Kussen was snel bezorgd. Kussen ligt goed. Had met mijn vorige last van mijn hoofd en nek. Maar met deze Kussen geen klachten meer. Enige nadeel is de prijs. Vind de Kussen wel prijzig. Waardoor niet voor iedereen betaalbaar.
Beste Alie, Bedankt voor je review, Goed om te horen dat je kussen voldoet aan je wensen en behoeften. Onze kussens zijn ontwikkeld voor langdurig comfort en ondersteuning. Ze gaan vaak jaren mee en zijn bedoeld als investering in slaap. We hopen dat je nog veel plezier hebt van je aankoop. Groetjes Carlijn, M line
Het M line matras ligt geweldig. Helaas was de bezorging bijzonder verlopen. Het innemen van het oude matras gebeurde niet zonder een plastic hoes eromheen. Nooit een hoes ontvangen, geen bericht gehad. Discussie met vervelende bezorger van Beter Bed. Klantonvriendelijkheid. Uiteindelijk werd er door bezorger een plastic hoes uit zijn vrachtwagen gehaald. Nieuwe matras toch bezorgd en oude meegenomen. Wat kwam er de volgende dag door de brievenbus? Een recyclebare plastic hoes…
Beste Arthur, Wat vervelend om te lezen dat de levering niet helemaal vlekkeloos is verlopen. Hopelijk bevalt het matras wel wat er inmiddels geleverd is, en ben jij daar wel enorm tevreden over. Wij nemen dit zeker mee als feedback, zodat dit niet meer gaat gebeuren voor in de toekomst. Wellicht heeft de matraszak en het opsturen hiervan elkaar net gekruist en is de matraszak te laat binnen gekomen, waardoor dit is mis gegaan. Excuses hiervoor. Geniet van je aankoop! Met vriendelijke groet, Lissie M line
Bestelling geplaatst en zou volgende dag geleverd worden. Maar volgende dag geen levering, dus maar bellen. Kreeg ik te horen dat het afgeleverd was en de track and trace link per email doorgestuurd. Bleek dat de link van mijn bestelling van augustus! En dus niet mijn nieuwe bestelling. Dus weer bellen, stond de betaling niet goed in systeem (betaling stond er niet bij, terwijl wel betaald was, zou mail krijgen, niet ontvangen, dus weer bellen, doorgestuurd worden naar extrern bedrijf, die hing op. Dus weer opnieuw maar Mline bellen) maar zou opgelost worden. Maar volgende dag weer geen levering, dus weer bellen tot een paar keer toe. We hadden al Mline matrassen en in augustus een allergenen spray besteld. Maar met de (geen) service en gezeur wat we met deze kleine bestelling (3 x allergenenspray) hebben gehad, zullen wij niet snel meer bij Mline bestellen. We hebben ook geen excuses voor dit probleem ontvangen
Beste Sebastiaan, Het spijt ons dat je deze vervelende ervaring hebt gehad. Dit is niet de service die je van M line mag verwachten en we begrijpen dat dit frustrerend voor je is geweest. Zodra we hiervan op de hoogte waren, hebben we direct actie ondernomen en je steeds geïnformeerd over de status. We nemen je feedback serieus en gebruiken deze om onze service en communicatie verder te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Groetjes, Carlijn M line
Sinds ik op een Mline matras slaap, slaap ik beter, dieper, word ik uitgerust wakker en heb ik nooit meer rugpijn.
Beste Hilde, Wat fijn om te horen, dat het M line matras zo’n positief verschil maakt in je slaap en dat je rugpijn verdwenen is. Bedankt voor het delen van je ervaring. Groetjes, Carlijn M line
Heel fijn dat u op de m line kussens ook een korting af en toe toepast. Ik heb elke twee jaar een nieuw kussen nodig dus ik bestel vrij vaak een nieuw kussen. Dat wordt dan snel en goed verpakt geleverd. En als er dan korting is, is dat voor mij zeker erg fijn daar ik behoorlijk wat kussens afneem.
Beste Marie José, Dank je wel voor jou fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent over de kussens en de levering. We waarderen je vertrouwen en zien je graag terug! Groetjes, Carlijn M line
Superfijne matrassen, snel en makkelijk besteld en bezorgd op afgesproken datum en tijd
Beste Erna, Bedankt voor je positieve review. We hopen dat je nog lang geniet van onze matrassen. groetjes Carlijn, M line
Super snelle levering, in de avond besteld volgende dag al binnen. Zowel de levering als service waren erg goed!! Een aanrader!
