Filters

10

Fijne kwaliteit.

Aanschaf van matras coolmotion 7 en 8 en twee active pillows met bijpassende kussenslopen. Het is even wennen, maar het ligt erg lekker. Wel merk ik dat het wat warmer is. Heb rug, nek- en schouderklachten: hoop dat dit minder gaat worden, maar dat is na 1 week nog niet te zeggen. Tot nu toe: tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
3

kussensloop past niet, te klein

kussensloop is te klein.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, Wat vervelend om te lezen dat het kussensloop te klein is! Wist je dat als je het product online bij ons gekocht hebt je het binnen 14 dagen kunt retourneren? Mochten je daar vragen over hebben? Neem dan gerust contact met ons op! Dan helpen wij je graag verder. Groetjes, Kiri M Line.

10

Prima product dat snel geleverd werd

Makkelijk bestel proces. Prima product en het werd snel geleverd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Chantal, Wat een mooie review. Hartelijk dank voor het delen. Groetjes, Kiri M Line.

10

klant vriendelijk en gewoon goed geregeld

doordat onze verbouwing uitliep, hebben we de bestelling 3x moeten uitstellen. Ondanks dat dit intern niet altijd goed ging (en de bezorger tweemaal toch aan de deur stond) is er nooit een probleem van gemaakt, netjes excuus gemaakt. Onwijs fijn dat dingen zo simpel kunnen zijn. bij de bezorging zelf is er duidelijk vooraf gecommuniceerd over de tijd, was de bezorging mooi op tijd en is het matras netjes geplaatst, uitleg gegeven en ingewikkelder is het ook niet.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel slaap plezier gewenst. Groetjes, Kiri M Line.

9

Perfect

Snelle verzending en levering. Artikel zoals beschreven op de website.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste,   Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor het plaatsen van jouw positieve review.   Groet, Devin M-line

10

Top

Zeer fijne service en snelle levering

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Wat een mooie positieve review. Hartelijk dank voor het delen van jouw beoordeling. Veel slaap plezier gewenst. Groetjes, Kiri M Line.

9

Heerlijk bed

Super keus geweest. Zowel de kussens matrassen en elektrisch verstelbaar bed zijn pure luxe. Lang niet zo goed kunnen slapen. Aanrader voor een ieder

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Zo horen wij het graag! Veel slaap plezier gewenst. Groetjes, Kiri M Line.

9

Goede e snelle service

'n bestelling van een kussenwas ditsnel geleverd. Echter bleek het kussenbeschadigd. Een mailtje was voldoende om zonder kosten een nieuw kussen te ontvangen, hetgeen er zeer snel werd geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer goed

alles was zoals het hoort.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Zo horen wij het graag! Dat is natuurlijk ook de bedoeling.. ;) Veel plezier gewenst met jouw aankoop. Groetjes, Kiri M Line.

10

Wat een 'stille' ervaring!

Dit had ik veel eerder moeten doen. Ik dacht dat ik een goede matras had, al was deze stilaan aan vervanging toe. Deze nieuwe is geweldig. Je gaat liggen en wéét dat niet! Je mag draaien, je verplaatsen, verschuiven én je omdraaien zonder er wakker van te worden!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Liesbet, Hartelijk dank voor het delen van jouw review. Heel veel slaap plezier gewenst! Groetjes, Kiri M Line.

8

Snelle levering, goede kwaliteit matras

Snelle levering, goede kwaliteit matras.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Hartelijk dank voor het plaatsen van jouw beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Groetjes, Kiri M Line.

4

Goede matras slecht leverproces

Vlak voor de levering werd ik gebeld dat het een maand later zou worden, hoezo weten ze dat dan pas? We spraken een nieuwe leverdag af. Vervolgens krijg ik op de nieuwe leverdag (ik ben er weer voor thuis) een bericht dat het aan postnl extra@home is ovegedragen die de dag erop leveren (ik ben dan niet thuis). Dus eerder slecht gecommuniceerd. Ik kon mijn werkschema niet verzetten zo kort dag en ook de leveringdatum niet. Verder is de website van MLine ook niet helder. Als je je bestelling wilt inzien (en de leverdatum) moet op ‘wijzigen bestelling’ klikken. Ik durfde niet meer. Gelukkig heeft postnl servicedesk goed geholpen een andere datum te regelen en netjes geleverd.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Wat vervelend om dit te lezen! Uiteraard is dit niet wat je van ons mag verwachten. Wij nemen jouw eerlijke feedback intern mee om te bekijken wat er is mis gegaan en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Fijn om te lezen in ieder geval dat het wel netjes is geleverd. Ondanks de negatieve ervaring, wensen wij je toch veel slaap plezier toe. Groetjes, Kiri M Line.

