Originele onderdelen met hoge korting

Onderdeel bijna 50% goedkoper dan via de dealer én een dag later geleverd.

Goedkope en snelle service

Altijd tevreden met Porza, goede prijzen, snelle verzending en de meeste onderdelen zijn op voorraad. Bedankt!

MK

First-class, professional and trouble-free service. Timeliness even despite the Covid 19 pandemic

Prima verlopen, bijna een paar dagen al thuis afgeleverd, prima hoor

Vlotte levering, vind jullie betrouwbaar

Veel producten.

Gevonden wat ik nodig had en snelle levering.Top.

Snel geleverd, zelfs in tijden van crisis.

Al vanaf 20 euro is de verzending gratis! Bij auto onderdelen is dit bedrag niks.

Snelle levering uitstekende service

werd naar me geluisterd

correct afgehandeld

Snel en correct geleverd

Onderdeel niet bij andere zaken op voorraad. Hier wel.

Ben mee tevreden

Niet goedkoop, maar Snelle levering en weinig verzendkosten

Artikelen zijn supersnel geleverd, en boven 20 euro geen verzendkosten, let wel op de prijzen van de artikelen want deze zijn niet voordelig.

Kwaliteit voor een klein prijsje!

Heel tevreden met de sensor die ik heb besteld.

Levering perfect verlopen, zelfs in deze moeilijke corona periode!

Mijn wagen is 15 jaar oud, en toch probleemloos een elektronisch onderdeel gevonden voor mijn zijraam motor. Klasse!

Het juiste product voor mijn auto snel in huis

Enkele keren auto onderdelen gekocht bij Porza, en dat gaat perfect. Goeie site.

perfect geregeld

goed geregeld

Perfect en optijd geleverd

Goet

Trevreden met de dienst.

Snel en vetrouwbaar. Goed qualitiet en laag Prijs.

Snel en accuraat

Ma 4 dagen al binnen terwijl de verwachte levertijd omgeveer 10 dagen aangaf. TOP!

Keurig

Aanrader

KAN BETER

STARTMOTOR PAS NIET DE BEVESTIGING GATTEN ZIJN TE GROOT NIET DUIDELIJK OP DE SITE

Super afhandeling en goede prijs.

Vondt het onderdeel niet te duur. Zelfs met verzendkosten nog goedkoper dan autodock. Binnen twee werkdagen geleverd. Kortom super service en goed geprijsd. Zal hier vaker mijn onderdelen bestellen

snel en juiste levering beter dan autodoc

onderdeel post goed en de prijs is zeker goed

Prima bedrijf

Duidelijke website en netjes op tijd geleverd.

Zéér goed

zéér goed ,product binnen een dag gekregen

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.