Beste Sam, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en goede service. Geniet van je aankoop en bedankt voor je goede review. Groetjes, Carlijn M line
Dure kussen, ik heb hem maar weggeven.
Beste Abi, Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat het kussen niet aan je verwachtingen voldeed. We helpen je graag verder om een passende oplossing te vinden. Neem gerust contact op met onze klantenservice. Groetjes Carlijn, M line
Ik slaap heerlijk met dit kussen. Een genot om op in slaap te vallen.
Goedemiddag, Wat fijn om te lezen! Wij wensen je veel slaap plezier toe. Groetjes, Kiri M line
Ik heb onlangs een athletic pillow (kussen) bij M-Line besteld. Dit wordt de 2e. Ik had in 2021 al 1 besteld en ben toe aan een nieuwe. Helaas was een hoek van het nieuwe kussen doorgezakt en heb ik het retour verzonden. Waarschijnlijk een productiefout. Tot mijn verbazing werdt er €5,95 in rekening gebracht voor de retour. Dit was mij niet bekend. Na wat graafwerk op hun website kwam ik ergens verscholen een regeltje tegen dat retourneren van kussens niet gratis is. Dit mag wat mij betreft veel transparanter. Ik heb daarom ergens anders dit kussen besteld. Ik zal niet meer rechtstreeks bij M-Line bestellen.
Beste Y Arnhem, Bedankt voor je review. Het klinkt alsof je een kussen hebt ontvangen met productie fout, en de retour kosten onverwacht waren. We begrijpen je frustratie en nemen je feedback over de duidelijkheid van onze retourinformatie mee. Als je nog vragen hebt, helpen we je graag verder. Groetjes Carlijn, M line
Door het feit dat ik vele jaren in een slaapcomfort winkel gewerkt heb kende ik het kussen al en had het toen voor mijn echtgenoot gekocht omdat hij enorm veel last had van nekklachten en hoofdpijn. Door op dit kussen te slapen waren zijn klachten vermindert. Het kussen was na 5 jaar erop slapen zijn veerkracht kwijt, door dat ik niet meer op die plaats werk, wist ik nog steeds hoe het kussen noemt en van welke firma het komt, vandaar mijn bestelling bij jullie en weer een tevreden echtgenoot.
Hi Anja, Wat superleuk om te lezen, bedankt dat je dit met ons deelt! Wat handig dat je door je werk precies wist welk kussen je nodig had, en nóg leuker dat je er je echtgenoot weer blij mee hebt gemaakt. Na vijf jaar intensief gebruik is het logisch dat een kussen zijn veerkracht verliest, maar fijn dat je meteen wist waar je moest zijn voor een nieuwe. En het allerbelangrijkste: wat goed dat zijn nekklachten en hoofdpijn weer verminderd zijn! Daar doen we het voor. Mocht je ooit nog vragen hebben of tips willen voor slaapcomfort, laat het gerust weten. Met vriendelijke groetjes, Janneke M line
Ik slaap erg fijn op dit kussen, het geeft goeie nekondersteuning. Goeie aankoop!
Dag Elvira, Leuk om te horen, dank je wel voor je reactie! Wat fijn dat het kussen zo goed bevalt en precies de nekondersteuning geeft die je zocht. Altijd fijn als een aankoop meteen de juiste blijkt te zijn! Slaap lekker en geniet van het comfort! Groetjes, Janneke M line
Snelle levering, helaas voor mij veel te zacht
Hallo Kathleen, Bedankt voor je bericht! Fijn dat de levering lekker snel was, jammer alleen dat het kussen voor jou wat te zacht voelde. Gelukkig is iedereen uniek als het om slapen gaat, dus soms is het even zoeken naar dé perfecte match. Als je tips wilt voor een steviger alternatief, denken we graag met je mee! Hopelijk vind je snel het kussen dat wel precies goed is voor jou! Vriendelijke groetjes, Janneke M line
Garantie wordt niet geleverd
Hallo Wilma, Bedankt voor het delen van je ervaring. Ik ben erg blij dat we hierover in contact zijn geweest en een passende oplossing voor je probleem gevonden hebben! Met vriendelijke groet, Janneke M line
Handig tool de kussenwijzer op deze manier juiste kussen besteld.
Hi Mariëlle, Wat leuk om te horen, dank je wel! Superfijn dat de kussenwijzer je zo goed heeft geholpen en dat je meteen het juiste kussen hebt kunnen bestellen. Daar is ’ie precies voor bedoeld! Slaap lekker en geniet van je nieuwe kussen! Groetjes, Janneke M line
Snelle levering.correcte afhandeling
Hallo Max, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en netjes is verlopen. 😊 Groetjes, Janneke M line
Hi Anoniem, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groetjes, Janneke M line
Alles is soepel verlopen. Fijn dat je zelf een dag en tijd voor levering kunt kiezen.
