Goed geholpen, blij met resultaat.

Lastig onderdeel na wat wachten, toch nog goed geleverd. Wachten is niet leuk, maar de medewerkers waren steeds behulpzaam. En dan is het wachten beter te accepteren.

Beste prijs, snelle levering

Ik heb wielbouten voor de lichtmetalen velgen van mijn ford focus gekocht. Porza had de beste priis, zelfs lager dan de duitse prijsvechters. En een nette levertijd van 2 dagen tijdens de corona crisis. Ben dik tevreden 👍

Laat geleverd

Goede prijs maar helaas de levertijd is een beetje lang

Alles netjes geleverd 👍

Betrouwbare site en prijs technisch goed

snel en goed geregeld en een juiste prijs

het is gemakkelijk te vinden op internet duidelijke tekst en super snelle levering tegen een zeer goede pirijs

Goede website en levering

Ik vond snel het juiste artikel voor een scherpe prijs en geen verzendkosten vanaf 20€. Ondanks corona tijd bestelling snel in huis

Goed geholpen

Goede communicatie en vertragingen goed doorgegeven

Het onderdeel is gemonteerd en werkt goed

Lang gezocht maar gevonden

Lang naar nieuw 3e remlicht gezocht voor Peugeot 307 Break, uiteindelijk gevonden bij Porza. Snel geleverd origineel onderdeel tegen relatief lage prijs.

matige website en klantvriendelijkheid

via website een spiegelglas besteld obv kenteken. Opgehaald in Venlo, bleek niet het juiste te zijn. nogmaals op website gekeken, gaf toen een ander type aan. via mail aangegeven dat ik artikel wil komen omruilen. krijg vervolgens weer een ander artikel voorgesteld, wat dus niet juist is. nogmaals aangegeven welk artikel ik denk dat het moet zijn. daarna niets meer vernomen. toen zelf gebeld, 1e opmerking: kenteken biedt geen garantie op juiste artikel, had je omruilgarantie moeten bijkopen. Artikel dat ik dan waarschijnlijk moet hebben was voorraad probleem mee, konden ze niet leveren (niets van vermeld op website). Vervolgens naar Venlo gereden om gekochte artikel te retourneren. Dat ging goed, geld was na een dag netjes teruggeboekt op mijn rekening.

Uistekende service!

Een set doppen rails besteld... Prima kwaliteit en service!

snel geleverd

graag tot de volgende bestelling!

Snelle levering voor de juiste prijs.

Snel de juiste onderdelen gevonden.

Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs

Snelle levering en goede kwaliteit tegen scherpe prijs. Aanbevolen.

Prima prijs/kwaliteit

wel lange levertijd.

Goede servies en snelle levering

Goed servies

snelle levering van juiste artikel

Ik kreeg wat ik had besteld, goed verpakt en snel

Helemaal goed

Netjes geholpen en meedenken over de juiste prijs en alternatieven.

Prima toko

Alle onderdelen in orde aangekomen. Ga hier zeker nog een keer bestellen. Ze hebben hier ook originele Renault onderdelen dus dat scheelt weer een ritje naar de dure dealer.

Helder en duidelijk

Goed geholpen. Product is goed en snel geleverd.

Voordelige prijzen en snelle levering

Voordelige prijzen en snelle levering

snel en duidelijk, en voor een nette prijs.

Veel keus en gemakkelijk.

Normaal

Ik heb het materiaal besteld volgens het kenteken, maar het aangekomen materiaal paste niet op het kenteken.

Uitstekend geregeld

uitstekend

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.