Perfecte service

Vriendelijke mensen met veel kennis van zaken, goede hulp en advies zowel telefonisch als in de winkel.

Very quick order and delivery to pick up point

No issues whatsoever. Order online although not in stock and order from warehouse everything was quick and with good info via emails. No issues on pick up in Eindhoven, good pricing and already fitted in a car. Highly advised.

top service en kwaliteit onderdelen

vriendelijke collega's die graag helpen. top kwaliteit onderdelen voor een mooie prijs. zal zeker mijn onderdelen hier voortaan bestellen!

Makkelijk bestellen. Goed op de hoogte gehouden van bestelling

Alles binnengekomen. Maar duurde te lang

Alles netjes binnen Maar wel te laat Dus ergens anders ook gekocht Had onderdeel nodig

Helemaal top

Zeer goede bedrijf

Hele goei je bedrijf werd ook gebeld om juiste ondedelen zo als ik zij word zeker aanradar too bedrijf

Goed, snel, betrouwbaar.

Zeer tevreden.

Super ben echt blij mee

alles top

aardige mensen

goede prijs, snelle levering

goede prijs, snelle levering

Zeer goed geholpen

Goede website goede prijzen, alleen de levertijden zouden voor het mooie iets korter moeten zijn. Verder tevreden

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Topzaak met super service

Denken echt met je mee. Daarbij zijn ze spotgoedkoop!

Alles goed

Makkelijk bestellen, goed product (koplamp voor opel) en snel bezorgd

Goed produkt

Long delivery

Ive ordered one sensor from popular brand - Febi. I was waiting for about 6 days for my order and it was not the fault from post.nl because the order from porza was sent in fifth day. Plus this sick option with returns : you need to pay extra 5 euros to have possibility to return the product or exchange it , if you will make mistake. It is against the consumer law in EU.

goed geregeld

Artikel besteld en bij ontvangst bleek dat ik het verkeerde model had besteld..! Geretourneerd met begeleidende brief en per omgaande het juiste onderdeel toegestuurd gekregen Service zoals je dat niet vaak meer tegenkomt…

Blij deze leverancier via het internet gevonden te hebben!

Op zoek naar tap- en snijgereedschap in niet alledaagse maten kwam ik via het internet bij Porza terecht. Als hobbyist pasten de prijsjes voor de gezochte snijgereedschappen me heel prima en na ontvangst bleek het ook gewoon prima materiaal. Correct was ook het belletje van Porza tussendoor omdat een artikel even wat extra dagen zou duren.

groot assortiment en snel geleverd

was op zoek naar een hydraulisch filter voor mijn Bobcat en die hadden ze hier gewoon op voorraad, ook maar meteen voor mijn auto een filter besteld. ga zeker vaker via deze site bestellen.

Professioneel

Meer foto 's uit verschillende hoeken van artikelen... Afhandeling bestelling prima!

Goede prijs, correcte afhandeling

Onderdeel gevonden tegen goede / beste prijs. Verzending en berichtgeving was dik in orde

Zoals altijd, perfect.

Goede merken onderdelen voor goede prijzen. Niet alleen het standaard Febi spul, maar ook de oem merken. Snel verzonden en goed verpakt.

niks op voorraad

besteld en verwacht binnen 2 dagen te hebben

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.