Het duurt even maar dan heb je ook wat

Het proces van de order afhandelen en pakje verzenden (wat door de brievenbus had gepast) is niet helemaal van deze tijd. Het duurt een week en je betaald pakketkosten voor iets wat gemak in een bubbelenvelop had gekund. Maar verder een goed product voor een heel goede prijs en als ik volgende keer iets “lastig te vinden” zoek kijk ik eerst bij Porza en bestel met veel plezier weer bij ze.

Snel geleverd, zeer tevreden

Schappelijke prijzen, snelle levering. Meer dan tevreden over deze bestelling.

Nette prijzen, snel geleverd. Alles is goed gegaan.

heel goed

exact wat ik besteld heb en binnen de afgesproken termijn geleverd

Vlotte en correcte levering van mij bestelling

Bestelde en geleverde goederen zijn van goede kwalitiet tegen concurerende prijzen.

Juiste onderdelen voor scherpe prijs

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze, snelle levering en geen verzendkosten vanaf 20 euro. Ze hebben alles wat ik nodig had.

Zeer goed tevreden

Snel geleverd en niet duur

goede ervaring met Porza

Snelle levering en gratis verzenden vanaf €20-, en vooral topproducten van bekende merken

Mijn ervaring met Porza is dat ze een hele goede service hebben duidelijk communicatie naar de klant toe ga zeker nog een keer hier bestellen

Goed geholpen en er word gezocht naar alternatieven

De goedkoopste auto-onderdelen voor Audi, BMW, Fiat, Ford, Peugeot, Hyundai, Mercedes-Benz, Renault, Opel, Seat, Skoda, Toyota, en Citroen koopt u eenvoudig en in veel gevallen direct uit onze voorraad in Nederland. klopt niet helemaal andere leveranciers bieden ook voor een lager bedrag het zelfde onderdeel aan dus goed vergelijken

alles volgens wens verlopen

Goed en overzichtelijk verlopen. Klein puntje voor aandacht, de verpakking mag wel kleiner of aanpassen naar het te verpakken materiaal.

Supper snelle levering

Ben zeer tevreden over hun duidelijke communicatie en levering

Snelle levering, aantrekkelijke prijzen

Ruime keuze in producten, snellere levering dan bijv. autodoc en de verzending is al snel gratis.

Prima geleverd

Alles wat werd besteld, snel en keurig geleverd in België.

erg vriendelijk gewoon top bedrijf!!!

kwam er om een bestelling te halen voor steeksleutels. en ze waren enorm vriendelijk ik laat daar dus nu ook me auto keuren en reparaties uitvoeren! top bedrijf

Goed product en prijs

Prima prijs kwaliteit en snelle levering

Goedkoop en snelle levering

Goedkope auto onderdelen Goede klantenservice

Zeer snelle levering

Ik had helaas (mijn fout) de verkeerde maat besteld. Product is prima. Heel snel geleverd.

Super tevreden, snel en goed geholpen

Hoge technische kennis over auto's heeft mij geholpen de juiste onderdelen de verkrijgen en er wordt telefonisch ook goed meegedacht bij een mogelijke oplossing om snel onderdelen te krijgen.

Goede snelle service.

Levertijd op de site is ook echt de levertijd. Is op sommige sites wel anders.

Super product en snelle levering

Prijs en service zijn top. De levering is ultra snel. zou zo weer bestellen.

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.