Goede prijs kwaliteit verhouding ook snel en correct gecommuniceerd.

redelijk

Misschien een betere vervoerde kiezen Kies er dan 1 die wel de bezorgafspraken nakomt Ook versturen kan sneller

goed en goedkoop

Plezierig en behulpzaam

7 keer langer moeten wachten dan beloofd.

De levering zou de volgende dag vrijdag gebeuren (wat ik zeer straf vind), maar dat gevierde ook niet. als je van die straffe dingen beloofd en het is in plaat van 1 dag wachten uiteindelijk 7 dagen wachten... neen, volgende keer een andere shop.

Heel snel geleverd aan een zeer correcte prijs!

1e bestelling, super tevreden.

Altijd goede ervaringen met Porza zeer scherpe prijzen uitstekend werk ga zo door. Alleen jammer dat hun uit Eindhoven weg zijn gegaan want als een onderdeel besteld moet worden heb je dat pas de volgende dag in huis en ondertussen staat je auto dan 2 dagen op de brug. Advies open weer een winkel in Eindhoven kunnen wij het gelijk afhalen.

Snelle levering goede prijs

De levertijd zoals bij de artikelen gegeven is ook echt de levertijd. Goedep pijs. Ik vind het zoeken op de site wat vreemd werken als ik op een OEM nummer zoek en er worden een rits artikelen gevonden wordt het OEM nummer waarop gezocht is niet meer getoond het is dan moeilijk beoordelen of het artikel dan nog steeds voldoet.

Onderdeel Mercedes vario

Snel geleverd gewoon correct

Prima bedrijf, snelle levering!

Goed online bedrijf! Geen verzendkosten bij bestelling boven €20. Snelle levering. Goede prijsstelling. Voor ruitenwissers is dit het bedrijf waar ik mijn bestellingen plaats!

Goede website, zeer snelle levering

Hele makkelijke website en hele snelle levering. Het product i.c. autolampjes was degelijk verpakt. Een aanrader dus.

goed geholpen

goede kwaliteit voor niet te duur

Goede levering.

Snelle levering. Goede onderdelen

map sensor oke alleen rubber ring die moet afsluiten is te groot

dus een hoop gedoe om hem te plaatsen en spijt dat ik niet een duurdere heb gekocht, toerental sensor automatenbak was eenvoudig en snel te plaatsen

Goede prijs/kwaliteit.. leveren duurde helaas enkele dagen.

Zie boven....

Prima website maar stevige onderdeel prijzen.

Lage gratis verzendingsdrempel. Had de bestelling met 2 werkdagen in huis. Factuur wordt helaas niet online verstuurd maar zat in de doos meegeleverd hetgeen lastig voor de zakelijke klant. Over algemeen de onderdeelprijzen flink stevig. De hele doos zat vol met chips..niet erg milieu- en grijze container vriendelijk. Waarom geen stroken/repen karton zoals heel vaak wordt gedaan.

Goed materiaal, nette prijs.

Duidelijke site Pasgarantie Kwaliteitsmateriaal Goede prijs Snelle verzending

Snelle correcte levering

Gratis verzending en overzichtelijke website. Goede prijs kwaliteit

We zijn correct geholpen en op het juiste adres bezorgd ( het was een ander aflever adres)

goed geregeld !

Duidelijke website waarin je de keuze op kenteken en auto-type kunt zoeken: en een maattekening van het product (in dit geval). Perfect !!

goede kwaliteit en snel geleverd

goede kwaliteit en snel geleverd

Snel en correct

De dag na de bestelling ontvangen. Top

Onderdeel soms moeilijk te vinden op kenteken (oudere auto). Een beetje merkwaardig was dat een medewerker van de klantenservice een onderdeel ter vervanging van een niet meer leverbaar onderdeel (het juiste onderdeel) aangaf , terwijl later de " onderdelen garantie" medewerker aangaf dat het door mij bestelde onder deel niet het juiste was. (kwam overeen met het moeilijk vinden, kwam steeds uit op lagers van de voor as, terwijl het de achteras moest zijn) Onderdelen pasten perfect en over de manier van te woord staan geen klagen.

Correct en volgens afspraak Porza.

Telefonisch nieuwe koppelings cylinders besteld voor een oldtimer, en passend als een bus. Hartelijk dank Porza

in deze tijd snel geleverd

Goeie prijs, redelijk snel geleverd.

Ruitenwissers besteld. Deze kostten minder dan de helft dan hier bij de plaatselijke automaterialenzaak. Ik wil de lokale ondernemers best een handje helpen maar 22 euro in plaats van 47,50 is geen lastige keus. Levering duurde wel een paar dagen maar dat vind ik dan niet zo’n probleem.

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.