M.b.t. de bestelling heb ik i.p.v. één onderdeel vijf onderdelen gekregen. Het ging om een distributiepakking. Ik heb dat gemeld. De schadepost voor het bedrijf was anders €62,00. Als tegemoetkoming heb ik een onderdeel van € 1,60 gekregen welke ik bij vestiging Eindhoven heb opgehaald. De aanwezige medewerker wist niets van het voorval af. Verder geen bedank mailtje of anderszins. De kosten om het onderdeeltje op te halen is duurder. Ik had liever gezien dat de waardering voor "eerlijke" klanten anders ingevuld was. Het is natuurlijk niet mijn bedrijf/policy hoe hier mee om te gaan. Daarnaast adviseer ik een historie aan te maken van bestellingen. Voor de verdere rest geen bijzonderheden.

Bevredigend

Gewoon goed

Bestelling snel gedaan en snel geleverd. Ook de prijs is goed.

Verkeerd artikel gekregen

Lampjes besteld 12volt 21watt orange (4 stuks) en dezelfde lampjes met de zilver look, zoals afgebeeld staat op de site (doosje 10 stuks). Kreeg 14 stuks oranje. iig genoeg nu voor me hele leven. Er staat dus een verkeerde foto bij. Over gemaild (week geleden) maar niks vernomen.

Duidelijke site en levering

Keurig mailtje dat product vertraagd is en later geleverd wordt. Voor de rest prima!

super

had ook iets verkeerd besteld en dat werd zonder probleem om geruild

Top en snel geleverd

Als ik niet gebeld geen bestelling

Paar dagen op porza gewacht maar geen bericht of iets dergelijks. Heb ze gebeld kwamen er toen pas achter dat ze een bestelling van me hadden. Toen ook nog een dag gegeven dat hij verzonden Zou worden werdt twee dagen lager Febi lager besteld krijg een Fag lager binnen

Uitstekende communicatie en bereikbaarheid

Wederom een goede ervaring opgedaan met Porza. Ze zijn goed bereikbaar en heldere communicatie.

Slechte ervaring weer

Bestelling helaas binnen 5 dagen binnen gehad, 2 dingen besteld krijg ik ding binnen. Hoe kan het nou nog mis gaan met 2 dingen bestellen??

snelle levering en goed contact met de telefoon.

snelle levering en goede prijs.

Good and original

Good and original product

Prima en snel geleverd

Beetje vreemd om extra te moeten betalen voor controle op passen.

juiste artikellen geleverd voor een redelijke prijs

Heeft ook voor oudere auto's onderdelen, en snelle levering. De site werkt minder goed als je weer terug wilt naar een eerdere pagina is het vaak moeilijk terug te vinden, krijg vaker niet de juiste pagina in beeld. Maar dat is geen probleem het is een onderdelen winkel waar je goed kan slagen. En heel mooi , vanaf 20 euro gratis geleverd .

Top geregeld en geleverd

Snel gevonden wat ik nodig had voor mn auto. Zelf geplaatst er werkt perfect.

Snel en doet wat ze moeten doen

Na bestellen lang moeten wachten op pakket

Lang moeten wachten en geen bericht van vertraging ontvangen

Goede snelle service, veel keuze

goede kwaliteit prijs snelle levering

goede kwaliteit prijs snelle levering

Satisfied

My last order and delivery were good, what should be done is increase the choice of products so that if more stuff are needed they can all be ordered from them.

matig

De levering duurt veel te lang (ook rekening houdend met corona). Bestelling zelf en betaling via de site verloopt goed. En als de slagroom op de taart komt de shit-transporteur post.nl om alles te verprutsen. Zoals (bijna) altijd onvriendelijke en onzorgvuldige chauffeurs van post.nl. Graag een andere transporteur zoeken, lieve mensen!!!!

Prijs/kwaliteit is oké en levering volgens afspraak.

Gewoon goed

Snel en goede prijs

Geweldig.

Ik heb een filter voor mijn Subaru besteld ,en ja hoor ze hadden hem op voorraad. Dus geen fanta prijzen , maar goede service!!!!

Slechte communicatie, trage levering.

Ik ben niet tevreden over porza. Bestelling gedaan op 17-4, alle onderdelen zouden op voorraad zijn en 21-4 geleverd worden. 24-4 nog niets gehoord, nog geen track en trace en dus nog niet eens verzonden. Gebeld, en gevraagd waar het blijft. antwoord: Ja meneer, 1 onderdeel was er niet, is net binnen en wordt vandaag verzonden. Niet dus, nogmaals 4 dagen later nog steeds niets gehoord. WEer zelfde verhaal: Ja meneer 1 onderdeel was er niet maar is net binnen en wordt vandaag verzonden. Helaas ook dat was niet waar. Uiteindelijk heb ik de delen wel allemaal ontvangen, maar het was voor mij de laatste keer bij Porza. Het hoeft echt niet altijd de volgende dag op de mat te liggen, maar geef het door als er vertraging is, of stuur de rest op. En ga geen dingen beloven en die vervolgens niet waarmaken. Volgende keer maar weer naar autodoc.

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.