Scherpe prijs en snel geleverd

Product voldoet aan de verwachtingen, snel geleverd en scherpe prijs.

zeer goed geregeld

goed en gunstige prijs

Snel ontvangen en het juiste product

Makkelijk te vinden op de site welk onderdeel ik moest hebben en tegen een mooie prijs.

Behulpzaam medewerkers en eerlijke prijs

Ik vond het prima site. Medewerkers zijn behulpzaam en helpen je graag duidelijke advies. Prijs kwaliteit is ook goed met andere vergelijkbaar internet winkels. Goederen heb ik binnen 2 werkdagen ontvangen.

Snelle levering, boven €20 gratis verzenden

Prima levering, op tijd.

Snel geleverd en schappelijke prijs

Mijn eerste ervaring en indruk met Porza is positief. Makkelijke webshop en snel te bestellen. Verzendgegevens zijn accuraat en tijdig zodat je indien mogelijk de aflevering kunt wijzigen. Ga zo door.

Super service

Zoals altijd prefect

Gewoon goed!

Online besteld en afgehaald. Prima service voor uitstekende prijs.

Top...

Volgens de levering . super.

Een mooie prijs en snelle levering, goed bedrijf, staat bij mij fovoriete

SUPER

Er valt niets te beoordelen het is gewoon SUPER

niet meer

Jullie sturen mij een verkeerd product en moet ik €6.95 retour zending betalen

Snelle levering, gratis bezorging!

Goed werkend origineel onderdeel snel ontvangen.

Onderdeel te laat geleverd

Onder de maat Tijdens bestelling werd aangegevendat artikel voorradig was. Voertuig was dus ingepland voor reparatie en dag voor binnenkomst artikel al gedemonteerd. Komt het artikel pas 4 dagen later. Resultaat 4x €40 huurauto aan de broek

Selle levering !!

Mijn auto stond al een tijdje stil voor een Klein gedoe maar moeilijk te krijgen, snelle levering, hartelijk bedankt u save me guys

Goed bevallen!!!

Ik heb een imitatie handgreep besteld voor een Hyundai Atos bij porza.nl Netjes op tijd afgeleverd. Vandaag gemonteerd in de linker voordeur paste perfect. Ondanks de veel negatieve reacties op internet zou ik zo weer iets gaan bestellen bij deze site. TOP Vriendelijke groet een tevreden klant!

Goede prijzen, geen verzendkosten en levering na 3-4 dagen (zaterdag besteld, woensdag bezorgd).

Gewoon netjes.

En ook nog eerder dan gepland geleverd

Super snelle levering

Super snelle levering

Snel, eenvoudig en correct.

Makkelijke keuze via kenteken auto. Direct bevestiging en op de dag geleverd zoals afgesproken.

Goeden service en snelle levering

Juiste onderdelen voor een scherpe prijs

Goede telefonische ondersteuning bij uitdagende technische vragen. Uiteindelijk direct de correcte onderdelen binnengekregen. Niet direct leverbare onderdelen waren een dag later wel beschikbaar. Dit alles voor een scherpe prijs en zonder de hele dag thuis te moeten wachten op een pakketdienst.

Super snelle levering en goede ondersteuning

Snelle service en originele onderdelen. Top

Snelle levering van een prima product

Vervangingsonderdeel van stuk elektronica. Goedkoper dan de rest en betere verzendkosten regeling.

Netjes geleverd

Goeie prijs ,en onderdelen paste perfect.

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.