Onderdeel was snel binnen en geleverd wat ik nodig had

Goed, snel en betaalbaar

Makkelijke website. De bestelde producten worden, als je dit opgeeft, gecontroleerd of deze passend zijn voor de auto. De bestelde artikelen zijn goed van kwaliteit. Overigens is vaak de mogelijkheid om eventueel een goedkopere variant te bestellen Zeker tevreden over het bestel en levering proces

prima bedrijf

komt afspraken na, snelle verzending

slechte beschrijving van de artikel

geen correct beschreven artikel, dat wordt niet compleet verkocht, die gewoon ontbreek en niet gepaste advies om een andere artikel aan te schaffen daarna pas ik kan mijn bestelde artikel gebruiken. Met bijna zelfde inhoud heb ik een e-mail gestuurd en krijg ik geen reactie. Dus voor mij volgende keer wordt zeker geen Porza.nl

Ondanks het corona maatregelen is mijn pakket binnen een paar dagen binnen, haastige blij en bedankt dat mijn artikelen goed en prima is.

Controleren of onderdelen passen tegen meerprijs, maar dan weet je wel zeker dat het past

Krijg netjes bericht dat je goede onderdeel besteld hebt ( als je daarvoor extra betaald) Maar levering duurt erg lang zeker als je daar eerst zelf over moet bellen ( lieten dit niet bv even weten dat ze vertraging/ storing hadden)

snel en goed

geen tijd verloren vanaf bestelling tot levering,top!

Prima service, vlot bezorgd

Ik wil het verder vertellen en aanbevelen.

Ik zit nog te wachten op de levering ...

Ik zit vooral te wachten, iets slimmer en sneller inpakken en verzenden, dus niet vlak voor sluitingstijd vrijdag ... en vooral de vraag om een review toch iets ruimer inplannen in het systeem ... dan komen er positieve reviews ... tenminste ... als alles echt perfect is ..

Goed geholpen

Porza.nl verdiend meer dan 5 steren!! Porza.nl is ook goedkoop en klantvriendelijk heel goed geholpen. Bedankt Ahmed

uitmuntend

Zeer snelle levering tegen een zeer goede prijs!

Vrij snel het product geleverd

Grote voorraad. Goede prijs

Grote voorraad. Goede prijs

Makkelijke site Im te bestellen. Perfecte Levering

zeer goed

2 x 1.5 liter besteld , goede kwaliteit en snel geleverd , ik ga zeker blijven bestellen bij dit bedrijf !

Super op tijd geleverd en goed verpakt. Ook minstens zo belangrijk

Kende het bedrijf niet maar ben positief over informatie van levering en goede verpakking. Aanrader!

Goed geregeld allemaal

Nette prijzen

uitstekend

Ik ben erg tevreden over u waren het alle online winkels maar zo ze kunnen nog wat leren van jullie

perfect

in een woord prefect

Slecht

Heb nog steeds niets ontvangen terwijl het 31 03 2020 geleverd zou worden

Service

Zeer behulpzame medewerker die het gewenste artikel telefonisch erbij zocht. Ook nog A kwaliteit voor een goede prijs. Dag erna geleverd. Ik kan niet anders zeggen dan top-service, écht! Zeer meedenkend personeel, waar vind je dat nog?

geweldig

heel goedkoop en snel binnen

Perfect produkt alleen de levertijd was te lang

Er werd aan gegeven dat het produkt zaterdag bezorgd zou worden, maar dit heeft geduurd tot woensdag

Snel besteld snel in huis

Prima site , artikelen zoals beschreven top

Snelle levering, alles klopte

Snelle levering, en alles klopte!

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.