Hele fijne cover dik tevreden!!

Reactie van het bedrijf

Hi Dorien, Dat horen wij graag! Hartelijk dank voor het delen van jouw beoordeling. Groetjes, Kiri M Line.

Het kussen voldoet aan mijn wensen.

Het kussen gebruik ik nu een paar weken en het slaapt zeer goed. Heel comfortabel en ik heb het gevoel dat het mijn rug en nek goed ondersteunt.

Reactie van het bedrijf

Beste Thomas,   Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor het plaatsen van jouw positieve review.   Groet, Devin M-line

Goed te bestellen en snel bezorgd

Reactie van het bedrijf

Beste Lieke,   Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over onze service. Hartelijk dank voor je positieve review. Wij wensen je heel veel slaapplezier toe.   Groetjes, Devin M-line

fijne site

product werd snel geleverd

Reactie van het bedrijf

Hallo, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij wensen je een mooie dag toe vandaag. Groet, Devin M-line

Duidelijke website

Het zoeken naar het soort matras gaat erg makkelijk

Fijn kussen, niet te groot, goed hoog voor je schouders voor een zijslaper maar had nog iets steviger gekund.

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Hartelijk dank voor het delen van jouw review. Wij zullen jouw feedback over het kussen intern meenemen om te bekijken hoe we dit in de toekomst wellicht kunnen aanpassen! Uiteraard wensen wij jou veel slaap plezier toe. Groetjes, Kiri M Line.

Oplichters

als je je geld kwijt wilt vooral hier bestellen, stelletje sukkels

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Wat vervelend om dit te lezen! Wij hadden graag contact met je op willen nemen om jouw verhaal aan te horen. Maar helaas is er bij ons geen ordernummer bekend en ook geen contactgegevens die overeenkomen met ons klantenbestand. Hierdoor kunnen wij geen contact met je opnemen. Mocht je jouw verhaal als nog met ons willen delen, dan mag je dat uiteraard mailen naar klantenservice@mline.nl. Groetjes, Kiri M Line.

Slechte service en geld weg

Ik bestel een kussen met korting voor 96,75 euro. Met 2 kussensloop van 35 euro (zonder korting) De kussenslopen pasten niet dus heb ik deze terug gestuurd. Ik kreeg maar 28,12 terug. Hierbij heb ik gemaild dat ik 35 euro heb betaald, met het bestel overzicht met deze prijzen meegestuurd. Nu zeggen ze dat de kussenslopen in het systeem maar 28,12 zijn en het kussen opeens 103,63. Op de site staan nog steeds de prijzen 96,75 en 35 euro. Nogmaals de bestelbon laten zien dat ik toch echt 35 euro heb betaald voor de kussenslopen. Dit zou volgens hen nog steeds niet kloppen. Het is maar 6,88 maar het gaat om het principe. Dus een tip bestel een mline kussen voor 96,75, stuur het retour en je krijgt 6,88 winst. Wantja in het systeem is het 103,63! ;) Op het kussen is niks aan te merken, deze is aan te raden. Maar nooit meer via mline bestellen.

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Hartelijk dank voor het prettige telefoongesprek van zo net. Fijn dat we samen tot een oplossing zijn gekomen. Groetjes, Kiri M Line.

de klantenservice is zeer goed en hulpzaam

ik heb de bestelling nog niet binnen, maar het contact is zeer behulpzaam

Reactie van het bedrijf

Beste Leo, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over jouw ervaring met M Line! Wij wensen je alvast veel plezier toe met jouw bestelling. Groetjes, Kiri M Line.

heerlijk matras

na twee weken op dit matras geslapen te hebben moet ik concluderen dat het voor mij een hele verbetering is ten opzichte van mijn vorige matras.

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Hartelijk dank voor het plaatsen van jouw review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over jouw nieuwe matras. Wij wensen je veel slaap plezier toe. Groetjes, Kiri M Line.

Enorme nekpijn na gebruik kussen

Na nu paar weken gebruikt te hebben slaap ik weer op mijn oude kussen omdat mijn nekpijn eerder verergert dan verdwijnt. Helaas mag het kussen niet terug, maar voor mij weggegooide €139

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over jouw nieuwe kussen. Helaas mogen wij inderdaad kussens niet retour nemen als hier al op is geslapen. Mijn welgemeende excuses. Groetjes, Kiri M Line.

