Wel de juiste delen alleen levering was minder.

Op de site stond deel VRD en dan zou het binnen 2 dagen geleverd worden. Echter na mail contact waar wel snel op gereageerd wordt en daarom een 6 dat de delen ruim 1 week later geleverd zouden worden. Echter toen ik de order wilde annuleren werd het nog de zelfde week geleverd. Terwijl ik ander gereedschap heb moeten lenen om verder te kunnen en sensor kon ik pas 3 a 4 dagen later monteren maar de auto stond wel stil. Dus mijn eerste ervaring was niet geweldig maar ondanks alles niet super slecht. Hoop dat het in de toekomst beter gaat ook omdat er landelijke vrije dag tussen zat omtrent de levering.

Prima zaak, snelle levering

Prima geholpen snelle levering

Keurig op tijd het bestelde product in goede conditie geleverd.

Goede service en goede bezorging

Geweldig apparaat! Lekkere koffie in 5 minuten. Even wennen met de gemalen koffie maar zeer tevreden!!

Een tegenvaller als je gasveren hebt besteld die niet blijken te passen.

Ik heb tel. contact gezocht met Porza BV service m.b.t. levering en onjuist onderdeel voor mijn Saab 9000 Aero. Nu blijkt dat ik mijn keus had moeten invoeren met de opgaaf van het resp. kenteken. Aan de hand van de specifieke maatvoering zoals slaglente, bevestigings methodiek en overall lengte heb ik een nieuwe keus kunnen maken. Je moet daarvoor wel goed opletten dat je weer niet in de fout gaat.

Hi

Ik heb mijn pakketje nooit ontvangen en beantwoord op mijn e-mail en nu, na 2 maanden, ontvang ik e-mail.Ik ben blij met mijn bestelling

Ruim assortiment. Gevonden wat ik al langer zocht. Informatie over levertijd moet beter.

Mijn ervaring

Heel, heel goed, maar in moderne tijd kunnen wat klein beetje sneller afleveren. Voor de rest - perfect!!!!

Slecht

Niet gekregen wat ik besteld had en het alternatief dat zonder overleg toegestuurd was, is ook goedkoper.

Vertrouwbaar

Snel en goed

Snelle levering en goede producten

goed assortiment tegen nette prijzen

Normale levertijden

Gewoon goed.

Ok

Everything perfect

Good Express shipping

Goed geholpen

Goede prijs en snelle levering.

Ik goede ervaring vanwege mijn besteling gehad.

Jullie zijn de beste leverancier tot nu toe

Redelijk

Nu meegemaakt dat ik het onderdeel zelf moest ophalen op het pickup point in Eindhoven doordat ze geen verbinding konden krijgen en er op de afleverplaats zo gezegd niemand thuis zou zijn geweest en dat was zeker wel het geval daar mijn ouders aan huis gekluisterd zijn door die Corona taferelen daarom heb ik nu 3,5u gereist om het onderdeel op te halen

1 ding sommige onderdelen kloppen niet met de aangegeven Kenteken.

Top service, snel levering

Zeer tevreden maar wegens het feit dat ze zeer graag beoordeeld worden geef ik ze 2 sterren minder raad ze wel zeer aan

super service en snelle levering. Top!

contact gehad met klantenservice over bougies die in eerste instantie niet leverbaar leken. Waren erg behulpzaam en zeer klantvriendelijk.

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.