Snel en niet te duur!

Prima webshop!

Snelle levering, geen verzendkosten. Top. Alleen jammer dat het geleverde onderdeel van Meyle is, terwijl in de tekst op de webshop staat dat het van Meyle HD is (betere kwaliteit). Maar ben altijd altijd erg tevreden over Porza.

meerdere malen gebruikt in het verleden

voor metaal dat wat aangetast is door corrosie is dit het ideaal product

Nog niet geleverd

Zit al twee weken op me spullen te wachten

Prima bedrijf

Levering vlgns omschrijving, goede prijs en een goede service

is zeer goed

de prijs is goed

Vlotte service en goed advies

Samen online op de website kunnen uitzoeken wat het juiste product is. Verzending duurt even, maar er wordt correct over gecommuniceerd. Dank

Snelle levering en goede prijzen

Snelle levering en goede prijzen

Besteld en geleverd.

Alles soepel verlopen.

Ik heb brandstoffilter voor 17:00 bestelde morgen was in huis prima service aanbevelen!

top

Eerste ervaring: super!

Scherpe prijzen en levering zoals aangegeven!

goede site en snelle levering

Kon direct vinden wat ik zocht! Levering via PostNl ging soepel.

TOP

Snelle en duidelijke communicatie. Vriendelijke service in de winkel. Geen vraag is teveel. Voorheen had ik een andere leverancier voor mijn auto materialen. Nu alleen nog maar PORZA voor mij.

Snelle levering van een goed product voor een scherpe prijs

Prima bedrijf.

snelle service

Ruime keuze , overzichtelijk , en snel in huis

Ruime keuze , overzichtelijk , en snel in huis

Heeft bijna alles

Snel en goed koop De produkten zijn goed En past ook goed

Snelle levering, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Op zoek naar clips voor een hitte- en geluidschild aan de onderzijde van de auto vond ik deze bij Porza, een stuk goedkoper dan de clips bij de dealer. Bovendien kon Porza ze binnen enkele dagen leveren, terwijl de dealer niet eens kon vertellen wanneer hij ze kon leveren.

Ik heb heel goed ervaring met porza gehad.

Twee remschijven en een oliefilter besteld en perfect volgens afspraak op het juiste adres geleverd! Hulde, het bestaat nog!

Snelle levering volgende dag al

Snelle levering en het juiste product. Prettig werkend internetsite. Makkelijk werken met in Ier van je kenteken. Goede prijzen.

Kwaliteit en origineel tegen een goede prijs

Onderdelen waren snel te vinden. Veel originele onderdelen en ook daarbinnen nog keus, geeft toch een iets veiliger gevoel. Enkele onderdelen waren niet op voorraad, maar werden ruim binnen de gestelde tijd bezorgd. De controle die Porza uitvoert op de bestelling (a €4,95) geeft bij elektronische componenten een extra veiligheid.

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.