Filters

9

Erg prettig

Persoonlijk, rust en luisterend oor. Dat vond ik erg prettig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel blij met het coachtraject!

Ik liep al een aantal jaar met het idee om naar een loopbaancoach te gaan, maar stelde het steeds uit. Nu was eindelijk het moment! Na een kennismakingsgesprek met Emma besloot ik ervoor te gaan. Ik heb veel geleerd over mezelf en voel me een stuk zekerder over wat ik kan en leuk vind. De gesprekken met Emma vond ik heel fijn. Haar manier van communiceren is heel prettig, ik voelde me echt gehoord. Ik kan het iedereen aanraden en ben heel erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Verhelderend

Heeft me nieuwe inzichten over me zelf gegeven. Coaching sloot goed aan mij mijn behoeftes

 • Aanbevelen? Ja
10

Enorm fijne ervaring

Gedurende het gehele traject heb ik veel support gehad en inzichten verkregen op het gebied van mijn loopbaan. Ik heb veel over mijzelf geleerd en een beter beeld bij mijn vaardigheden die ik kan inzitten. Daarnaast heb ik een realistisch beeld ontwikkeld over binnen welke omgeving ik heb best tot mijn recht kan komen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Herstelend en verfrissend!

Maaike is voor mij echt verfrissend en helend geweest. Ik kwam met een vaag doel binnen en al snel wist zei de juiste methodieken toe te passen om tot de kern te komen van wat ik nodig had. Zij is erg betrokken, neemt de tijd en is professioneel. Ik ervaarde haar passie in haar werk door hoe serieus ze met mijn hulpvragen is omgegaan tijdens mijn traject. Maaike zorgde ervoor dat ik mij veilig, gerespecteerd en gehoord voelde. Zoals ik tegen haar zei, zal ik hier ook zeggen. Maaike tot in de toekomst want het is erg fijn om door jou gecoacht te worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Maaike heeft me geleerd om na te gaan wat IK wil

Maaike heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf weer een beetje beter heb leren kennen. Dit door middel van een traject dat we gedurende de sessies samen hebben vormgegeven door effectieve oefeningen en kritische vragen. Ik ben heel blij met de stappen die ik gezet heb. Nogmaals dank Maaike!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn, persoonlijk, open, professioneel en oprecht geïnteresseerd.

Ginny heeft mij fijn en goed geholpen om stappen te zetten in het herstel van mijn burn-out klachten en beslissingen te nemen, waar ik zelf waarschijnlijk niet (zo snel) toe was gekomen. Ontzettend bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Mijn ervaring met Emma is bijzonder prettig geweest. Emma zorgde voor een verhelderende blik met betrekking tot mijn hulpvraag. Zij was persoonlijk & professioneel tegelijk en bracht mij tot inzichten waar ik zelf niet tot zou zijn gekomen. Ik zou Emma en het Groei Atelier van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Het Groei Atelier heeft mij succesvol een nieuwe baan doen vinden

Ik heb een hele prettige ervaring gehad met Het Groei Atelier. In een uitgebreid loopbaan coachingstraject met coach Marleen heb ik mezelf beter leren kennen en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe baan die beter bij mijn behoeften en kwaliteiten aansluit. Deze heb ik intussen gevonden en hier ga ik dan ook met veel zin binnenkort aan de slag!

 • Aanbevelen? Ja
9

Persoonlijk, volgend, zinvol en ondersteunend!

In de gesprekken met Kristja voelde ik me echt gezien en gehoord. Ze volgde mijn behoeften en door middel van oefeningen en metaforen lukte het mij om steeds meer in actie te komen en mijzelf op positieve wijze te ontwikkelen. Kortom een zeer prettige ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb weer zin om aan de slag te gaan!

Marieke heeft mij geholpen om mijn doel weer voor ogen te krijgen. In vier sessies heb ik inzicht gekregen in de dingen die voor mij belangrijk zijn in werk, wat mij blij maakt en wat ik wil doen. Het was fijn om dit samen uit te zoeken met Marieke. Marieke houd je scherp, stelt kritische vragen die je aan het denken zet en kijkt goed naar wat jij nodig hebt. Zo vond ik het fijn om met verschillende werkvormen aan de slag te gaan en te gaan wandelen in het bos.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn

Ik heb een heel fijn traject mogen volgen bij Marleen, wat me heel erg heeft geholpen. Zonder dit traject had ik niet op het punt gestaan waar ik nu sta.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb mijn doel weer voor ogen!

Robin Visscher heeft mij uitstekend geholpen met het opnieuw stellen mijn doelen. Na vijf jaar bij dezelfde organisatie gewerkt te hebben ben ik er enkele maanden tussenuit gegaan om te reizen. Bij terugkomst wist ik nog steeds niet wat ik als mijn volgende stap zou willen. Ik schakelde Het Groei Atelier in om mij met dit vraagstuk te helpen. Na enkele sessies kreeg ik weer grip op wat ik belangrijk vond namelijk: 'het leven moet een avontuur blijven!'. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Supergoede begeleiding

Ik heb loopbaancoaching gekregen van Marleen, en ben erg tevreden over het traject! Marleen maakte veel ruimte en bood op de juiste momenten handige tools aan. Ik heb nu een beter beeld van hoe ik mijn loopbaan vorm wil geven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was een fantastische ervaring die ik nooit had willen missen.

Ik ben eind vorig jaar begonnen met mijn sessie bij Marieke en kan mij nog goed herinneringen dat ik als doel had om een nieuwe baan te vinden en daar ook heel veel haast mee had. Marieke heeft mij gerust gesteld, kende mij in korte tijd al heel erg goed en ik heb alles met haar kunnen delen wat ik heb willen delen. De sessies waren fijn, persoonlijk, op maat gemaakt en zij wist precies waar mijn behoeften lagen. Ik heb de sessies succesvol afgesloten met een nieuwe baan en levenslessen en oefeningen waar ik nog heel veel gebruik van kan maken! :)

 • Aanbevelen? Ja
9

Maaike heeft me veel nieuwe inzichten gebracht!