8

bestelling en kwaliteit van het bestelde: beantwoordde aan de verwachting

De levering viel wat tegen omdat de datum die wij hadden gevraagd NIET werd gerespecteerd. Echter dank zij onze buren is alles toch in orde gekomen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Hartelijk dank voor het plaatsen van jouw review. Wat vervelend om te lezen dat de levering niet verlopen is zoals dat de verwachting was. Wel fijn natuurlijk dat de buren het op hebben kunnen lossen! Wij wensen je in ieder geval veel slaap plezier toe. Groetjes, Kiri M Line.

3

Teleurstellende service

3 maanden levertijd & helaas bij levering bleek een foutief product te zitten. Nu weer 1,5 maand wachten op nalevering zonder compensatie.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Britt, Hartelijk dank voor het delen van jouw eerlijke review. Uiteraard vinden wij het erg vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Hierdoor hebben wij je ook een e-mail gestuurd met meer informatie. We hopen een reactie van je te mogen ontvangen. Groetjes, Kiri M line.

9

Zeer goed

Zeer goed hoofdkussen .

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ils, Hartelijk dank voor het delen van jouw review. Veel slaap plezier gewenst met jouw kussen. Groetjes, Kiri M Line.

9

Goed

Goede correcte levering

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Yvonne, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over jouw ervaring met M Line. Wij wensen je veel plezier toe met jouw bestelling. Groetjes, Kiri M Line.

9

Snelle levering en prima service

Matras werd snel geleverd na bestelling en de service na aankoop was ook prima

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Zo horen wij het graag! Hartelijk dank voor het delen van jouw review. Groetjes, Kiri M Line.

5

4 maanden tussen bestelling en refund

Het was erg lang wachten op de matras, helaas was er nergens een fysieke winkel waar ik deze matras kon uitproberen. Ik heb een de online matraswijzer gebruikt om te bepalen welke matras bij mij zou passen. Ik zal niet snel meer een matras online kopen gezien de tijd tussen bestelling en retour (en refund), Dit gaat bijna 4 maanden duren. Snellere afhandeling van de order zou prettig zijn.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Kai, Hartelijk dank voor het delen van jouw eerlijke review. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over jouw matras aangezien er een retour afspraak staat ingepland op 03.03.2023. Uiteraard doen wij ons best om het bedrag zo snel mogelijk na 03.03.2023 retour te betalen zodat je daar niet lang op hoeft te wachten. Ook zullen wij jouw feedback intern gaan bespreken om te bekijken hoe we dit in de toekomst zouden kunnen verbeteren. Groetjes, Kiri M Line.

8

Prima keuze mogelijkheden

Op de website zijn zaken makkelijk te vinden,

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Hartelijk dank voor het plaatsen van jouw positieve beoordeling. Veel plezier gewenst met jouw bestelling. Groetjes, Kiri M Line.

10

Topkwaliteit

Ik had recwnt 2 nieuwe matrassen van Mline gekocht. Ondanks de matrassen prima naast elkaar blijven liggen, wilde ik er uiteindelijk toch een hoes overheen zodat het net iets meer één geheel zou zijn. Als levertijd stond er 5a6 weken bij. Maar binnen 1 week is de bestelling al geleverd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over jouw aankoop. Veel plezier gewenst met jouw bestelling. Groetjes, Kiri M Line.

8

Goede service

Na contact over garantie werd een goede oplossing gevonden om nieuwe matrassen te krijgen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Randal,   Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor het plaatsen van jouw positieve review.   Groet, Devin Mline

7

Matras is top

Wij zijn erg blij met coolmotion 6 en athelatic pillows. Helaas is het inplannen van een bezorgafspraak wel erg star en dramatisch om te verzetten. Ook het meenemen van oude matrassen is bijzonder want je betaald al verwijderingsbijdrage en wij hadden al Mline matrassen en dus ook daarvoor zo’n verwijderingsbijdrage betaald. Voelt beetje apart. Dit doet niets af van de kwaliteit van ons slaapgenot op ons nieuwe bed.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Nathalie, Hartelijk dank voor het delen van jouw eerlijke feedback! Wij zullen jouw verbeterpunten meenemen voor in de toekomst om te bekijken hoe we onze service kunnen verbeteren. Ook wensen wij je veel slaap plezier toe. Groetjes, Kiri M line.

9

Geweldig

Voor het eerst in tijden geen hoofd/nekpijn met het opstaan.Een heerlijk hoofdkussen

 • Aanbevelen? Ja
5

Verkoop top, levering ruk

Topsegment matrassen. Meteen een leverdatum via de mail Twee dagen voor levering nieuwe leverdatum 6 weken later Levering door beter bed tussen 10 en 12 werd half 2, reden auto moest banden wissel. Als je commentaar levert pleuren de heren de matrassen naar binnen met een chacherijnige kop. 5 minuten in en out …..

 • Aanbevelen? Nee
10

Super snelle revering.

Zie hierboven.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Toos, Hartelijk dank voor het plaatsen van jouw positieve beoordeling! Veel slaap plezier gewenst. Groetjes, Kiri Mline.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd