fijne schoen , bezorging prima

Prachtige collectie

Prachtige collectie, past altijd goed aan de voet en vlot en netjes geleverd.

Uitstekend! Alles top verzorgd en heel Persoonlijk

Snelle bezorging in een mooi pakket met een vriendelijk kaartje.

Super verrassend

Buiten de mooie schoenen die ik s ik per snel ontving, zat er ook een te aardig hand geschreven kaartje bij.

Top service! & Toffe sneakers!

Na een niet al te beste ervaring met mijn bestellingen, hebben ze het bij de klantenservice zeer netjes opgelost en hebben ze van mij uiteindelijk een hele tevreden klant gemaakt!! De schoenen lopen heerlijk en zien er super uit! Erg blij mee , en al flink wat complimenten gehad :)

Goede service , snel geleverd

Leuk als er steeds een persoonlijk berichtje bij zit ! Ben erg tevreden over jullie service en natuurlijk de schoenen! Top !

Mooie website, service en schoenen

Gewoon alles goed! Helaas vond ik de mooie sneaker niet mooi aan mijn voet!

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Top en geduldig geholpen door de klantenservice.

Netjes snel geleverd met een persoonlijk berichtje erbij!

snelle service

Snel bezorgd en zitten weer perfect.

Snelle levering van de schoenen en mooi verpakt.

Helaas pasten de slippers mij niet goed , maar vond het heel fijn om een persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling te mogen ontvangen. Ook de retour verliep snel Doen jullie goed

Makkelijk, snel, duidelijk

De bestelling en bet retouneren verliepen soepel en duidelijk.

Super webshop

Super webshop! Snelle levering en ontzettend vriendelijk personeel! Hier bestel ik graag! Je voelt je echt als klant gewaardeerd.

Superservice!!

Hele goede service, lief kaartje bij mijn bestelling ook! De schoenen zijn weer geweldig, en het retourneren van het paar wat wat minder beviel was ook heel gemakkelijk.

Nice and comfy boots

Really Nice boots for spring

Zalig en mooi

Heel mooie schoenen en zitten zalig. Heb idd wel 1 maat groter gekomen dan normaal

Superrrrr

Fijne pasvorm (zowel de sneaker als de mocassin) snelle levering Uitneembare zool

Mooie schoenen, fijn bestel proces.

Mooi verpakt

Mooi ingepakt pakket, met cadeautjes omdat ik de miljoenste bestelling had geplaatst. Leuke verrassing en natuurlijk hele mooie schoenen.

Mooi en fijn

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.