Zie zin
Goedemiddag, Helaas is het momenteel wat drukker dan verwacht, waardoor de retourverwerkingen iets langer kunnen duren. Groetjes, Kiri M line
The coolmaster matress is very comfortable and supportive. The top layer is soft without being too deep while the middle layer supports the body. This sense of support is missing in the matresses I've slept on in the past . Even in the warm nights of the past few days the matress is not overly hot - I did buy the coolmaster so maybe it works like it says. Sleeping on side or stomach I'm very satisfied with the purchase and have been sleeping well since I received it.
Hello, Thank you very much for sharing your positive review. Sleep well.. Greetings, Kiri M Line
Alles staat erop, mooie test waaruit je op kunt maken wat je precies nodig hebt.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor het delen van jouw mooie review. Veel slaap plezier gewenst. Groetjes, Kiri M line.
Besteld en de volgende dag al geleverd. Als je eenmaal een fijn kussen hebt moet je daar niet meer van afwijken!
Beste Paula, Wat een mooie positieve review. Hartelijk dank daarvoor. Wij wensen je veel slaap plezier toe. Groetjes, Kiri M Line.
Vanwege artrose in mijn nek en schouders kon ik niet meer op mijn zij slapen. Erg veel pijn in mijn schouder. Op internet kwam ik M-line hoofdkussen tegen. Ik dacht ik probeer het gewoon. Deed de test en kreeg een hoofdkussen als advies. Bij het uitpakken viel die erg tegen. Maarja, toch maar proberen. Geloof het of niet, hij ligt perfect. Ik kon weer op mijn zij liggen en eindelijk weer lekker slapen. Ik weet niet waar dat in zit, want ik zie het er niet vanaf. Maar het werkt wel. Ik ben er erg blij mee. Trusten allemaal :)
Goedemiddag, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring met M Line. Wij wensen je veel slaap plezier toe. Groetjes, Kiri M line.
Het samenstellen van een tweepersoons boxspring was echt heel makkelijk, en het bestelproces verliep heel vlot. Leuk hoor je kleuren en onderdelen kunt variëren om te zien wat je het leukst vindt. De levering was ook op de aangegeven dag, en ook daar waren geen problemen mee.
Beste Joke, Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve beoordeling! Wij wensen je veel slaap plezier toe. Groetjes, Kiri M line.
Goed product, snelle levering. Tevreden mee
Goedemiddag, Hartelijk dank voor het delen van jouw review. Wij wensen je veel slaap plezier toe. Groetjes, Kiri M Line
Goede kwaliteit.
Goedemiddag, Zo horen wij het graag! Veel plezier gewenst met jouw aankoop. Groetjes, Kiri M line.
Netjes afgeleverd en snel. Hoeslakens passen goed. Matras 220x90. Maar ruim om de matras heen.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor het delen van jouw review. Groetjes, Kiri M Line.
Goedemiddag, Wat fijn om te lezen! Wij wensen je veel plezier met jouw aankoop. Groetjes, Kiri M line.
Het produkt online besteld, gemakkelijk te monteren en zeer gebruiksvriendelijk. Boven verwachting
Goedemorgen, Zo horen wij het graag! Veel slaap plezier gewenst. Groetjes, Kiri M line.
Het bestelproces verliep prima, duidelijke website en snelle verwerking. Iets wat je van een premium product en firma mag verwachten. Echter bij de aflevering was het premium gevoel snel bij me weg. Aangezien het een matras van louter schuim betrof, de medic motion plus, kwam deze opgerold aan in een anonieme bruine doos. Deze doos was op alle hoeken kapotgescheurd alsof er met het product was gegooid. Ik twijfelde of ik hem aan zou nemen. De aflevering van een matras wat 1300 euro kost, mag wel wat professioneler geleverd worden lijkt mij! Dit was ver beneden de maat.
Beste Joop, Wat ontzettend vervelend om te lezen! Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Bij deze willen wij u dan ook laten weten dat wij u een mail hebben gestuurd met meer informatie. Groetjes, Kiri M Line.
Ik had wel een paar weken nodig om te wennen, daarna slaapt het heerlijk
Goedemorgen, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Het kan inderdaad dat jouw lichaam wat tijd nodig heeft om te wennen aan een nieuw slaapcomfort, fijn dat het inmiddels is gewend! Slaap lekker .. ;) Groetjes, Kiri M line.
Fijne website, erg duidelijk Gemakkelijk bestellen en levering netjes op tijd
Goedemorgen, Zo horen wij het graag! Veel plezier gewenst met jouw bestelling. Groetjes, Kiri M Line.
We slapen nu twee weken op onze nieuwe matrassen van M-Line, de Slowmotion 5 (ik) en 6 (mijn man). We zijn er heel tevreden over. Onze vorige matrassen waren ook van M-Line, deze gingen 15 jaar mee. De Slowmotion 5 is wat zachter, maar biedt toch voldoende ondersteuning, de slowmotion 6 is wat steviger, en bevalt ook prima!
Beste Ingrid, Wat een mooie review. Hartelijk dank daarvoor. Wij wensen je veel slaap plezier toe. Groetjes, Kiri M line.
Mijn pakket was zoek. Het was bij postnl aangemeld en door DHL bezorgd. Niemand was thuis en niemand heeft het pakket aangenomen, maar het stond wel in het systeem. Meerdere keren gebeld om achter te halen waar het nu is. Telkens weer moest er opnieuw een “onderzoek” gedaan worden. Uiteindelijk was de schuld bij Klarna weggehaald. Ik bestel niet meer bij Mline
Goedemorgen, Wat ontzettend vervelend om te lezen hoe de levering is verlopen. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. We hebben hierover contact gehad en daar hebben wij aangegeven dat het bedrag binnen enkele werkdagen naar u zal worden overgemaakt. Groetjes, Kiri M line.