Ik zou Maaike altijd aanraden als coach voor young professionals die meer zelfinzicht willen krijgen en willen nadenken over wat belangrijk is voor hen in het werkende leven. Met haar persoonlijke en empathische aanpak ga je ongetwijfeld dingen over jezelf leren die je nog niet wist, maar wel heel goed kunt gebruiken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ginny heeft geholpen om rust te creëren

Ik ben blij dat ik voor het coach traject met Ginny heb gekozen. In dit traject heb ik veel geleerd over mijzelf en ben ik veel bewuster geworden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne gesprekken gehad

Ik heb zeker wat aan de gesprekken en oefeningen gehad. Door de sessies ben ik stil gaan staan bij dingen waar ik zelf niet zo snel op zou komen. Wat ik fijn vond is dat de coach niks voor me invulde, maar alle antwoorden vanuit mij liet komen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettig

Het was voor mij een goeie en laagdrempelige eerste stap naar zelfontwikkeling. Ik ben erg blij dat ik de stap genomen heb. Ik heb zorgvuldig gekeken bij welke coach ik het beste zou passen en het traject met mijn coach is goed bevallen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen in mijn persoonlijke en professionele zoektocht!

Door de brede kennis en ervaring van Marieke kon het traject in 6 sessies succesvol worden afgerond. Marieke levert maatwerk, houdt je een spiegel voor waar nodig en laat je jouw eigen bewegwijzering plaatsen. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel tot de kern, fijne gesprekken en praktisch advies

Ik heb coach Anouk in Leiden als een hele fijne sparringspartner en inzichtelijke coach ervaren. Ze is heel empathisch, ze stelt de goede vragen en kan je op een fijne manier een spiegel voorhouden zonder te confronterend te zijn. Ik voelde me gelijk prettig en veilig bij haar waardoor we snel tot de kern van mijn knelpunten/vraagstukken konden komen waar ik in zowel mijn werk als privé situatie tegenaan liep. Waar ik zelf de neiging heb veel beren op de weg te zien of te doemdenken, weet zij hoe je hier 'helpende gedachten' bij kan bedenken en andere technieken waarmee je positief vooruit komt. De 4 sessies van 1,5 uur hebben al heel veel verschil gemaakt, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Van een hoopje ellende naar terug in mijn kracht staan

Mijn rol en werkomstandigheden veranderden snel, ik zat enorm in de rats met mijn werkplezier (lees: dat ging hard achteruit) en kon mijn emoties geen plek geven. Er gebeurde zoveel tegelijk dat ik voor mijn gevoel met mijn rug tegen de muur gedrukt stond. Een paar jaar geleden had ik al het genoegen om met een loopbaancoach te mogen werken. Daar heb ik toen veel inzichten uit gehaald, maar ik ben ook een paar jaar verder, ouder en wijzer en nu was ik hard toe aan een verdieping. Vandaar dat ik Het Groei Atelier benaderde. Het mooie van coaching is dat je al beschikt over de antwoorden die je zoekt, het zit al in je, maar dat een coach je helpt om het naar boven te halen en er wat mee te kunnen doen. Mijn coach Robin pakte heel vaardig door op de inzichten die ik meenam vanuit mijn vorige traject en daagde me uit om die uit te diepen en verder uit te zoeken. Niet alleen begrijp ik nu nog beter waarom ik werk zoals ik werk, Robin heeft me ook geholpen om dat in mijn voordeel te gebruiken in mijn dagelijkse taken en situaties. Ik herken situaties nu veel sneller voor wat ze zijn, waardoor ik er bewuster mee om ga en me zelfzekerder voel. De sessies duren 1,5 uur per keer, wat volgens mij een mooie tijdsduur is voor een goed gesprek met de nodige dwalingen en zijsporen. Ook de invloed die ik had op het gesprek (al dan niet met oefening) vond ik erg prettig. Ik zou het iedereen echt aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik heb een goede ervaring gehad bij het groei atelier.

Marielle heeft mij goed geholpen met mijn vraagstuk. Ze had alle aandacht voor mij en kon me helpen mijn interne blokkades te begrijpen en ook weg te nemen. Daarnaast bleef ze alert voor terugkerende onderwerpen en emoties en schroomde niet om dieper te graven als ik moeilijker bij m'n gevoel kon.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede, persoonlijke coaching/begeleiding

Anouk is een prettig persoon die mij op een goede manier heeft begeleidt in loopbaancoaching. Ze weet goed door te vragen en kan daardoor op diepere lagen komen waardoor ik een duidelijk beeld kreeg wat ik wil uit een baan. Daarnaast geeft ze nog handvatten mee voor in mijn werk.

 • Aanbevelen? Ja
8

profesioneel

Met de coach Nicole 6 sessies gehad. Komt erg begripvol over en weet dingen bloot te leggen wat de stress punten zijn. Hoe ze te herkennen en er op een betere manier mee om te gaan. Verder heeft ze geholpen het duidelijker te maken welke richting ik op zou willen met ander werk te zoeken.

 • Aanbevelen? Ja

Over Het Groei Atelier

Het Groei Atelier is gespecialiseerd in coaching voor twintigers en dertigers. Loopbaan coaching, life coaching, leiderschap coaching, expat coaching, online coaching. We zijn te vinden in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Haarlem, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Arnhem, Deventer, Leeuwarden en het Gooi. https://groeiatelier.nl/

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.