Prima service en uiteindelijk passend onderdeel gevonden

Had onderdeel met passervice gekocht en kreeg in eerste instantie te horen dat onderdeel niet paste en 1 munuut later dat het wel paste. Daarna niets gehoord. Eind van de dag (na sluitingstijd) e-mail gestuurd en op website gekeken. Daar zag ik dat ik iets moest bijbetalen. volgende dag gebeld (kan pas vanaf 13:00 uur - is niet zo handig) en bleek dat er contact had moeten plaatsvinden om te vragen of ik iets bij wilde betalen om het passende onderdeel te krijgen. Heb toen afgesproken dit te doen en porza heeft toen het onderdeel naar Eindhoven laten brengen zodat ik het de volgende dag (had speciaal vrijgenomen) nog te kunnen inbouwen. Dat is prima gelukt, alleen bleek het onderdeel niet te passen door een fout van mijn kant. Gelukkig kon ik het juiste onderdeel ook bij porza vinden en werd dit de volgende geleverd zodat ik de reparatie kon uitvoeren. Prima en flexibel geholpen!

Klant vriendelijk

Behulpzaam en vriendelijk personeel

Super ervaring altijd en nog

Goed personeel, hopelijk blijft het zo, top bedrijf in Venlo.

Super service!

Bij een foutieve bestelling, heel goed geholpen! Omruilen en het nieuwe artkel supersnel georganiseerd.

Prijs is onverslaanbaar

Zocht een oliefilter voor mijn Opel Monza. Bij Porza kon ik hem binnen 1 dag afhalen tegen de laagste prijs.

uiste onderdeel moeilijk was!

Prima service, Toen bleek dat ik het verkeerde onderdeel had bestel werd dat netjes geregeld. En ik ben er ook netjes over gebeld. dus heel tevreden!!

super makkelijk!

's Nachts besteld en betaald, 's middags opgehaald.

Prima.snel .goedgereged

Enige die het juiste had

Ik heb niks besteld

Waarom gebruiken jullie mijn naam en adres wanneer ik niks heb besteld

Werry good

Fast realisation order.

Onderdeel op voorraad en keurig gelverd

Positief

Past perfect en prima kwaliteit

altyt goed maar nu echt slecht

slechte levering 3 moeten per mail iedere keer werd het uitgesteld dan krijg ik een lucht filter die doos was wel zo beschadigd leek of hij bij wel drie klanten geweest was hier ben ik niet gelukkig mee steeds stond de levering open op centraal magezijn ik denk dat ze daar de doos aan het zoeken zijn geweest levering altyd goed maar dit moet geen twee keer voorkomen groeten cor

Top!!

Duidelijk en op tijd binnen

Perfecte site voor al uw auto-onderdelen

Snelle verzending en fijne site, aanrader!

Slecht

Bestelling voor ruitenwissers geplaatst, maar na 4 dagen nog geen pakket binnen , terwijl levering op 1 dag staat. Eerste keer gebeld, maar wordt zelfs nog 4 dagen later. Wilde dus annuleren en elders bestellen, maar telefoon wordt niet meer beantwoord binnen de openingstijden, half uur in de wacht gestaan en 3 x opnieuw gebeld. Geen contact.

Probleemloos verlopen bestelling

Een van de weinige (voor mij bekend) webshop waar je ook als particulier kunt bestellen. Prima geregeld, dank je wel.

helemaal top

goede service ben goed geholpen en en zeer snelle levering top

Originele GM delen voor een nette prijs

Al enkele jaren één van mijn favoriete leveranciers voor auto onderdelen. Dit keer omdat de hele set uit originele GM onderdelen bestaat.

Goede snelle Aankoop

Goed snel goedkoop

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.