Heb geen track en tracé ontvangen terwijl dat wel aangegeven wordt.
Goedemorgen, Wat vervelend om te lezen dat je geen track en trace code hebt ontvangen. We zien dat het pakket inmiddels is bezorgd. Veel plezier gewenst met jouw aankoop. Groetjes, Kiri M Line.
Ik twijfel alleen of ik de goede maat gekozen heb. Dat wil ik eigenlijk in de winkel mog een keer ervaren hoe een kleiner formaat ligt.
Beste Marjolein, Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring! Groetjes, Kiri M line.
Snel geleverde cool Motion 7 matrassen . Geweldig ligcomfort. Dat nieuwe matrassen ruiken in het begin is bekend. Maar dat de slaapkamer begeven is van een afvoerlucht is nieuw en niet te verdragen bijna. Klantenservice benaderd,.. we krijgen nieuwe. Hopelijk geen afvoer lucht. Alleen moeten we er in totaal 4 weken op wachten! Zeer spijtig. Ook kussens gekocht. Die zijn perfect en stinken niet
Beste Michel, Wat vervelend om te lezen! Uiteraard is het niet de bedoeling dat de matrassen met een geurklacht worden geleverd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Zoals wij eerder hebben aangegeven kunnen wij de omruiling niet eerder inplannen omdat we de matrassen niet eerder op voorraad hebben. We gaan ervan uit dat de geurklacht is verdwenen zodra de omruiling heeft plaatst gevonden. Groetjes, Kiri M line.
Zie hierboven
Beste Mark, Hartelijk dank voor het delen van jouw review. Wat vervelend om te lezen dat de matrassen niet naar boven zijn gebracht, onze excuses voor het ongemak. Groetjes, Kiri M Line.
Heerlijk geslapen en andere dingen gedaan op het matras
Beste Jorrit, Hartelijk dank voor het delen van jouw review. Veel (slaap) plezier gewenst.. ;) Groetjes, Kiri M line.
We hebben onze bestelling bij M-Line tot op heden niet ontvangen. In de bevestiging van de bestelling is aangegeven dat we een track&trace code van PostNL zouden krijgen zodra de bestelling verzonden zou worden. Na een aantal dagen bij de klantenservice geïnformeerd of de bestelling al verzonden was omdat de voorkeursdatum voor bezorging inmiddels was gepasseerd maar we nog niks gehoord hadden. Geen reactie. Nog eens gemaild. Geen reactie. Bericht gestuurd via whatsapp. Een dag daarna eindelijk reactie dat de bestelling naar een servicepunt van DHL was gebracht maar inmiddels werd teruggestuurd naar M Line omdat we het niet hadden opgehaald. Nee natuurlijk niet als we geen informatie hebben… We kunnen de bestelling niet alsnog krijgen en ook niet opnieuw bestellen omdat de items uit de collectie zijn. Slechte communicatie en paarse krokodil bureaucratie.
Beste Steven, Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wij hadden het ook graag anders gezien. Zodra het pakket retour is gekomen, zal het bedrag naar je worden teruggestort. Groetjes, Kiri M line.
Na een bestelling te hebben geplaatst heb ik vanwege problemen met de voorraad 3 weken moeten wachten. Na eindelijk het kussen te hebben ontvangen zit de hoes helemaal vol met zwarte vlekken alsof het over de grond heen is gesleept en vervolgens zit er op het kussen zelf ook nog vlekken. Hoe kunnen jullie als bedrijf dit überhaupt durven te versturen naar een klant?
Goedemorgen, Wat ontzettend vervelend om te lezen! Wij hebben je een mail gestuurd met meer informatie. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Groetjes, Kiri M Line.
Originele beoordeling
Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor het delen van jouw review. Wij wensen je veel slaap plezier toe. Groetjes, Kiri M line.
Kussen gekocht, bij openen doos bleek het kussen vol te zitten met haren van iemand anders. Toen de klantenservice gebeld. Er werd aangegeven dat ik het kussen moest retourneren en een nieuw kussen zou worden toegestuurd. In plaats van een nieuw kussen toegestuurd te krijgen, heb ik geld retour gehad. Verder had ik betaald met een kortingsvoucher, deze ben ik nu ook kwijt.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor het delen van jouw review. Wij hebben geprobeerd om telefonisch contact met u op te nemen, helaas is dat niet gelukt. We zullen het later nog een keer proberen. Groetjes, M line.
Linie 27
5405AR Uden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Mline.nl is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in hoogwaardige slaapproducten, met de nadruk op matrassen, kussens en bedaccessoires. Hun assortiment omvat geavanceerde slaaptechnologieën zoals visco-elastisch schuim en hybride matrassen, ontworpen voor optimale ondersteuning en comfort. Mline richt zich op een breed scala aan klanten, waaronder atleten, zorgprofessionals en consumenten in het dagelijks leven, waarbij het belang van slaap voor de algehele prestaties en het welzijn wordt benadrukt. De producten worden vaak aanbevolen voor mensen met specifieke behoeften, zoals rugpijn of degenen die herstel zoeken na lichamelijke inspanning. De innovatieve ontwerpen van Mline zijn gebaseerd op jarenlange expertise en zijn verkrijgbaar via verschillende dealers in Nederland.