Te vreden

superservice

vertrouwde mensen. ik blijf daar terug komen.

Prijs product 9

Snel correct

snel en makkelijk

goede website om de juiste materialen te bestellen

Snel en correct

Goede prijs, snel leveren en netjes verpakt. Tevreden.

Goede prijs vlotte levering

Goede website, keurige levering

is prima side

Super snelle service

Super snelle service

Goede ervaring

Heel goed , ruime keuze snel in huis

Gewoon een goede online winkel met scherpe prijzen

Heb paar keren hier wat besteld ,niks op aan te merken top

waardeloze zaak

snel een onderdeel nodig, porza is aanzienlijk duurder dan de rest maar geeft op website aan de volgende dag te versturen. dit was voldoende voor mij. vervolgens sturen ze het een dag te laat op. weg voordeel, mailtje gestuurd maar in gebrekkig nederlands een respons gehad waar ook nog eens niks van klopt. nooit meer

goed afgeleverd

prudukt is goed afgeleverd.

Goed materiaal maar rommelige bezorging.

Track and trace gaf aan dat ik het pakket "morgen" zou krijgen terwijl PostNL het pakje nog niet had gekregen. Ik kreeg het packet na 2 dagen. Dit was verwarrend maar geen probleem.

Perfect ervaring

Perfect ervaring

Geleverde rubber pads wijken af van opgegeven afmetingen.

2 maal sms en mail ontvangen dat bestelling van 2 rubber pads vertraagd was en plots toch volgende dag in huis. Pads bleken flink dunner dan opgegeven dikte. 25 mm ipv 30 mm. Laat ik nu net deze dikte nodig hebben… jammer.

Voel mij behoorlijk opgelicht!!!

Ik heb verstuivers besteld via Porza.nl Deze heb ik naar mijn garage gebracht om ze te laten instaleren. Na de instalatie in mijn auto liep de auto nog niet goed. Daarop heeft mijn garage contact gezocht met een gespecialiseerde garage voor dieselmotoren. Zij hebben de verstuivers getest en bleek dat 1 van de 2 verstuivers kapot was. Hiervan is ook een rapport. De kapotte verstuiver teruggestuurd naar Porza Venlo.nl Ze hebben de verstuiver ook getest, waarop Porza concludeerde dat de verstuiver goed was. Terwijl het andere bedrijf waar ik.de verstuiver heb laten testen vertelde dat de verstuiver kapot is. Ik heb tijdens een telefoongesprek aangegeven dat ik het testrapport die ik heb van de kapotte verstuiver wel naar Porza wilde sturen. Hier wilde Porza niets van weten want Porza vertelde dat zij de verstuiver ook getest hadden en dat er niets aan mankeerde. Omdat het testen bij Porza 2 maanden kon duren, heb ik in de tussentijd een nieuwe verstuiver bij Porza gekocht. Deze was goed. Nu heeft Porza de andere verstuiver weer terug gestuurd met de mededeling dat er niets aan mankeerde. Hoe kan ik nu zeker weten of deze verstuiver de verstuiver is die ik heb opgestuurd en dat deze inderdaad wel goed is. Alles met elkaar heeft dit mij €400 extra gekost. Met de nieuwe verstuiver die ik extra heb besteld erbij. Ik vind het wel raar dat Porza mij geen nieuwe verstuiver heeft gestuurd, en zelf eerst ging testen of de verstuiver wel kapot was, terwijl ik hierover wel een rapport heb en dit ook heb aangeboden bij Porza.nl Ik weet nu ook niet zeker of de verstuiver die Porza mij heeft teruggestuurd dezelfde is die ik.heb opgestuurd naar Porza. Ik heb met Porza hierover regelmatig contact gehad over de verstuiver en dat ik de verstuiver en de extra kosten. vergoed wilde hebben. Hier wilde Porza niets van weten omdat de verstuiver volgens Porza goed is. 1 ster is te veel erg jammer dat je als bedrijf in Nederland makelijk mensen kunt oplichten. Maar ik stop niet met zoeken na

Miła obsługa, szybkie terminy realizacji zamówień

• Poleciłbyś nas? Tak

De bestelling is geweldig gegaan

De bestelling liep van het begin tot het eind zonder problemen. Geweldige afhandeling.

Leuke winkel alleen het gratis verzenden bij bepaalde producten is er niet meer is nu vanaf 120 dat is wel jammer maar voor de rest een uitstekende service

Goed product voor nette prijs

Voor mijn alfa GT heb ik meerdere keren onderdelen besteld bij Porza. De levering duurt ongeveer 4 werkdagen. Ze zijn netjes en behulpzaam aan de telefoon. Ik heb ondertussen 4 ABS-sensoren voor m'n GT ontvangen en deze hebben ervoor gezorgd dat de melding (praktisch) verdwenen is. Bedankt!

Prima en snel en correct !

Goede service !!

Perfecte service. Vlotte medewerking voor extra nabestelling voor dezelfde levering.

Slecht service

Nieuw product besteld op 18 oktober 2021 maar een gebruikte, beschadigde en of een geroutineerde product ontvangen. Gemaild maar geen reacties ontvangen. Telefonisch slecht bereikbaar. Klant is geen koning blijkbaar. Nemen de moeite niet om terug te bellen of mailen. Gelukkig zijn er nog andere bedrijven die wel oog hebben op vaste klanten. Gewaarschuwd mens telt voor 2.

tevreden

Ik ben zeer tevreden met het product, de bezorg tijd

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.