Filters

10

Ga dit doen, Marieke zorgt voor levensveranderende coaching!

"Wat een bijzondere tijd de afgelopen maanden, 5 maanden die voorbij zijn gevlogen, waar ik de grootste stappen heb gezet in m'n ontwikkeling en in m'n leven. Zo dankbaar voor de coaching." Dit schreef ik in m'n laatste reflectie naar Marieke en zegt het allemaal. Marieke zorgt voor een professionele, persoonlijke, oordeelvrije omgeving waarbij ze tot de kern durft te gaan, durft te inspireren, uit te dagen en te ondersteunen. En dat alles op een prachtige locatie, met zoveel liefde voor het vak. Ik gun iedereen een coach als Marieke!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne en open gesprekken

De coachingsgesprekken met Marleen Hekkert waren erg prettig en constructief. De gesprekken geven energie, wat erg prettig is aangezien dat natuurlijk is wat je uiteindelijk ook hoopt te vinden in je (volgende) baan. Daarnaast is er ook genoeg ruimte om persoonlijke uitdagingen te bespreken. Marleen is prettig en oprecht in de omgang en ik weet zeker dat zij nog vele anderen verder zal helpen. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige open gesprekken, waarbij diepgang gerealiseerd is

Coach Marieke is een erg aardige en serieuze coach die mij door gerichte vragen en open benaderingen dieper na heeft laten denken over mijn plannen voor de toekomst en hoe ik die vorm kan geven. Alles is bespreekbaar in de sessies zonder dat er een oordeel over jouw gedachtes wordt geveld. Doormiddel van opdrachten en evaluaties (coaching gesprekken) ben ik beter achter gekomen waar mijn sterkte karaktereigenschappen, maar ook mijn zwakte karaktereigenschappen/ valkuilen liggen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Mijn loopbaancoach was Marleen, iemand waarbij je meteen een fijn gevoel krijgt. Ze denkt met je mee empathisch vermogen en ze wil je oprecht graag verder helpen. Luistert goed naar je en naar je behoefte. Geeft advies en zet je aan het denken. Ik vond het zeer geslaagd en ben dichterbij mezelf gekomen en heb een baan gevonden die echt bij me past. Dus super bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring, helpt structuur te bieden

Ik heb door de coaching goed op een rijtje kunnen krijgen wat voor mij belangrijk is. Dat werkte ook als een soort bevestiging van dingen die ik misschien al een beetje wist, maar dat is niet erg, want het is prettig om die voor jezelf helder te maken en te structureren. Ik heb ook nieuwe oefeningen en tools geleerd om twijfels aan te kunnen pakken en vond het werkboek een prettige ondersteuning daarbij.

 • Aanbevelen? Ja
9

Het juiste steuntje in de rug, op het juiste moment

Zo fijn om iemand te hebben die jou centraal zet, die meedenkt, andere perspectieven biedt, aanmoedigt en stimuleert. Ik voelde me zo gezien, gesterkt en geholpen. De sessies waren erg prettig, ontspannen en open. Er kwam ook altijd één ding aan bod dat een nieuw, soms verrassend inzicht opleverde. Echt heel veel geleerd, over mezelf en hoe ik omga met mensen, en met mezelf. Ik ben me nu van zoveel meer bewust. Kortom; nog veel te doen, maar nu weet ik wel waar mijn aandacht naar toe moet.

 • Aanbevelen? Ja
10

De beste investering in jezelf, voor nu en later

Tijdens een half jaar verblijf in het buitenland na mijn afstuderen merkte ik dat vluchten van Nederland niet voldoende was om de antwoorden op mijn vragen te vinden. Na een intakegesprek met een coach van Het Groei Atelier werd duidelijk hoe we dit het best konden aanpakken. In een aantal sessies kreeg ik de ruimte om alles te bespreken waar ik behoefte aan had, soms over carrière maar soms ook juist helemaal niet. Dit werkte ontzettend goed voor mij: de combinatie van een werkboek, inspirerende Tedtalks en kritische gesprekken waar echt doorbraken inzaten. Het traject ligt niet vanaf het begin vast, waardoor je iedere sessie weer kan schakelen. Jij en alles waar jij tegen aan loopt staan centraal. Uiteindelijk heb ik door deze coaching weer een heel sterk richtingsgevoel gekregen waar ik op carrièregebied naar toe wil. Dat was mijn hoofddoel. Daarnaast heb ik als cadeautjes een stuk zelfvertrouwen gekregen, dat komt doordat ik nu zo veel meer weet over mijzelf en hoe ik in elkaar zit. Ook heb ik het gevoel dat ik in controle ben over mijn eigen leven en geluk weer terug. Aan het einde van een traject blader ik mijn werkboek door en weet ik zeker dat ik deze zo nu en dan in mijn leven weer eens ga doorlezen en weet: dit is mijn kern, hier moet ik mijn leven omheen bouwen. Die lessen neem ik voor altijd mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend fijne begeleiding.

