Mooie schoenen, prima service

Top ervaring

Ontzettend prettig geholpen bij klantenservice (Helma).

Very good

Hurtig levering efter bestillingen Og jeg blev i formeret omkring pakkens forsendelse

Mooie schoenen en goede service!

Ik ben echt verliefd op mijn nieuwe sandalen van VIA VAI. En de service is echt top! Zo leuk om een handgeschreven bericht te ontvangen van een van de medewerkers. Maakt het nog leuker om binnenkort te gaan floreren met mijn nieuwe aanwinst!

Geweldige sneakers

Voor mij is het mogelijk om de goede schoen te vinden vanwege neuropathie Ik heb meerdere paren van viavai Ze dragen zo fijn dat ik alleen maar dit merk wil

Prachtige laarsjes maar voor mij de schacht te hoog!

De kwaliteit van de schoenen zijn super. De levering was binnen enkele dagen binnen.

Goede service, snel verzonden en bestelling naar wens.

Superleuke sneaker

fijne sneaker, geen gedoe met veters, en ze lopen heerlijk. Ze vallen wel iets groot uit, maar met opgezette voeten wel beter. Mijn ervaring met via vai sneakers, eerst uitlopen en dan zitten ze heerlijk.

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijke, overzichtelijke site. Snel verzonden.

Perfecte service en contact

Heel blij met jullie! Dankjewel Yara, Liefs Xabdra

Enthousiast

Hele snelle Service. Leuk met persoonlijk geschreven note!

Fantastische schoenen en top service!

Goede website met mooie schoenen. Ik vond precies de schoenen die ik zocht en ook in de kleur die ik wilde. Snelle levering en het handgeschreven kaartje maakte het helemaal af.

Snelle levering, mooie verpakking en een erg attent persoonlijk kaartje erbij!

Super service!

Snel en vlot geleverd. Keurig verpakt. Lief persoonlijk kaartje! Heel leuk!

Fijn op tij en weer prachtige vooral kwaliteits schoenen

Maar 38 valt ruim jammer dat er geen halve maten beschikbaar zijn

Super shoes, super service

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Contact en artikel super

Ondanks het goede contact en kwaliteit schoenen toch maar 3 sterren. Dit komt doordat jullie samenwerken met vervoerder DHL. Wat een slechte keuze. Onbeschoft, roekeloos afleveren door pakjes gewoon in de stad op de stoep te zetten en ongeduldig. Echt ga samenwerken met een andere vervoerder.

Goed product, snelle reactie, leuke persoonlijke kaart, gewoon prima

Na 7 maanden nog steeds garantie gekregen

Bij een van de twee sneakers liet de binnenkant los door een productiefoutje. Ik had niet verwacht dat ik nog geholpen zou worden omdat het in de tussentijd al wel 7 maanden later was. Gelukkig kon ik aantonen dat ik ze nog niet vaak gedragen had en toen heb ik alsnog garantie gekregen!

Duidelijke website, Snelle levering, Goed en netjes verpakt

Goede en snelle levering

Uitstekende service

Volgende dag geleverd, keurig verpakt met een kaartje met persoonlijke noot! Erg leuk!

Super snel en netjes geleverd

De schoenen kwamen netjes en snel binnen. Ik werd er blij van.

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.