Gewoon goed snel en meedenkend

Heb op zaterdag gebeld de rest ging zelf goed geregeld toppers! Ali heeft me erg klantvriendelijk geholpen

Snel en ongecompliceerd.

X

goede prijs kwaliteit verhouxding

Snel en goede prijs

Gekozen omdat verzendkosten boven een bepaald bedrag gratis zijn. Levering was snel. Doos van een van de lampjes was al eerder geopend geweest en een beetje gescheurd - maar ga er vanuit dat het lampje gewoon werkt

Uitstekende service en snelle levering voor een nette prijs.

Na prettig telefonisch contact ontving ik de bestelling op de afgesproken tijd.

Prima firma

Goede voorlichting op website. Snelle levering en info betreffende bestelling.

Geweldig !

Bestelling gedaan, binnen twee dagen geleverd. Goede kwaliteit. Heb eerder een Conti distributieset besteld, was binnen drie dagen binnen.

leverering van bestelde katalysator voor mercedes netjes en op tijd geleverd.

Bestelde Bosal katalysator paste perfect en zonder problemen op de mercedes. Tevreden met aangeleverde product, precies zoals in omschrijving was vermeld.

Uitstekende service.

Zeer snelle en goede service. Als je de bestelde onderdelen zelf op wilt halen, dan krijg je op de dag dat het binnen is een sms of mailtje, werkt perfect. Nette en zeer vriendelijke mensen.

Zeer slechte service. Ik raad niemand aan hier wat te bestellen!

Ik heb een koelwater tankje van een ford fiesta besteld. Deze is nooit gemonteerd geweest. Ik zag gelijk dat het de verkeerde was. Daarna porza gebeld wel buiten de 14 dagen bedenk tijd maar je zou toch denken als je klant gericht bent dat je iets wat nog nieuw is retour neemt ook buiten de 14 dagen.Omdat hun een slecht product leveren! Ik bestel hier nooit meer wat en raad iedereen aan dit ook niet te doen! Wat een bagger service! HIER NIKS KOPEN! Ik zou lekker bij autodoc bestellen dat is goedkoper en 200 dagen bedenk tijd!

correcte levering.

De order werd sneller afgeleverd dan het verwachte tijdsvak. Goed product voor een scherpe prijs en zonder verzendkosten. Ga zo door!

Snelle service tegen een goede prijs

Snelle verzending van de bestelling

Orgineel bij de dealer(VW) niet meer te krijgen wel via via maar kon 2 weken duren . Bij Porza in 2 dagen in huis. Dus zeer tevreden. Volgende keer weer. Echt een aanrader.

goede afspraken en correcte levertijden

Mijn eerste bestelling en goed verlopen zoals het gewoon hoor

Mijn eerste bestelling en is goed verlopen zoals het hoort

Goede service en goede concurrerende prijzen

Deskundig advies van de telefonist verkoper

Heel goed en op tijd en volgens schema

Ben heel tevreden

Porza.nl

Ik heb altijd besteld voor een ondeedeken Achterbumper en gasveer gehad super perfecht! En ook sneller bezorgd. Volgende keer verder ...

Uitstekende service en snelle verzending van het juiste product

Snelle levering. Komt overeen met de datum van bezorging op de website. Het juiste product en past precies.

Super snel

Een snelle levering en betrouwbaar. Goede mail met leverings informatie. Ook een goede prijs.

Goede uitleg Snelle levering

Goed product en snel geleverd.

Voor eerst iets besteld bij Porza, omdat hetzelfde product elders bijna de helft duurder was. Geleverde product is van goed kwaliteit en ook nog eens snel geleverd.

Opzich goed maar klopt niet met wat er gezegd word.

er word aangegeven dat ik zaterdag de spullen heb ontvsngen maar ik heb ze nog niet gezien!!

Alles Perfect!

Online bestellen is oké, maar ook telefonisch contact is zeker zo belangrijk. Andere bedrijven waren niet telefonisch bereikbaar en reageerde niet op de email en hadden geen adres. Ook is het door 080-nummers niet duidelijk waar bedrijven zitten. Iedereen wil toch weten met wie hij of zij zaken doet? Porza was wel direct bereikbaar en geeft duidelijk aan dat zij gevestigd zijn in Eindhoven en Venlo. Ontraceerbare bedrijven vallen dus buiten de boot.

Product zoals omschreven, zeer snelle levering! Ik raad Porza aan.

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.