Ginny heeft mij geweldig ondersteund in het herstel van mijn burn-out. Zij heeft mij zowel op werk als op privé gebied veel inzichten gegeven over mijn gedrag en belemmerende gedachten. Daarbij heeft Ginny de handvatten gegeven hier actief mee aan de slag te gaan. Mede door de coaching van Ginny zit ik nu weer goed in mijn vel en ben ik weer fulltime aan het werk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een openbaring en resultaat in geweldig korte tijd!

Mijn sessies met Kristja waren direct enorm positief en resultaatgericht. Ze weet de juiste vragen te stellen en neemt je mee in het proces. Echt super fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch hoe Kristja mij verder heeft geholpen in mijn zoektocht!

In mijn zoektocht naar de vraag: "wat wil ik voor werk gaan doen, hoe kan ik mijn competenties inzetten en hoe krijg ik mezelf in beweging?" heeft Kristja mij geweldig geholpen. Ze stelde me vragen, bleef doorvragen waardoor ik al denkend en pratend tot nieuwe inzichten kwam. Ik ben door dit traject in beweging gekomen, heb nieuwe tools geleerd en ben gemotiveerd om meer actie te gaan ondernemen om zo tot een nieuwe baan te komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne en leerzame sessies!

Ik heb veel geleerd van Kristja. Ze heeft me echt een andere kijk gegeven op mijn situatie en ik ook een aantal tools geleerd waarmee ik aan de slag kon. Samen met Kristja hebben we telkens opnieuw gekeken wat ik op het moment nodig had en het traject daarop aangepast. Ik voelde me meteen op mn gemak en ga met nieuwe inzichten verder. Dankjewel!

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne coach waar ik wat aan heb gehad

Een luchtige, veilige en fijne manier van coachen. Na elke sessie ging ik met nieuwe inzichten naar huis. Er waren ook genoeg reflectie momenten en had het gevoel dat er altijd ruimte was om bij te sturen wanneer ik daar behoefte aan had.

 • Aanbevelen? Ja
10

Waardevolle oprechte gesprekken

Via mijn werk heb ik zes coaching sessies bij Tristan gedaan. Ik vond het erg prettige, waardevolle gesprekken waardoor ik mijzelf en bepaalde situaties vanuit een ander perspectief ben gaan zien. Op sommige momenten behoorlijk confronterend, maar wel iets dat ik nodig had om de vicieuze cirkel waarin ik zat te doorbreken. Ik voelde een goede klik. Tristan is oprecht, betrokken en sprak openlijk vanuit zijn eigen ervaringen, dat vond ik erg prettig. Ik vond onze gesprekken een hele mooie manier om mezelf weer wat beter te leren kennen. Dank je wel, Tristan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg fijn geholpen!

De gesprekken met Marielle waren waardevol. Ze luistert goed naar je en legt goede verbanden tussen verschillende verhalen. Ze kon de eindjes duidelijk en helder aan elkaar knopen, precies wat ik nodig had & soms zelf niet zag doordat ik er middenin zat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn avontuur met top begeleiding!

Ik heb het traject als zeer positief ervaren. Mijn begeleider Benedit heeft mij goed geholpen bij het in kaart brengen van de dingen die ik leuk vind om te doen en waar ik energie van krijg. Ik zou het groei atelier zeker aanraden bij vrienden/ familie!

 • Aanbevelen? Ja
10

Coach Marieke heeft mij ontzettend geholpen!

Mijn sessies met coach Marieke waren heel nuttig en inspirerend. Ze stelt de goede vragen en legt snel de vinger op de zere plek. Ik heb ontzettend veel aan het traject met haar gehad!

