Goeie service

Als er iets niet goed is staan ze voor hun klanten klaar...goeie service...dikke vette 10

Fijne snelle levering.

Schoenen besteld en de volgende dag al geleverd, echt top service.

Was heel netjes.

Bij telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

Nooit teleurgesteld

Zoals steeds werd mijn bestelling zoals beloofd snel geleverd. De door mij bestelde lage laarsjes zijn ook weer van onberispelijke kwaliteit, mooi afgewerkt en aangenaam om dragen. Ik heb schoenmaat 37 voor sandalen en slingbacks. Voor laarzen verkies ik eerder schoenmaat 38 en deze zitten dan ook perfect.

Mooie schoenen, top kwaliteit

Altijd lastig om sandaaltjes te kopen: bbehalve bij jullie! En mooi dubbel-leer: top!

Makkelijk en overzichtelijke website. Deze wordt goed up-t0-date gehouden. Persoonlijk berichtje in de verpakking, altijd leuk en wordt gewaardeerd!

Mijn ervaring met de website was zeer positief:hij ziet er professioneel en aantrekkelijk uit !

Dit maakt het winkelen aangenaam en gemakkelijk..

Levering heel snel. Vraag aan de klantenservice : top geholpen

Goede kwaliteit merk schoenen. Ook fijne overzichtelijke website

Goede ervaring. Snelle levering en website is ook overzichtelijk.

leuke attractieve modieuze schoenen

mooie website met veel leuke schoenen, erg overzichtelijk !

Een gave sneaker

Goede service en de volgende dag al bezorgd!

Mooie schoenen en een uitstekende service.

Leuke schoenen

AL een aantal keren schoenen besteld via de webshop. Maatvoering klopt. Snelle levering. Zeer tevreden.

Mooie schoenen en zitten heerlijk.

De schoenen passen goed ,gaan lang mee en zitten heerlijk. Prijzig maar van goede kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en snelle levering. Dit was trouwens niet de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld. Zeker aan te bevelen.

Mooie collectie en makkelijke webshop

Super goed

Super goede en vriendelijke service

Heel erg goed

Aardige mevrouw op de mail. Ik zou sandalen, die ik niet kan bestellen, en binnen enkele minuten was het geregeld. Erg blij mee, en hele fijne schoenen, wil niets anders meer.

Helemaal top !!

Volgende dag al in huis, sneakers zitten super!!!

Snel

Snelle service zowel bij bestellen als retournering

Heel fijn en goed merk en bedrijf

Goede service nu 2 keer schoenen besteld helaas de ene maat te klein de andere te groot maar ook heel gemakkelijk met retour neren en netjes op tijd je geld weer terug

Zeer tevreden. Snelle levering en de schoenen bevallen goed.

Goed bereikbaar via de telefoon en denken mee. Ook weleens een leuke tekst op een kaartje erbij gekregen. En perfect merk

Super service

Sneakers gekocht in de sale. Na 1 keer dragen bleek de stof op de neus te kort te zijn ingenaaid. Appje gestuurd alles super netjes en snel afgehandeld. Top bedrijf !

Escadrille panterprint

Ik heb een paar espadrilles gekocht bij via vai waar ik geregeld schoenen heb gekocht, helaas voldoen deze schoenen niet helemaal aan mijn verwachtingen…. Ze lopen erg uit, en worden heel erg wijd wanneer je deze schoenen draagt. Via whatsapp heb ik contact gehad met via Vai wat wel heel vriendelijk was maar ze hebben mijn klacht niet kunnen oplossen…. Erg jammer… Vriendelijke groet Marjan

Tielenstraat 13

5145 RC Waalwijk

Over VIA VAI

Uitgesproken schoenen vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI schoenen zijn er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren jouw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. Jij weet precies waar je heen wilt, onze schoenen zorgen dat je daar komt. Al ruim 30 jaar is VIA VAI een inspirerend, internationaal opererend schoenenmerk. Het avontuur begint op de tekentafel in Nederland, waar de collecties nog altijd hun oorsprong vinden. De ontwikkeling vindt plaats in Nederland, de materialen worden ingekocht in Italië en de collectie wordt in Portugal en Spanje geproduceerd. Met een eigen Brandstore in Amsterdam, 500 partnerstores in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië, en een eigen consumentenwebshop is VIA VAI op meerdere fronten actief.