Snel bezorgd, slecht produkt

De onderlakens zijn erg dun, als je je omdraait, draait het laken mee en krijg je allemaal rimpels

Reactie van het bedrijf

Beste Ellen, Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de hoeslakens. Bij deze willen wij laten weten dat wij jou een mail hebben gestuurd met meer informatie. Groetjes, Kiri M Line.

Super Quality

One of the best quality and comfortable Company. Thank you Guys.

Reactie van het bedrijf

Good morning, Thank you very much for sharing your review. Greetings, Kiri M Line.

Duidelijke site, handig online advies. Snelle levering

Reactie van het bedrijf

Beste Angelique,   Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor het plaatsen van jouw positieve review.   Groet, Devin M-line

Vlot en gemakkelijk om te bestellen!

Aan te raden!

Uitstekende voorlichting, kwaliteit en service

Bij aankoop van een boxspring en matras bij MLine te Baarn, werd ik wegens de vele keuzemogelijkheden, door José en Björn zeer goed geholpen. Vooral aan de uitgebreide voorlichting over het matras, werd veel aandacht en tijd besteed, en was o.a. gericht op je “persoonlijke bouw” en voorkeuren. Voor ruime keuze en voorlichting zeer aan te raden!

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Dat horen wij graag! Wij wensen je veel plezier met jouw aankoop. Groetjes, Kiri M Line.

Levering volgens afspraak

Keurig gebeld voor de tijd. Op de plek afgeleverd en oude matrassen, verpakt mewgenomen.

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve review! Veel slaap plezier gewenst. Groetjes, Kiri M Line.

tevreden

Ik ben zeer tevreden met de hoeslakens. Ze zijn van beste qualiteit en ze zijn wat ik zocht

Reactie van het bedrijf

Beste Eva, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over jouw aankoop. Wij wensen je veel slaap plezier toe. Groetjes, Kiri M Line.

Fijne kwaliteit.

Aanschaf van matras coolmotion 7 en 8 en twee active pillows met bijpassende kussenslopen. Het is even wennen, maar het ligt erg lekker. Wel merk ik dat het wat warmer is. Heb rug, nek- en schouderklachten: hoop dat dit minder gaat worden, maar dat is na 1 week nog niet te zeggen. Tot nu toe: tevreden.

Reactie van het bedrijf

Beste Natasja, Hartelijk dank voor het delen van jouw review. We gaan ervan uit dat de klachten verdwijnen! Veel slaap plezier gewenst. Groetjes, Kiri M Line.

kussensloop past niet, te klein

kussensloop is te klein.

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, Wat vervelend om te lezen dat het kussensloop te klein is! Wist je dat als je het product online bij ons gekocht hebt je het binnen 14 dagen kunt retourneren? Mochten je daar vragen over hebben? Neem dan gerust contact met ons op! Dan helpen wij je graag verder. Groetjes, Kiri M Line.

Prima product dat snel geleverd werd

Makkelijk bestel proces. Prima product en het werd snel geleverd.

Reactie van het bedrijf

Hi Chantal, Wat een mooie review. Hartelijk dank voor het delen. Groetjes, Kiri M Line.

klant vriendelijk en gewoon goed geregeld

doordat onze verbouwing uitliep, hebben we de bestelling 3x moeten uitstellen. Ondanks dat dit intern niet altijd goed ging (en de bezorger tweemaal toch aan de deur stond) is er nooit een probleem van gemaakt, netjes excuus gemaakt. Onwijs fijn dat dingen zo simpel kunnen zijn. bij de bezorging zelf is er duidelijk vooraf gecommuniceerd over de tijd, was de bezorging mooi op tijd en is het matras netjes geplaatst, uitleg gegeven en ingewikkelder is het ook niet.

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel slaap plezier gewenst. Groetjes, Kiri M Line.

Snelle verzending en levering. Artikel zoals beschreven op de website.

Reactie van het bedrijf

Beste,   Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor het plaatsen van jouw positieve review.   Groet, Devin M-line

Zeer fijne service en snelle levering

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Wat een mooie positieve review. Hartelijk dank voor het delen van jouw beoordeling. Veel slaap plezier gewenst. Groetjes, Kiri M Line.

Heerlijk bed

Super keus geweest. Zowel de kussens matrassen en elektrisch verstelbaar bed zijn pure luxe. Lang niet zo goed kunnen slapen. Aanrader voor een ieder

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Zo horen wij het graag! Veel slaap plezier gewenst. Groetjes, Kiri M Line.