perfect geregeld, simpel en snel

onderdeel besteld, ging alles heel spoel en pakket snel ontvangen, zeer goed gelopen alles

Uitstekend.

Alles ging perfect. Vanaf informatie zoeken tot en met levering. Voorbeeld voor andere webwinkels.

Bestelling is perfect.

Alles in orde ontvangen. Goed op de hoogte gehouden of delen bij kenteken horen, en goed geïnformeerd over wanneer geleverd wordt.

Ik heb vaker bestellingen bij Porza gedaan, altijd tevreden

Goede ervaring

Alles was optijd thuis en de prijzen zijn goed.

Goedkope items met al snel gratis verzending

Heb onderdelen besteld en ze zijn goed aangekomen. De datum van de levertijd was 1 dagje later maar dat vond ik niet zo'n probleem. Ik kreeg de doos wel binnen met een open onderkant de plakstrip was niet goed gehecht en ik was dus wel blij dat alles er nog in zat maar dat is misschien een tip die ze mee kunnen nemen. Vind wel erg prettig om vanaf 20 euro geen verzenden te hoeven betalen. Dus 1 ster minder omdat de doos open was en toch de ietwat vertraging op verzending maar verder gewoon netjes!

Aanrader

Positief,snel geleverd

Goede en snelle levering ruime keuze in alle prijsklassen

jammer dat het bitje zo snel stuk ging

Ik had een torx dopbitje t35 besteld en draaide het bij de derde bout kapot. Kan Porza niks aan doen dus dat neem ik ze niet kwalijk. Het was een goedkoop bitje maar ook de enige om te kiezen. Jammer dat er in die maat bijna niks te vinden is in verschillende kwaliteiten. de duurdere op andere sites was overal uitverkocht. Met de verzendkosten erbij is het mij niet waard om er nog 1 te bestellen. Ik boor de bouten wel uit en vervang ze voor iets met een gangbare maat.

Snel accuraat en origineel

Originele bmw olie gekocht voor minder geld. Netje op tijd. Ik bestel hier vaker!

Gekozen voor afhalen, helaas manko in het magazijn. Snel en adequaat gezocht naar een vervangend artikel.

Excellent

Wat ik aangekocht heb via de site was volledig volgens foto. En zeer schappelijke geprijsd. Dus heel korrekt.

Distributie ketting

Vandaag besteld morgen in huis. Ik moest bij Automaterialen dubbele prijs betalen en ook de volgende dag dus hierbij bestel ik altijd bij porza Autoonderdelen

Supersnelle levering!

Brandstofpomp Relais Opel Corsa 1.2 besteld

Levering duurt wel een paar daagjes maar het ziet er goed uit! Relais zat goed verpakt en kwam binnen redelijke tijd.

Beste prijs kwaliteit

Vaker onderdelen gekocht en Altijd netjes behandeld en retour ging makkelijk zonder problemen en de eigenaar altijd vriendelijk ik blijf terug komen

geweldig

overzichtelijke site snel besteld. Goede track en trace Snelle levering.

once again 5star

once again perfect service, the best i will continue buying at porza thank you

Goed en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Okay

De bestelling, betaling, en levering was goed. Alles goed en netjes verpakt. Alleen de levertijd is een min puntje. Verder top.

Uitstekende service

Had de verkeerde kofferbakslot besteld, kostenloos retour kunnen sturen en Porza heeft voor mij de goede gestuurd. Echt een topservice. Als ik in de toekomst weer iets nodig heb besteld ik het zeker bij Porza

Weer super snel en goeie prijs!

Heel erg tevreden over de bestelling. Porza heeft heel redelijke prijzen én gratis verzenden. Fijn ook dat het zo snel geleverd werd!

Komen hun belofte na

Prima service Goed verpakt En niet duur

erg slecht!

Ik heb vanwege corona online twee gasveren gekocht voor de achterklep van mijn auto. Normaal zou ik naar een winkel stappen. Ik heb er geen verstand van dus met Porza gebeld, mij werden bepaalde gasveren geadviseerd voor mijn type en jaartal auto. Ruim 100 e betaald, en een paar weken na aflevering door een kennis laten installeren. Ging al direct niet goed, veren leken te licht., Na een poosje werd het slechter, de achterklep ging helemaal niet meer omhoog, de veren deden nauwelijks iets. Porza laat niks van zich horen, enkele mails gestuurd, maar geen sjoege. Nu de gasveren vervangen door andere, via een winkel waar ik meteen goed geadviseerd werd. De veren zijn een stuk zwaarder dan de vorige, en prima. Bij demontage bleek ook dat een van de Porza-veren olie lekte. Bij Porza kan je wel kopen maar als er iets aan de hand is doen ze er niets aan. garantie en zo: het stelt allemaal niks voor.

Voldoende

Na bestellen bleek een van de vier producten niet direct leverbaar. Geen bericht over ontvangen. Uiteindelijk is alles na een week geleverd. Van een van de producten was de plastic label los van het product. Dit was met veel plakband nogal knullig op elkaar geplakt.

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.