Teleurstelling

Best spannend nieuwe matrassen kopen. De levering bracht echter een teleurstelling. In verband met corona werden de oude matrassen niet mee retour genomen. Daar bleven we mooi mee zitten. Zin om een review te schrijven na deze ervaring: nou nee.

Prettig

De rits van het buitenkussen was kapot bij binnenkomst, oplossing hele kussen terugsturen ipv nieuwe

Prima snelle reactie op de klacht maar ben blij met het kussen en heb geen zin om het weer op te sturen en 3 weken te wachten op een nieuwe. Lijkt me efficiënter om een nieuwe buitenhoes op te sturen en dan kan ik de kapotte buitenhoes daarna terugsturen.

Slaap goed zonder klachten

Geen last meer van mijn nek en schouders

Redelijk positief

De informatie en website zijn voornamelijk gericht op verkoop. Dat snap ik wel maar zeker in een tijd met Corona zou het fijn zijn als je iets beter online weet wat je koopt en hoe je het product moet gebruiken. Verkoop en levering zien er prima uit. Hetzelfde geldt voor het product zelf. De nazorg, met bijvoorbeeld een stukje uitleg hoe je met het product moet omgaan en hoe het beste te gebruiken dat vind ik wel ontbreken.

Prima kussen

1 nadeel het kussen zit in een soort opberg hoes ritssluiting. Ik vind dit echt niet nodig. Je gebruikt dit niet meer. Milieu vervuiling! Verder prima kussen

Eenvoudig besteld, afgeleverd volgens afspraak, prima matras.

In het coronatijdperk een ervaring zoals met vele online aankopen. Matrassen bevallen uitstekend tot nu toe.

Zoals verwacht

Bestelling snel doorlopen en de levering is snel uitgevoerd

Super kwaliteit kussen! Ik slaap er heerlijk op! Echter baal ik dat net toen ik mijn kussen besteld had, de actie zag van 2e kussen 50% korting...

Heel fijn bed. Slaapt heerlijk. Wij hebben coolmotion 8. Deze voelt stevig aan maar is toch zacht. Een elektrische bodem is ook echt een aanrader als je het fijn vind om tv te kijken op bed. Wij gaan extra vroeg naar bed om in ons heerlijke nieuwe bed liggen!

levering aantal keren uitgesteld, matrassen wel goed

De levering is een aantal keren uitgesteld dat vond ik niet zo fijn. De matrassen liggen wel erg lekker.

Nog nooit zo lekker gelegen op een kussen.

Super zacht en toch stevig kussen. De eerste in jaren waarvan ik zeg, die gaat vanaf nu altijd met me mee, ook op reis.

Niet best

Weinig communicatie. Levering duurde lang. Antwoord op vragen duurt heel lang

Heerlijk slapen

Ligt heerlijk

Ik slaap rustiger en heb geen rugpijn meer als ik wakker wordt

Had ik eerder moeten kopen!

Ik slaap heerlijk, geen last van mijn rug of nek. Voel me meer ontspannen als ik opsta. Top aankoop!

Geleverd en toch geld terug?

De levering was goed, zoals het hoort. Echter kreeg ik een vraag om mijn iban te mailen om de terug geleverde kussen terug te betalen. Ik had het kussen niet terug gestuurd. Het bevalt me prima.

Een aantal dagen het matras in bezit, nu vraag ik me af waarom ik dit niet eerder heb gedaan, ik kom uitgerust en zonder spierpijn uit bed

fijne service zonder problemen geld terug

kussen thuis "getest" en was toch te hard, dus terug gestuurd en zonder problemen geld terug.

Hele goede kwaliteit maar wel aan de prijs

We gebruiken al jaren MLine en we zijn heel tevreden. We hebben laatst een matras hoes gekocht om van 2 enkele matrassen een groot 2 persoons bed te maken. Die is wel erg duur naar mijn mening, 400 euro.

Makkelijk bestellen goede informatie op website en goede bezorging met tijdvak en vooraf nog telefoontje met tijd van aankomst van levering

Goed kunnen kiezen

M line heeft een goeden selectie aan kussens. Voor verschillende slapers en lichaams problemen waar onder hoofd,rug en nek. Door de keuze wijzer krijgen je het juiste kussen voor jou. Het nieuwe kussen slaapt lekker het is zeker aan te raden voor andere om het te proberen.

Had ik veel eerder moeten ontdekken!!

Ik ben aan een nekhernia geopereerd en slapen was altijd een hel. Op aanraden een mline kussen aangeschaft. Wat een ervaring, ik slaap nu nachten door en bij het opstaan ervaar ik minder pijn. Nu sparen voor een mline matras. Ben er heel blij mee. Is een uitgave maar dan heb je zeker een goed product.

Goede eevaring al vond ik het bestellen niet echt heel gemakkelijk gaan via de site. Slaap nu 2 weken op matras ligt goed. Al is het wat koel want ik heb snel koude voeten.

Ondanks dat de 2e matras 2 weken later bezorgd werd (i.v.m. een grondstoffenprobleem?), ben ik tevreden over de service. De bezorgers werkten snel.

Linie 27

5405AR Uden

0413 - 243 050

Over Mline.nl

Mline.nl is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in hoogwaardige slaapproducten, met de nadruk op matrassen, kussens en bedaccessoires. Hun assortiment omvat geavanceerde slaaptechnologieën zoals visco-elastisch schuim en hybride matrassen, ontworpen voor optimale ondersteuning en comfort. Mline richt zich op een breed scala aan klanten, waaronder atleten, zorgprofessionals en consumenten in het dagelijks leven, waarbij het belang van slaap voor de algehele prestaties en het welzijn wordt benadrukt. De producten worden vaak aanbevolen voor mensen met specifieke behoeften, zoals rugpijn of degenen die herstel zoeken na lichamelijke inspanning. De innovatieve ontwerpen van Mline zijn gebaseerd op jarenlange expertise en zijn verkrijgbaar via verschillende dealers in Nederland.