Wat een heerlijke schoenen hebben jullie toch. Ook de online service is super! Er gaan er zeker nog meer volgen.
Dank je wel Esther voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. En die service mag je ook van ons verwachten, we helpen je graag! Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Meerdere sneakers van via vai, altijd hip en comfortabel.
Wauw, je bent een echte VIA VAI fan Cindy. Dank je wel voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Zie hier boven
Mijn bestelling werd snel bezorgd en toen ik achteraf nog een vraag voor de klantenservice had werd ook deze snel beantwoord.
Dank je wel Irene voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. En die service mag je ook van ons verwachten, we helpen je graag! Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Top schoenen en snelle levering
Dank je wel Isabella voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Snelle en keurige levering, mét een mooi product.
Mijn pakketje is heel snel geleverd, de schoenen zijn super leuk!
Dank je wel Suzanne voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
I first got a wrong box with shoes from you, but we changed and received the right pair a week later.
Thank you Lili for your review. What a shame you received the wrong box but nice to hear we solved the problem as soon as possible. You may expect that from us too. Enjoy your VIA VAI's!
Advies over maat over de telf. Heel prettig te woord gestaan
Dank je wel Anneke voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Zeer tevreden over zowel bestelling als bezorging. En de sneakers lopen heerlijk!
Dank je wel Theresse voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Ik vind dat de schoenen van Via Vai heerlijk zitten en heerlijk lopen. Ik heb nooit last van pijnlijke irritaties. Geweldig gewoonweg. Voor mijn portemonnee zijn de schoenen wel prijzig dus probeer ik ze toch te scoren met een kortingsactie
Dank je wel Willy voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Gelukkig zitten er nog een paar pracht paartjes tussen in de SALE! Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Dank je wel Margot voor dit mooie compliment, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Fijne site. Goed en vlug geleverd. Dus hier een tevreden klant.
Dank je wel Didi voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. En tevreden klanten zijn natuurlijk ons streven. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Dank je wel Desiree voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Die is heel goed. Goede service. Zou het zeker aanbevelen.
Dank je wel Riny voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. En wat fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt aan anderen. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Klantenservice zeer makkelijk bereikbaar, behulpzame, vriendelijke medewerkers
Dank je wel Lizzy voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. En wat fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt aan anderen.
Snel en goede service
Dank je wel Astrid voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. En wat fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt aan anderen.
Mijn ervaring is wél dat de sneakers lekkerder zitten bij 1 maat groter. Maar dan zitten ze ook echt heerlijk! En ze zijn nog mooi en mooi afgewerkt ook.
Dank je wel Ingrid voor deze mooie complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. En wat fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt aan anderen. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Erg snelle verzending
Dank je wel Anne voor deze complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. En wat fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt aan anderen. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Vandaag besteld morgen in huis .
En dat mag je ook van VIA VAI verwachten! Dank je wel voor je review Jose.
Zeer tevreden,snelle levering!
En dat mag je ook van VIA VAI verwachten! Dank je wel voor je review Wilma.
Snelle levering van prachtige schoenen. Precies zoals op de foto's. Advies was om je maat aan te houden die je hebt. Ze zitten perfect en lopen heerlijk.
Dank je wel Elke voor deze complimenten, ontzettend leuk om te mogen ontvangen als merk. En wat fijn om te lezen dat je ons aanbeveelt aan anderen. Heel erg veel plezier van jouw VIA VAI's.
Helaas moet ik lang wachten op mijn geld wat ik retour moet ontvangen
Bedankt voor de feedback. Wat vervelend dat je lang op de afhandeling van je retour hebt moeten wachten. Dit is zeker niet gebruikelijk! Ik zie dat je retour ongeveer gelijktijdig met het plaatsen van de review is verwerkt. Sorry voor de vertraging.
Te leuke sneakers gekocht en vallen goed op maat! En super service, sneakers waren afgeprijsd toen ik ze net besteld had, en kreeg gewoon verschil terug! Thanks Viavai!
Wat fijn om te lezen dat we je op de gewenste manier hebben kunnen helpen. Heel erg veel plezier van jouw sneakers Alida.
Ben bijna verslaafd aan speakers, bij Via Vai veel keus in kwalitatief goede schoenen! Ben benieuwd naar het aanbod voor het nieuwe seizoen, kan bijna niet meer wachten
Wauw Nicolet, wat een mooi compliment. Dank daarvoor. Het eerste deel van onze FW22 collectie staat nu op onze website. Neem gerust een kijkje en droom weg van onze gave nieuwe collectie...