Mooie schoenen, uiteraard. Snelle levering en goede service.dank jullie wel. Tot een volgende bestelling.
Hi Petra, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat de bestelling snel bij je geleverd is, en dat we een goede service bieden. Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
prettig contact makkelijk bereikbaar begripvol
Hi Ernestine, Tof dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat je je een prettige ervaring hebt overgehouden aan het contact met onze Customer Service. Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
Mijn bestelling werd keurig verpakt en snel geleverd. Zou wel fijn zijn als je een bevestiging krijgt van je bestelling met daarin verwoord wanneer je je bestelling ongeveer kunt verwachten. Verder helemaal tevreden.
Hi Gooske, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met VIA VAI en ons aanbeveelt. Ontzettend vervelend dat je geen bevestiging hebt gehad van je bestelling. Je kunt alles aan ons Customer Service team vragen. Zij staan elke werkdagen tussen 08.00 en 17.30 voor je klaar! ❣ Liefs, Liz
Via chat zeer vlot geholpen. Zelfs handgeschreven kaart erbij. Mooi en goed verpakt Snelle levering
Hi Annefloor, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Leuk dat je enthousiast bent over het geschreven kaartje en de manier van inpakken! ❣ Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Goede kwaliteit
Hi Jeannette, Tof dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat de schoenen een goede kwaliteit hebben ❣ Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe stappers. Liefs, Liz
Overzichtelijk, duidelijk
Hi Titia, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn dat de website overzichtelijk is en duidelijk. Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen! Liefs, Liz
Overzichtelijke webshop Volop keuze Leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling
Hi Miranda, Bedankt voor je beoordeling. Leuk om te horen dat je de webshop als overzichtelijk ervaart. Tof dat je blij bent met het kaartje. Liefs, Liz
Mooie schoenen goed verzorgd opgestuurd en ze zitten heerlijk! Dank
Hi Henriette, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat het pakket netjes bij je bezorgd is en dat ze lekker zitten. Datje nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Makkelijk besteld. Toen kreeg ik geen bevestiging van de bestelling wat een beetje twijfel gaf maar de volgende dag waren de schoenen in huis in een mooie doos. De extra papieren folders hoeven voor mij niet. De draagtas is altijd welkom en wordt gebruikt. Heel tevreden
Hi Marleen, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Wat vervelend dat je geen bevestiging hebt ontvangen van je bestelling, maar fijn dat het de volgende dag al bij je geleverd werd! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
Netjes ontvangen en snel
Hi Nancy, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Goed om te lezen dat je bestelling snel bij jou geleverd is! ❣ Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe VIA VAI's! Liefs, Liz
Het aanbod wordt in de webshop heel goed gepresenteerd. Ik koop regelmatig en de kwaliteit van de schoenen en laarsjes is heel goed. De levering is snel en keurig. Leuk om een handgeschreven kaartje in de mooi verpakte doos te vinden en een klein presentje. Dat maakt het heel persoonlijk en om naar uit te kijken!
Hi JoLouise, Bedankt voor je uitgebreide beoordeling! Leuk om te lezen dat je regelmatig schoenen koopt van VIA VAI. Fijn dat de schoenen snel bij je gezorgd zijn en dat je het kaartje waardeert en het kleine kadootje ❣ Dat je nog vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Laarsjes binnen 24 uur op dhl punt. Prachtige laarsjes, jammer genoeg pasten ze niet..teruggestuurd op n vrijdag. Donderdag erna stond het geld terug geboekt op mijn rekening.
Hi Philomena, Bedankt voor je beoordeling. Altijd fijn als je bestelling snel geleverd wordt! Wat jammer dat de laarsjes niet goed pasten. Goed om te lezen dat het aankoopbedrag snel aan je terugbetaald is. Hopelijk slaag je de volgende keer wel! Liefs, Liz
Persoonlijke note is leuk Supersnel factuur terugbetaald
Hi Chantal, Wat leuk dat je enthousiast bent over de kleine note die we toegevoegd hebben aan jouw bestelling. Jammer te moeten lezen dat je de bestelling hebt moeten retourneren. Fijn dat we het bedrag snel aan je terugbetaald hebben. Liefs, Liz
Super service
Hi Zazi, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat we een goede service bieden. Altijd fijn dat je bestelling snel bij je bezorgd is ❣ Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Leuke site om te neuzen/kopen en ook de klantenservice is erg vriendelijk!
Hi Jessica, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Leuk om te horen dat we een vriendelijke klantenservice hebben. ❣ Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe VIA VAI's Liefs, Liz
Goede service de hele bestelling was niet geleverd. Contact via watts app en was het snel nageleverd. Tip bestelling goed nakijken voor het naar de klant gaat.
Hi Leonie, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat er iets mis is gegaan met de levering van je pakket. Fijn dat het toch allemaal goed is gekomen. ❣ Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
een cadeautje om te krijgen zo gaaf was het ingepakt toen ik het mocht ontvangen
Hi Samantha, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Wat fijn om te lezen dat het voelt als een kadootje, dat gevoel willen we ook overbrengen! Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
Fijn dat er bij de schoenen een maatadvies wordt gegeven. Snelle levering. Ik heb alleen geen bericht ontvangen met verzendgegevens waardoor ik niet thuis was toen het pakket werd bezorgd.
Hi Nicole, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je geen bericht hebt gehad over je pakket, dat is zeker niet de bedoeling. Wij zijn op werkdagen van 08.00 tot 17.30 bereikbaar om al je vragen te beantwoorden! ❣ Hopelijk gaat het de volgende keer wel meteen goed. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Zeer tevreden met de schoenen, jammer dat je niet onmiddellijk mail krijgt bij bestelling. Gelukkig goed geholpen door medewerker
Hi Annelies, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Vervelend dat je geen bericht hebt ontvangen over je bestelling. Gelukkig heeft mijn collega je goed geholpen ❣ Veel plezier met je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Easy and Quick delevery - Nice quality
Hi Christina, Thank you for your lovely words ❣ Enjoy your new VIA VAI's! Love, Liz
Snelle levering, hele mooie verpakking met van alles erop en eraan. Goede communicatie via de mail. Echt super.
Hi Isabel, Bedankt voor je beoordeling! Super fijn dat je bestelling snel bij je geleverd is en dat deze mooi was ingepakt. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's Liefs, Liz
De schoenen werden erg snel geleverd! Erg leuk dat er persoonlijke boodschappen in de doos zaten en een tasje van Via Vai. Ik ben kortom super enthousiast over zowel de schoenen als de levering!
Hi Jill, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de schoenen en de levering ❣ Dat je nog maar vele wandelingen mag maken op je nieuwe schoenen. Liefs, Liz
Zeker aan te bevelen!
Hi Anita, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat de bestelling snel bij je geleverd is! Tof dat je ons aanbeveelt. Veel plezier met je nieuwe VIA VAI's. Liefs, Liz
Zat mooi verpakt en snel geleverd.
Hi Gwendy, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je bestelling snel bij je geleverd is! Veel plezier met je nieuwe laarzen. Liefs, Liz
Had alleen graag besteld zonder meteen te betalen maar achteraf als je de schoenen ook thuis houdt. Nu in de gaten houden of geld wordt teruggestort
Hi Jolanda, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Jammer om te moeten lezen dat je de schoenen hebt moeten retourneren. Zodra mijn collega's jouw bestelling hebben ontvangen zal het retour verwerkt worden! Je kunt via onze webshop wel een bestelling plaatsen met AfterPay, dat is inderdaad handig! Liefs, Liz