Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik heb bougies en olie besteld. Ik ben netjes gebeld over het feit dat de bougies niet leverbaar waren. Daarom zijn ze geannuleerd en zou ik mijn teveel betaalde geld terug krijgen. Helaas heb ik niets gezien, geen geld en ook geen bevestiging per e-mail. Jammer dat de voorraad op de website niet klopt en dat ik nu m'n geld kwijt bent. Ik heb contact gezocht maar helaas geen reactie
29 May 2026
Gemma
Ochten
Volgens website zou onderdeel volgende dag er zijn. Eenmaal daar hoor ik dat ik moet wachten tot 22ste ( 4 dagen later ) gebeld komt nu via de post maar moet nu bij betalen terwijl zij zelf website hebben dat niet goed werkt. Collega over telefoon was nog heel vriendelijk en wilde graag dat voor mij doen maar kon dat niet.
18 December 2025
Chaimae B
Breda
1e keer besteld en binnen 40 minuten had ik bericht van postnl track trace. Dit is service. Goed ingepakt. Heb een olie en filter besteld. Bedankt Porza
13 December 2025
I B Soglu
Utrecht
Erg laat levering dan beloofd is. Hierdoor heb ik wel wat vertragingen gehad. Ik ga niet meer bij jullie bestellen.
31 May 2024
Anoniem
Doetinchem
Vertrouwen en goed
2 April 2024
Semmi
Blerick
Die Bestellung war sehr übersichtlich und vor Ort angekommen lagen die Teile schon bereit.
2 April 2024
Henning
Kevelaer
Top bedrijf, alles netjes en snel geregeld. Voor een mooie prijs.
31 March 2024
Michel Janssen
Merselo
Ik had in het weekend besteld, en het duurde 2 dagen na het weekend eer dat het klaar lag op de afhaallocatie. Product is van prima kwaliteit. Ik zou hier zeker nog eens wat bestellen!
27 March 2024
Jan
Bladel
Via internet besteld vanuit Frankrijk. Alles ging makkelijk en het besteldem stond netjes klaar.
Van der Kolk
Rotterdam
Ben gewoon heel goed geholpen, baliemedewerker denkt met mij mee, zonder opdringerig te worden.top
George
Reuver
Ik heb nu al meerdere malen besteld via Porza.nl. Waar ik bij andere webwinkels vaak een week of zelfs langer moet wachten levert Porza altijd de volgende dag. Ben heel tevreden!
Winfred Copal
Boxtel
Kwaliteit motorolie voor een goede prijs en op voorraad! Dus ophalen en hebbes...
25 March 2024
Butcherson
Belfeld
Altijd zeer goede ervaringen .
25 March 2024
omar chohairi
super goed geholpen top
22 March 2024
Omega Taxi
Geleen
Afhalen in Eindhoven was heel voordelig voor mij.
16 March 2024
Vriendelijke en top service
4 March 2024
Laith
Venlo
Goed product. De openingstijden van het afhaalpunt in Eindhoven kloppen niet. De klanten service zou tot half 6 bereikbaar zijn. Heb vanaf 17:10 gebeld tot half 6 , geen gehoor. Een dag later overdag gebeld wederom geen gehoor.
29 February 2024
Philipp Gäbler
vught
Vriendelijk , ervaaringskundig en correcteafhandelingen.
27 February 2024
JR Savelberg
Steyl
Zeer tevreden over de orgeneel auto onderdelen en bestelling goed en op tijd
25 February 2024
Semmi
Andersson
De werknemers staan altijd paraat. Snelle afhandeling en bij het geringste wordt er meteen aan een oplossing gedacht.
25 February 2024
Kamal
Venlo
Top kwaliteit en de mede werkers heel vriendelijk en geduldig.
23 February 2024
Shelagh
Heythuysen
Had ruitenwissers besteld maar de verkeerde. Terug gegaan en dit is heel professioneel en correct afgehandeld. De verkeerde terug geboekt en gelijk de goeie opnieuw weer besteld. Het teveel betaalde bedrag gelijk terug gekregen. Super vriendelijke gast in het filiaal in venlo. Top service
20 February 2024
Twan
Venlo
De levering is goed en snel wat wil je nog meer
12 February 2024
Cor
Veldhoven
Ik heb spullen besteld. Normaal,volgende dag ophalen. Drie aan het wachten. Geen bericht, geen email. Terwijl ik kan ergens anders bestellen,als ik moet Drie dagen wachten.
12 February 2024
Aberni
Eindhoven
Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline.
Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen.
We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.
Straelseweg 52
5911CR Venlo