Super schoenen, super service
Hi Annet, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je schoenen en onze service. Heel veel plezier van je Sam Sadie & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
Geweldig binnen een dag had ik mijn bestelling binnen dat wil je toch als je wat besteld. Heel erg bedankt voor de goede service
Hi Gerda, Wow, thanks voor de 10! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn bezorgd. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Natascha
Klantenservice gesproken en goede oplosding en vriendelijke medewerkers. Dus een echte service voor de klanten!
Hi Ellie, Wauw, bedankt voor de 10! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Daar doen we het allemaal voor ❤️. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
Besteld en zeer snelle levering. Mooie kwaliteit van de schoenen
Hi VIA VAI lover, Wow, bedankt voor je positieve review! ❤️ Wat fijn dat jouw nieuwe VIA VAI's snel bij je zijn bezorgd. Heel veel plezier ervan, jij gaat ze rocken! Liefs, Natascha
Het pakketje was snel in huis, netjes verpakt zinder beschadigingen.
Hi VIA VAI lover, Bedankt voor je compliment 🥰. We pakken jouw schoenen met veel liefde in waardoor het iedere keer weer een cadeautje wordt om uit te mogen pakken. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
Bestelling super vlot afgeleverd en schitterde schoenen!
Hi Anneke, Wat maak je ons blij met deze review! 🥰 Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met onze webshop. Hopelijk mogen we je snel weer eens verwelkomen! Liefs, Natascha
Kwaliteit en geweldige service
Hi Desiree, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze schoenen èn over onze service. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
Hi Gerty, Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel en goed bij je is aangekomen. Heel veel plezier met jouw nieuwe Liz Curtis sneakers. Jij gaat ze rocken! ❤️ Liefs, Natascha
Snel en netjes verpakt bezorgd
Hi Karin, Bedankt voor jouw positieve review! Wij pakken jouw schoenen met liefde en zorg in, zodat het écht een cadeautje wordt om uit te pakken ❤️ Liefs, Natascha
Had nieuwe schoenen besteld en de levertijd zou erg lang zijn, maar binnen een week geleverd echt supermooie gave schoenen goeie kwaliteit goed verpakt en ze zitten heerlijk
Hi Grietje🌺, Van dit enthousiasme worden wij enorm blij! Daar doen we het allemaal voor 😊. Bedankt voor het delen van jouw positieve review & veel plezier met jouw VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Marleen
Goede en snelle service.
Hi Dineke🌺, Wauw, bedankt voor deze positieve review! ❤️ Ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Liefs, Marleen
Goed verpakt, snel verzonden, ruime keuze
Hi Monique🌸, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Marleen
Hi Lilian, Bedankt voor het delen van jouw positieve review. Dat waarderen we enorm! ❤️ Heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop! Liefs, Natascha
Alles ging goed, volgende dag m’n schoenen in huis
Hi Wendy, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
Prachtige schoenen, lopen heerlijk !
Hi Carla, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze schoenen. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
Snel geleverd. Mooie kwaliteit.
Hi Jos, Fijn om te horen dat de levering snel was en de kwaliteit je bevalt! 😊 We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en hopelijk tot de volgende keer! Liefs,🎄 Danique
Snelle levering Mooi verpakt Persoonlijk tintje
Hi Dési, Wat een geweldige review, bedankt! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service, de snelle levering en het persoonlijke tintje. We doen altijd ons best om alles net dat beetje extra te geven! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel! Liefs, 🎄 Danique
Tof om nieuwe uit te mogen kiezen
Hi Linda 🌹, Wat fijn om te horen dat alles goed is opgelost! Veel plezier met je nieuwe paar schoenen, en wat leuk dat je iets nieuws hebt kunnen uitkiezen. We hopen dat je er lang van kunt genieten! Liefs, 🎄 Danique
Hurtig service. Godt produkt
Hi Tina 🌹, Thank you so much for your wonderful review! We're happy to hear that you're satisfied with both the service and the shoes ❤️. We hope to see you again soon in our webshop. Kind regards, Danique
Ik ben altijd zeer tevreden over de schoenen die ik bestel, passen altijd. Deze keer vond ik de bezorging minder. Doos was opengemaakt en weer dicht geplakt. Komt niet fijn over.
Hi Gonny🌹, Dankjewel voor je feedback en fijn om te horen dat je altijd tevreden bent over de schoenen! Wat vervelend dat de bezorging deze keer niet naar wens was. Het komt inderdaad niet fijn over als de doos opengemaakt en opnieuw dichtgeplakt is. Dit kan gebeuren bij de vervoerder, die soms de doos moet herverpakken als deze tijdens het transport beschadigd raakt. We begrijpen dat dit niet ideaal is, en nemen dit zeker mee voor de toekomst. Als je nog ergens mee zit of verder hulp nodig hebt, laat het ons dan gerust weten! Liefs, Danique 🎀
Hi Corrie🌸, Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot verlopen is. Hopelijk zien we je nog eens terug voor een bezoekje aan onze webshop! 😍 Liefs, Marleen
Mooie en goed gemaakte Schoenen Ga ze zeker nog een keer bestellen Levering was slecht de schoenen waren achter gelaten / bezorgd in het algemene portiek . Nog niet eens even naar boven gegaan om ze veilig naast de deur te zetten .
Hi Marieke🌺, We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de schoenen en dat je ze zeker opnieuw wilt bestellen! We waarderen je steun en vertrouwen in ons merk. We willen echter onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak rondom de levering. Het is absoluut niet de bedoeling dat je pakket in het algemene portiek wordt achtergelaten. We begrijpen hoe belangrijk het is dat je bestelling veilig bij je wordt afgeleverd, en we zullen dit zeker meenemen om te zorgen dat dit in de toekomst beter verloopt. Heel graag tot de volgende keer in onze webshop! 🥰
Mooie overzichtelijke website, goede service en snelle levering.
Hi Wilma, Wauw, bedankt voor de 10! ❤️ Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de levering. Ik wens je heel veel plezier met jouw nieuwe VIA VAI's. Hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
Echt fijne sneakers! Meestal moet ik een poosje inlopen, maar deze zitten gelijk goed. Snelle levering. Maat is correct.
Hi Rianne, Super bedankt voor het compliment! 😘 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je Mikki Alex sneakers. Heel veel plezier ervan & hopelijk tot snel in onze webshop! Liefs, Natascha
De afgelopen jaren super blij geweest met dit merk! Het model Sue was perfect voor mijn moeilijke voetjes. Helaas heeft VIA VAI dit model uit de collectie gehaald en kan ik niet meer slagen voor een vervangend model. Zo jammer… Meerdere modellen geprobeerd maar helaas alles retour gestuurd. Ik zou zo blij zijn als dat model terug komt! Hopelijk meer dames :)
Hi Sandra, We willen je bedanken voor je waardevolle feedback. Dit nemen we mee in de ontwikkeling van nieuwe collecties. Voor nu adviseer ik je om eens te kijken bij onze Vic sneakers in de webshop. Dit model lijkt qua pasvorm en loopcomfort (met lichtgewicht zool) het meest op je geliefde Sue sneakers. Ontvang je graag aanvullend advies over maat en/of pasvorm mag je altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag op weg! Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug in onze webshop! 😊 Liefs, Natascha