Goedemorgen, Zo horen wij het graag! Fijn om dit te lezen! Wij wensen je veel plezier met jouw aankoop. Groetjes, Kiri M line
Super als je schouder klachten hebt!
Goedemorgen, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Veel slaap plezier gewenst. Groetjes, Kiri M line
Wat een fijn kussen. Aan het begin moest ik wennen aan de athletic pillow (het vlindermodel). Hij is een stuk lager dan mijn oude kussen. Ik koos hem omdat ik vaak last heb van nek/ schouder klachten. De eerste paar weken had ik niet de indruk dat mijn klachten afnamen maar ik las dat ik het zeker 4 weken de tijd moest geven omdat mijn wervelkolom moet wennen aan de nieuwe slaap houding. Dit deed ik dus trouw. Nu wil ik niet meer anders. Ik heb echt het gevoel dat m’n nek/ trapezius meer rust krijgen.
Goedemorgen, Wat een fijne en eerlijke review, bedankt dat je jouw ervaring deelt! Het klopt inderdaad dat het lichaam soms even moet wennen aan een nieuwe slaaphouding, dus het is geweldig om te horen dat het Athletic Pillow nu echt verschil maakt voor je nek en schouders. We wensen je nog veel ontspannen nachten toe! Groetjes, Kiri M line
Snelle service en topkussen voor mijn nek!
Goedemorgen, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het kussen en onze snelle service goed bevallen. We wensen je veel comfortabele nachten toe! Groetjes, Kiri M line
Het enige probleem dat ik had was met de bezorging, maar dat is omdat het DPD was en iedereen weet dat ze slecht zijn, uiteindelijk kom je het pakket bij een ophaalpunt ophalen ook al was je de hele dag thuis. Maar dat is niet de schuld van Mline. Het kussen zelf slaapt lekker, heb alleen nog niet de afkoel kant kunnen gebruiken, maar dat zien we in de zomer wel.
Goedemorgen, Bedankt voor je review en je positieve woorden over het kussen! Wat jammer om te horen dat de bezorging niet helemaal soepel verliep, we begrijpen hoe vervelend dat kan zijn. Fijn dat het product verder goed bevalt! Groetjes, Kiri M line
Kussensloop voor m line kussen. Past prima
Goedemorgen, Wat fijn om te horen dat de kussensloop goed past! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. We wensen je veel plezier met jouw M Line kussen en sloop. Groetjes, Kiri M line
Goede correcte levering door bijzondere vriendelijke bezorgers kompliment
Goedemorgen, Hartelijk dank voor jouw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en dat onze bezorgers zo’n positieve indruk hebben achtergelaten! Groetjes, Kiri M line
I’ve tried countless pillows over the years — including several memory foam options and other specialized types. Some provided temporary relief for my neck pain, while others turned out to be a complete waste of time and money. However, since purchasing the M Line You Pillow (Fuchsia), I’ve never slept better. This pillow truly works for me — my neck feels supported and comfortable every night. What I also appreciate is that M Line allows you to try the pillow risk-free; if it doesn’t suit you, you can simply send it back. That kind of confidence in their product says a lot. Thumbs up to M Line — and thank you for helping me finally get a good night’s sleep!
Goodmorning, It's wonderful to read that the M Line You Pillow is finally giving you the night's sleep you've been looking for! We know how important good sleep comfort is, especially when it comes to neck support. Thank you so much for your kind words and for sharing your experience. We wish you many more relaxing nights with your M Line pillow! Greetings, Kiri M line
Linie 27
5405AR Uden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Mline.nl is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in hoogwaardige slaapproducten, met de nadruk op matrassen, kussens en bedaccessoires. Hun assortiment omvat geavanceerde slaaptechnologieën zoals visco-elastisch schuim en hybride matrassen, ontworpen voor optimale ondersteuning en comfort. Mline richt zich op een breed scala aan klanten, waaronder atleten, zorgprofessionals en consumenten in het dagelijks leven, waarbij het belang van slaap voor de algehele prestaties en het welzijn wordt benadrukt. De producten worden vaak aanbevolen voor mensen met specifieke behoeften, zoals rugpijn of degenen die herstel zoeken na lichamelijke inspanning. De innovatieve ontwerpen van Mline zijn gebaseerd op jarenlange expertise en zijn verkrijgbaar via verschillende dealers in Nederland.