Snelle levering, goede prijd

De bestelde artikelen waren exact zoals omschreven en er werd na betaling snel geleverd.

gewoon slecht!

2 ruiten wissers bestellen en maar 1 ontvangen! gebeld en gemaild geen reacties! nooit meer hier bestellen!!!

Goede. site en snel ontvangen

Tevreden

Goede prijs en uit voorraad

Prima prijs, levering snel, helaas niet via postnl-afhaalpunt

Prima prijs, levering snel, helaas niet via postnl-afhaalpunt

Goede service, duidelijke website

Goede service en duidelijke communicatie

Hi

Redder in nood

Ik zocht een onderdeel voor mij auto uit 1993 maar blijkbaar is dan zo,n auto al afgeschreven :-( Maar niet bij porza.nl !!! waarvoor dank !!

Slecht

Ik bestelde een stuk en ze vertelden me dat het stuk na twee dagen bij mij zal worden afgeleverd, ik werd een hele week vertraagd en er kwam niets aan, gaf het geld terug en gaf me niet het vereiste stuk, een zeer slechte ervaring

gewoon goed

als ik iets bestel dan weet ik zeker dat ik dat ook krijg bij andere zaken ben ik daar niet zo zeker van

Matige communicatie goede levering.

Ik heb gekozen voor afhalen. Na bestellen (om 10.16 uur) kreeg ik een bevestiging dat ik betaald had en hem om 12.00 uur kan afhalen. Op exact hetzelfde moment (ook 10.16) kreeg ik ook een melding dat de bestelling al afgehaald is. Dat is zorgelijk. Daarover heb ik gemail maar nooit meer een reactie gehad. Op de site las ik geopend van 10.00 - 18.00. Kom ik om 17.30 bij het bedrijf. Blijken ze van 8.00 - 17.00 geopend te zijn voor afhalen. Verder alles prima. Ik zou er weer kopen.

Item ontvangen binnen twee dagen en voldoet aan de omschrijving.

Altijd een zeer snelle levering!

Ik kies voor Porza omdat ik dan altijd snel mijn product heb. Het word snel bezorgd omdat het tot nu toe altijd op voorraad is of ik heb de keuze het aftehalen. Top! Ook fijn dat boven de 20 euro het gratis verzonden word.

Zeer tevreden over assortiment, prijzen en afhandeling. Gewoon goed!

Op de site alles makkelijk gevonden wat ik nodig had op basis van de originele onderdeelnummers. Veel aanbod van verschillende leveranciers. Ik zal Porza zeker aanraden bij anderen.

Goed geholpen

Onderdelen passen. Goede en snelle service.

Super producten, en goede prijs!

Zeer goed!

Zeer goede prijs en prima levertijd

Prima levering

Super geregeld

Onderdeel besteld volgende dag al op kunnen halen.

Artikel in voorraad volgens de website, maar na 10 dagen nog niet geleverd.

"Uw pakket is verzonden!" Stond er in de laatste mail. Is ook aangemeld bij Post.nl maar komt daar maar niet aan. Vreemde gang van zaken. Toen ik vorige week belde, kwam het nog door een feestdag in Nordrhein Westfalen, maar nu? Zeer onbevredigend.

Goed bedrijf

Je wordt telefonisch als je een vraag hebt altijd goed en deskundig geadviseerd. Onderdelen worden altijd snel geleverd.

Altijd goede service

Vaker bij Porza besteld, altijd goed

Zondag besteld en dinsdagochtend in huis

Goede prijs en service, maar langere levertijd

Aantal bougies besteld, helaas niet allemaal op voorraad. Een dag later duidelijk gecommuniceerd dat later als gepland geleverd zou gaan worden. Uiteindelijk in 6 dagen de bestelling in huis. Dus als je een paar dagen kan wachten op je onderdelen, zeker een aanrader.

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.