super

voor de eerste keer wat besteld ,een koelwaterflens voor mn opel corsa D b esteld en binnen 3 dagen al binnen en nog een originele GM ook, ik zou zeker dit bedrijf aan raden, en weet je het niet zeker neem dan een pas garantie erbij.

Goede cite, veel keuze, goede prijzen!

Alles aangekomen maar bijna 3 weken moeten wachten.

Alle producten zijn geleverd zoals ik besteld had maar heb 3 weken moeten wachten. In totaal 3 mails moeten sturen om uiteindelijk een antwoord te ontvangen. Het is de eerste keer dat ik bij porza bestel. In de toekomst ga ik pas bij Porza bestellen als ik het ergens anders niet vind of de prijs moest voordeliger zijn.

Snelle service en goed product

Prima shop!

Prima shop. Scherpe prijzen, nette service en snel geleverd. Een aanrader!

goed en snel

goed en snel

Slechte, trage en onduidelijke afterservice, wel beleefd.

Ik kocht een SKF VKMC 06136 distributieset met waterpomp voor mijn Renault Clio IV 1,5 DCI. Porza verkocht ook het Timing Tool en vloeibare pakking, dus gecombineerd met de zeer concurrerende prijzen: Bingo!. Maar: ondanks dat op de website de set als "op voorraad" stond, duurde het 4 dagen voordat ik die ontving. De verpakkingen van set en waterpomp waren duidelijk eerder gebruikt/geopend, geen prettig gevoel bij zo'n belangrijk auto onderdeel. De distributieriem bleek de 06134 te zijn ipv de bestelde 06136 (het stond er NB met grote letter op). Porza op zaterdag gebeld, beleefde jongeman aan de lijn, die echter "niets kon doen" "dat moet de administratie beslissen", "die is er maandag pas", "nu iets opsturen maakt toch niets uit" (wel!, voor 17.00 op zaterdag verstuurd levert PostNL op maandag). Op maandag administratie aan de lijn, wederom beleefd en behulpzaam, we sturen een nieuwe, kan er woensdag (waarom niet de dag daarop?) zijn. Woensdag niets, weer gebeld, "omdat ik de verkeerde eerst terug had moeten sturen" - maar waarom dat dan niet gecommuniceerd? Of geadviseerd een nieuwe te betalen en gelijktijdig de oude terug te sturen? Kortom, hemeltergend als je met je auto staat te wachten op een onderdeel. De set bij de concurrent besteld, die de volgende dag leverde. Geen Porza meer voor mij.

Top: snel geleverd & uitstekende prijs

Top: snel geleverd & uitstekende prijs. Website zit ook goed in elkaar, veel informatie om te bepalen of het product is wat je moet hebben.

Levering duurde een dag langer dan aangegeven maar prijs/kwaliteit = Uitstekend.

Tevreden

Bestel vaak bij Porza, altijd goed en netjes geleverd. Helaas niet altijd de scherpste in prijs maar service is super ook telefonisch.

Prima onderdelen voor een mooie prijs....

Correct en op tijd geleverd!

Juiste onderdeel snelle en goedkope levering

Niet volledig goed beoordeeld onderdeel zou worden opgehaald maar was al verstuurd.

Ik vind de klantenservice zeer slecht

Ik heb al een tijdje geleden een pakketje besteld. Het duurde één week voordat het pakketje aankwam. Dit is echter niet uit zichzelf gebeurd. Ik heb twee keer moeten bellen voordat mijn pakketje werd bezorgd. De eerste keer vertelde ze mij dat ze me terug zouden bellen. Dat is niet gebeurd. Vervolgens heb ik nogmaals gebeld en kreeg ik een andere werknemer aan de lijn. Die heeft mij toen verder geholpen.

waardeloos

Snel geleverd, goede prijs, maar..... artikel is ondeugdelijk wat kan gebeuren, maar porza weigert een oplossing te vinden omdat er niet extra is betaald voor pasgarantie. Artikel past wel ... maar is kapot... geef je geld aan een dakloze, gooi het uit je raam, maar stort het niet op de rekening van porza !!!!!!!

Snel ontvangen!

Snel ontvangen maar de peilstok ziet er anders uit dan de oude nu maar hopen dat dat hij doet waar hij voor dient!

Goed en scherpe prijzen

Netjes geleverd tegen scherpe prijzen

goed en goedkoop. eerlijk

nogmaals goed en goedkoop en eerlijk= goed gevoel alles ging goed

redelijke prijzen en verzendkosten, snel opgestuurd

alles goed verlopen

Past niet bij mijn auto

Ik heb een koppelingskabel gekocht die past bij de specificaties van mijn auto .. maar de lengte is 12 cm langer dan de originele gebroken kabellengte .. Ik vraag de verantwoordelijken van de site om de specificaties aan te passen zodat ze niet worden gedupliceerd met andere producten , de verzending is snel

Prima, snel en goedkoop

Het gereedschap dat ik gekocht heb, is prima kwaliteit tegen een zeer schappelijke prijs. Snelle verzending. Kortom een aanrader.

Prima, maar uw doos was 10x groter dan de geleverde spullen. Zonde can de ruimte en transport.

Prima, maar bezorgd in veel te grote doos.

Goede prijs/kwaliteit, snel verzonden.

Laagste prijs produkt en verzendkosten, top.

Snel en correct

Fijne site en snelle levering

Betaalbaar goed matriaal en snel geleverd

Aantal keer matriaal besteld netjes en snel geleverd goede service zeer tevreden

Snel en goed

Goede service, website onmogelijk, bestellen is makkelijk vinden een nachtmerrie

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.