Superfijn met mijn nekhernia

Deze kussen zorgt ervoor dat ik super goed op mijn rug kan slapen. Sinds mijn nekhernia is t zoeken naar een goede kussen een ding geweest. Deze is echt top!

Matrassen heerlijk, levertijd iets langer en volgens website

M line TeamNL matrassen besteld via website. Ze liggen heerlijk. Op website stond 1 dag levertijd, dat waren er uiteindelijk 5.

heerlijk uitgerust wakker!

eindelijk weer een goede nachtrust! ligt heerlijk!

Er is zoveel mis gegaan, hetgeen niet in één zin past.

Op 30-7 heb ik een athletic pillow met bijbehorende kussenslopen besteld. In het ontvangen pakket zat het juiste kussen maar de verkeerde kussenslopen. Omdat de mogelijkheid tot terugsturen niet op het bijgeleverde formulier stond, heb ik met mline gebeld. Hier werd me gezegd om zelf naar Beter Bed in Geleen te gaan om de kussenslopen om te ruilen. Ze waren in Geleen niet op voorraad en daarom verwezen ze me naar Beter Bed in Maastricht. Na diverse telefoontjes naar Beter Bed in Maastricht en vervolgens Heerlen, omdat ze ze in Maastricht ook niet hadden, kwam ik tot het besef dat het niet mijn taak is deze door mline gemaakte fout op te lossen. Nadat er weer een paar dagen overheen gingen omdat het weekend was, heb ik wéér naar mline gebeld waar me dít keer verteld werd dat ik de kussenslopen kon terugsturen en dat de juiste geleverd zouden worden. Dit is nu ruim 1,5 week geleden en ik wacht nog steeds op de juiste kussenslopen......

De levering van het bestelde vond snel en correct plaats.

Ligt goed, zowel op mijn zij als op mijn rug

Heb het kussen ook gekocht in verband met schouderklachten. Daar merk ik nog geen positief resultaat van.

Goed kussen

Sinds dat we de kussens hebben worden we snachts niet meer wakker om goed te gaan liggen. De kussens ademen, dus je krijgt het ook niet te warm. Al met al zijn wij zeer tevreden!

Ligt lekker

Fijn kussen ligt lekker was iets te hoog voor mij dus heb er wat uitgehaald en bewaard om bij te kunnen vullen als het nodig is . Had veel last van pijn in mijn nek en nu niet meer dus ideaal kussen .

Al jaren mline in gebruik. Nu weer een hoofdkussen speciaal voor zij slapers gekocht. Ligt heerlijk

Korte ervaring ivm defect

Vlot geleverd, echter na één nacht geretourneerd ivm defecte naad! Correct gereageerd, krijg binnenkort een nieuwe!

Heerlijk

Hele fijne kussen, goeie ondersteuning voor mijn nek.

Effe wennen om op te liggen.

Aan het linkeroor geen pijn meer, rechts wel nog pijn aan de oorlel, de naad in het midden doet pijn. Middenstuk naad los gemaakt. Hopelijk is het nu goed.

Perfect, snelle service en een heerlijk kussen

Ik slaap al jaren op een M-line kussen, deze was nu wel echt aan vervanging toe Duidelijke omschrijving op de website, snelle service en een top product. kan het van harte aanbevelen.

matras prima, levering via de website slecht

leverantie duurde vanwege drukte al lang. Op dag dat Post NL matras zou leveren, gebeurde er niets. Daags nadien zou men alsnog komen maar ging het weer mis omdat men het matras blijkbaar niet kon traceren. Uiteindelijk hebben ze het matras gelokaliseerd en werd het geleverd een of 2 dagen later. .

Slechte start, redelijk hersteld

Bewust voor matrassen met korte(3 dgn) levertijd gekozen. Echter na bestelling was bevestiging van levermoment 5 weken later. Na 2 keer telefonisch contact met Mline werd er wat gesleuteld aan de levering en was het uiteindelijk 2 weken na bestelling.

Top aankoop

Lang opzoek geweest naar een lekker kussen en eindelijk gevonden! Ik twijfelde om een duurder kussen te kopen maar de gok genomen. Dit zal bij veel reviews staan, maar het is écht je geld waard. Je zakt niet weg in het kussen waardoor de nek goed ondersteund wordt. Ook als zij/buikslaper.

Goed produkt

Prima geregeld. Beetje lang gewacht op de levering.

On line de opvolger van mijn nieuwe M line aangeschaft. Beviel niet zo goed. Teruggestuurd en in de winkel de juiste Mline geprobeerd en gekocht. Het kussen wat ik online heb teruggestuurd daarvan het geld retour ontvangen. Goede service.

Bestelproces makkelijk bestelling geplaatst en en binnen enkele dagen bestelling binnen , die helemaal voldoet aan de vraag

Perfecte en snelle levering

Bestelling makkelijk en snel geregeld

Het was erg gemakkelijk om te bestellen, en alle communicatie verliep soepel en snel. Het moeilijkste gedeelte was nog het bepalen welke matrassen ik precies nodig had. Maar ik heb direct de juiste gekozen (1 x Cool Motion 5 matras, 1 x Cool Motion 7 matras), omruilen is niet nodig gebleken.

Artikel werd op tijd geleverd en product bevalt goed

Tot nu toe niks op aan te merken

Prima snelle levering

Uitstekend kusse. Maakt waar wat het zegt.

Linie 27

5405AR Uden

0413 - 243 050

Over Mline.nl

Mline.nl is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in hoogwaardige slaapproducten, met de nadruk op matrassen, kussens en bedaccessoires. Hun assortiment omvat geavanceerde slaaptechnologieën zoals visco-elastisch schuim en hybride matrassen, ontworpen voor optimale ondersteuning en comfort. Mline richt zich op een breed scala aan klanten, waaronder atleten, zorgprofessionals en consumenten in het dagelijks leven, waarbij het belang van slaap voor de algehele prestaties en het welzijn wordt benadrukt. De producten worden vaak aanbevolen voor mensen met specifieke behoeften, zoals rugpijn of degenen die herstel zoeken na lichamelijke inspanning. De innovatieve ontwerpen van Mline zijn gebaseerd op jarenlange expertise en zijn verkrijgbaar via verschillende dealers in Nederland.