 • Aanbevelen? Ja
9

Waardevol

Goed om even bewust met je zelf en je loopbaanontwikkeling bezig te zijn

 • Aanbevelen? Nee
10

Nadenken over je vervolgstappen op een fijne manier

De gesprekken met Marleen waren prettig en ontspannen. Je wordt op een goede manier gedwongen om na te denken over belangrijke zaken in je leven. Dat is voor iedereen wel goed om te doen. Zo zet je verschillende dingen op een rijtje en kom je weer een stapje verder. Van harte aanbevolen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie vragen > belangrijke inzichten

Nicole is een coach waarbij je je direct op je gemakt voelt. Ze stelt de juiste vragen op de juiste moment waardoor ik vele nieuwe inzichten hebben gekregen. Ik kan haar dan ook aan iedereen aanraden en zal zelf wanneer ik de toekomst weer coaching kan gebruiken zeker bij haar aanbellen. Nicole, nogmaals ontzettend bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Het coachtraject heeft meer inzichten gegeven over mijzelf en hoe om te gaan met bepaalde situaties.

Ik heb een positieve ervaring gehad met het coachtraject. Het heeft me veel inzichten gegeven over mezelf: hoe ik in elkaar zit, hoe ik handel en wat ik daarin wil veranderen. Ook heeft het me praktische tools gegeven hoe ik met sommige situaties om kan gaan en hierin dicht bij mezelf kan blijven. In het begin was het nog best wel zoeken en was het soms lastig onder woorden te brengen wat ik nodig had en wilde. Dit werd tijdens de gesprekken steeds meer helder. En waar sommige oefeningen in het begin minder zinvol leken (omdat ik ze o.a. al eens eerder had gedaan), bleek dat achteraf eigenlijk bijna altijd anders te zijn. Ik vond het ook fijn om op een wat groter niveau in zicht te krijgen in bepaalde theorieën en modellen om meer te weten te komen over hoe bepaalde zaken in elkaar zitten. Dit leerde me ook meer over mezelf, waar ik me in sommige gevallen kon plaatsen in een dergelijk model en kon reflecteren of dat de plek was waar ik wilde zijn, en zo niet, hoe ik daarin iets kon veranderen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Het traject heeft mij echt verder gebracht.

De kritische vragen hielpen mij om net de extra stappen te zetten die nodig waren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Grote stappen durven maken

Met dank aan Nicole veel inzichten opgedaan. Wie ben ik en wat heb ik nodig. Hierdoor grote stappen durven maken. Hele fijne sessies afwisselend binnen en buiten. Als zeer prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super begeleiding met verhelderende inzichten

Onwijs goed geholpen door Marleen Hekkert. Door dit coaching-traject heb ik veel over mezelf geleerd en de daarbij behorende vervolgstap in mijn carrière. Van intake tot afronding een zeer prettige omgang en erg professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettige manier om tot heldere inzichten te komen voor je loopbaan!

Ik was een beetje zoekende in mijn loopbaan welke kant ik op wilde gaan. Hiervoor ben ik in gesprek gegaan met een loopbaancoach binnen het Groei Atelier. Het was een hele prettige manier om even een keer naar jezelf te kijken wat nou goed past bij jou. In gespreksvorm en door middel van opdrachten haalde mijn coach een aantal dingen er heel goed uit, die ik zelf niet zo snel eruit had gehaald. Daarom vond ik het heel nuttig en een fijne toevoeging in mijn zoektocht. De sfeer voelde vertrouwd, sessies waren gestructureerd en ik ben geëindigd met een duidelijker inzicht wat wel en niet bij mij past!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden, heb echt stappen gezet en ben veel verder gekomen!

Professionele en prettige organisatie. Zeer tevreden en enthousiast over mijn coach. Er is voldoende aandacht en er wordt maatwerk geboden, de coaching past bij wie je bent en wat je zoekt. Verder is de locatie waar ik kwam (Amsterdam) goed bereikbaar met OV. De coaching heeft mij meer gebracht dan verwacht en ik heb absoluut inzichten gekregen en daardoor stappen kunnen zetten. Zou het zo weer doen!

 • Aanbevelen? Ja

Over Het Groei Atelier

Het Groei Atelier is gespecialiseerd in coaching voor twintigers en dertigers. Loopbaan coaching, life coaching, leiderschap coaching, expat coaching, online coaching. We zijn te vinden in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Haarlem, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Arnhem, Deventer, Leeuwarden en het Gooi. https://groeiatelier.nl/

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd