Laden reviews...
122 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het comfort en de ondersteuning van de kussens en matrassen. De winkelervaring verloopt soepel, er zijn snelle leveringen en goede verpakking. Over het algemeen is de kwaliteit van het product en de service hoog gewaardeerd.
De topper is precies wat ik zocht. Fijn dat de bezorger de matras voor me de trap op sleepte, want het was voor mij alleen te zwaar geweest.
11 July 2026
Jeany
Twente
Tweede kussen gekocht heb al jaren dezelfde en ben erg tevreden
7 July 2026
Germaine
Venray
NVT
4 July 2026
C.
ZEVENBERGEN
Ik had behoorlijke nek- en schouderklachten, na de eerste nacht waren deze al verdwenen. Als ik op het kussen ga liggen denk ik niet direct wauw wat ligt dit lekker, maar ik val heel snel en in een hele diepe slaap, dus mijn lichaam denkt waarschijnlijk wel wauw! Ik ben er heel tevreden over.
4 July 2026
Simone
Borne
Vanaf eerste dag super op geslapen
2 July 2026
Mireille
Tollembeek
Snelle levering en keurig verpakt
30 June 2026
Femmie
Medemblik
Eindelijk geen hoofdpijn en stijve schouders meer
29 June 2026
Sandra
Schoonloo
Moest er eerst wel aan wennen, maar nu oké.
25 June 2026
Mevrouw
Emmen
Slaap er prima op
20 June 2026
Ger
Harlingen
Ik heb al jaren ernstige nekklachten In mijn zoektocht naar kussens heb ik er al heel wat gehad en daar veel geld aan uit gegeven maar geen enkel kussen verloste me van mijn nekklachten. Apart maar ik heb ai mijn klachten vermeld en gevraagt een geschikt kussen te vinden er kwamen er wat voorbij die ik al had geprobeerd en uiteindelijk ook deze met een verhoogd schouder deel en inham en een gat voor mijn hoofd ziet er wat raar uit maar slaapt geweldig . Eindelijk geen nekpijn meer
19 June 2026
sdm
BEERS
Mijn ervaring met het atletic mline kussen is goed mijn nekpijn is stukken minder. Had het kussen al eerder moeten aanschaffen. Het is de prijs meer dan waard!
18 June 2026
K.
Hellevoetsluis
Slordige leverimg. Geklaagd maar niets mee gedaan
17 June 2026
Miep
Glimmen
In verband met pijnlijke oorschelpen (CNH) opzoek naar een kussen dat het oor ontziet. In eerste instantie het Athletic Pillow van Mline geprobeerd. Dit gaf al een behoorlijke verbetering, maar nam nog niet alle pijnklachten weg. Daarom gekozen voor The Crown Pillow van Mline, die door de latex kern zachter en koeler is dan de traagschuim kern van de Athletic Pillow. Wat wel jammer is, is dat de tijk van The Crown Pillow veel te ruim om de latex kern heen zit. Mede door de afwerking met een (stug) biesje draagt dit niet bij aan een prettig gebruik van het kussen. Zeker niet als je ook het bijbehorende kussensloop gebruikt, dit omdat de tijk veel te groot is en daardoor vervelend gaat plooien. Het perfecte kussen zou zijn: de latex kern van The Crown Pillow met de tijk van de Athletic Pillow.
16 June 2026
René
Waadhoeke
Product is mijn beste investering in een matras tot nu toe. Helemaal tevreden mee. Service kan beter. Bij bestelling via de webshop een datum geselecteerd. Bevestiging gekregen. En de dag voor, en op de dag van geplande levering zelf geen bericht gekregen over levering. Na telefonisch contact bleek dat mijn order ivm een lang weekend met feestdag over het hoofd gezien was. Ze zouden mijn order doorzetten met verwachtte levering binnen 1 tot 2 dagen. Volgende dag nog steeds geen update over levering. Weer gebeld; er bleek nog niets met mijn order gedaan te zijn. Deze keer is het wel goed opgepakt en heb ik 4 dagen na originele planning mijn matras ontvangen. Ben nu dik tevreden over mijn aankoop, zeker een aanrader.
13 June 2026
Yvonne
Schalkwijk
Mijn man heeft dit kussen ook dus die heb ik even uitgeprobeerd. Was snel in huis
11 June 2026
Patricia
Nijmegen
Prima ervaring.
10 June 2026
Henk
Zundert
Ik heb altijd een soft motion matras gehad. Deze heeft over de lengte in het midden een soort opstaande richel die bepaalt onprettig ligt en waarvan ik de functie maar niet kan plaatsen.
Beveelt niet aan
8 June 2026
Francisco
Amsterdam
Ooit gekozen voor de MLine en inderdaad je slaapt er fantastisch op. Uitgerust opstaan en fris en fruitig aan je nieuwe dag beginnen.
5 June 2026
Arnout
LEIDERDORP
I'm very happy with my pillow from MLine! I have neck problems and have been trying out a range of different pillows over the past years. My MLine fuchsia pillow makes my neck feel well rested and supported, and I'm starting to have much fewer tensions ever since I started sleeping on it a few weeks ago. Definitely recommend!!
31 May 2026
Laura
Brussels
In het begin was het toch wel even wennen aan de vorm van het nieuwe kussen. Ik dacht nog waar ben ik aan begonnen.....maar na één week weet ik niet beter en wil ik niet anders. Minder nekklachten en betere nachtrust. Resumerend, voor mij tòch een goede aankoop geweest.
30 May 2026
Roland
Den Haag
Ik moet wennen aan het kussen. Het verplicht je echt om op je zij te slapen, dus daar moet ik aan wennen, omdat ik een echte buikslaper ben. Dit is ook waarom ik het gekocht heb, dus het is alleen maar goed :). Ik merk al wat verschil in mijn nek. Ik word niet zo verkrampt wakker 's morgens.
28 May 2026
Lobke
Velden
Ik ben zeer kritisch over een hoofdkussen; deze moet zacht maar stevig zijn en niet dat je erin wegzakt. Ik heb al jaren een groene Mline, en nog steeds erg tevreden. De laatste aankoop was voor mijn dochter, die vond mijn kussen altijd zo lekker liggen. Nu heeft ze er zelf een, en ook de hoezen erbij gekocht en die passen perfect (er zitten twee hoezen in de verpakking).
25 May 2026
Femke
Leimuiden
Ik heb deze eerder gekocht, ze bevallen prima en de rits is geen probleem gebleken. Ze passen perfect om de Ikea Rosenkärm kussen.
24 May 2026
Kitty
Delden
Het bestelproces is eenvoudig en duidelijk. De levering is vlot en de producten goed verpakt en voorzien van de juiste informatie over gebruik en onderhoud.
19 May 2026
Michel
Amsterdam
Ik zocht een kussen vanwege nekklachten. Door dit kussen geen nekklachten meer en ook geen gesnurk meer, omdat mijn hoofd in de juiste houding op het kussen blijft liggen. Het is geen goedkoop kussen, maar ik vind het de investering wel waard.
19 May 2026
N. G.
Elst
Mline.nl is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in hoogwaardige slaapproducten, met de nadruk op matrassen, kussens en bedaccessoires. Hun assortiment omvat geavanceerde slaaptechnologieën zoals visco-elastisch schuim en hybride matrassen, ontworpen voor optimale ondersteuning en comfort. Mline richt zich op een breed scala aan klanten, waaronder atleten, zorgprofessionals en consumenten in het dagelijks leven, waarbij het belang van slaap voor de algehele prestaties en het welzijn wordt benadrukt. De producten worden vaak aanbevolen voor mensen met specifieke behoeften, zoals rugpijn of degenen die herstel zoeken na lichamelijke inspanning. De innovatieve ontwerpen van Mline zijn gebaseerd op jarenlange expertise en zijn verkrijgbaar via verschillende dealers in Nederland.
Linie 27
5405AR Uden