niet op tijd geleverd ondanks in voorraad (duur was 9 dagen)

niet goed

...beetje jammer...;(

....er is een paar dagen geleden een verkeerd artikel geleverd. Nadat ik e.e.a. gemeld heb, gedocumenteerd met foto's etc., niets meer vernomen.... Beetje jammer.....! Hoe verlies je de klanten.....

snel geleverd

snel en goed geleverd

Alles klopt zoals beschreven

Niks ontvangen

Geen product ontvangen, zou 4-Dec al geleverd worden bedrijf is niet te bellen, alleen mailen. Komt geen antwoord in het Nederlands.

Gewoon good

Ja die ervaring kan ik nog niet hebben maar voor zover is mijn ervaring oke.

Snel en goed

Producten waren zeer snel geleverd en goed ingepakt!

triest

ik had een product besteld en uiteindelijk retour gezonden. hiervoor moest ik €6.95 betalen. Dit zou verrekend worden met de nieuwe factuur, helaas niet gedaan.

Goede prijs!

Goede prijs! mag alleen sneller verzonden worden. 1 week had ik het pas, en was in voorraad

kunnen niet leveren en beantwoorden geen mail.

Nooit meer koop ik hier iets. Dat ze niet kunnen leveren kan ik nog begrijpen, maar antwoorden op een mail, dat is teveel werk blijkbaar. Ik kan iedereen aanraden om ergens anders te gaan shoppen voor onderdelen.

Uitstekende communicatie en levering

Nvt

Snelle en correcte levering

Overzichtelijke site. Snelle levering.

Excellent!

Easy transaction, great communication! Thank you

duidelijke en toegankelijke site

Duidelijke en makkelijk bestelbare site, komen gemaakte afspraken snel en direct na, bestelling klopt en was redelijk snel in huis. Gewoon zoals het hoort top!

Perfecte duidelijke keuze

. . . en een uitmuntende levering!

Zeer goed en snelle levering.

Doorgaans goed, deze keer werkelijk een domper

Maandagavond 15-11 onderdelen besteld. Verwachte levertijd zou 17-11 resp. 18-11 zijn. Vrijdag 19-11 nog niks binnen. Gebeld met medewerker van locatie Eindhoven. Deze heeft mij beloofd dat het diezelfde vrijdag nog op de post zou gaan (mooi, want ik had t zaterdag nodig). Diezelfde vrijdagavond is het pakket nog niet eens afgegeven bij Postnl..?! Vandaag (23-11) eindelijk de spullen binnen. Doorgaans goede ervaringen met Porza, dit was wel echt een domper. Een mailtje sturen had een hoop ergernis kunnen voorkomen.

snele levering

Onderdeel was zoals verwacht Echt top !!

Waardeloze service

Waardeloze firma, Kom je met een klacht over een artikel, snappen ze het eerst niet. Daaruit al af te leiden dat ze geen verstand hebben van de spullen die ze verkopen. Daarna alles voor de 2e keer uitgelegd, en dan hoor je er niks meer van. De centjes zijn binnen, dus ja waarom zou je ook klachten oplossen.

Vakkundig en uitstekende service

Zeer goede ervaring met Porza , na volledige hulp telefonisch op zoek voor ons naar een zeldzaam Fiat onderdeel. Ze hebben de benodigde kennis om het dan toch te vinden bedankt

fantasties

exelend

Value for money

Levering duurde iets langer als verwacht maar ik werd netjes op de hoogte gehouden. Producten voldeden aan de verwachting.

Waren wat probleempjes met wat er op de website stond wat betreft uitvoering en prijs daar de internet[rijs alleen geldt als er vantevoren een bestelling geplaatst wordt ook als je afhaalt en deel dat ik nodig had stond met verkeerde foto afgebeld waardoor eerst eenmaal verkeerd besteld was. Echter allemaal netjes geregeld

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.