Moeilijk te vinden onderdeel toch gevonden

Mijn garage kon een koelsysteem-onderdeel nergens vinden voor mijn 20 jaar oude Audi. Gelukkig hadden jullie het wel. Verzenden duurde 2 dagen, het zou mooi zijn als dat binnen een dag kan!

Snel, service en op voorraad

Aftermarket merken voor dezelfde kwaliteit en zeer volledige voorraad. Goede service, uitleg en garantie afhandeling! Wie koopt er nou bij Audi een koelvloeistof temperatuursensor van over de 50 euro en dan is hij niet eens op voorraad?

Chaotisch maar correct

Ik heb het bedrijf leren kennen als een prima leverantier voor je automaterialen. De telefonische bestelling was chaotisch, de melding dat de spullen klaar lagen kwam niet, dus zelf gebeld, de spullen lagen niet in de afhaalrek en na contant betalen duurde het dagen voordat de factuur verscheen. Wel absoluut kundige en vriendelijke mensen die er alles aan doen om je goed te helpen. de spullen zijn professioneel. Een aanrader wat mij betreft

Snel het bestelde geleverd

Prima service!

Na miscommunicatie 100% opgelost door dépot Venlo. ' n Vette 10!

Nette prijs. Levering zou sneller mogen.

Nette prijs. Levering zou sneller mogen voor een bedrijf in NL. Wat het merk van het onderdeel betreft: ik had het merk ‘ Behr’ besteld, maar kreeg een goedkopere versie van het merk Mahle geleverd. Ik weet nog niet of ik vaker hier ga bestellen. Maar om nu meteen ‘nee’ aan te bevelen gaat mij nog even wat te ver.

Goed materiaal, goede prijs

Is een bedrijf om aan te raden, goed materiaal voor een goede prijs en service, degene die voor irritatie zorgde was post.nl! Ga zeker nogmaals bestellen als ik wat nodig heb.

Simple, efficient service, good pricing and communication!

I have been recoomending Porza to all my friends, because they offer good portfolio of parts at reasonable prices. They go all out to please their customers!

een beetje duurder dan anderen

duur

Geweldige service

Ik had een verkeerd onderdeel besteld maar zonder problemen kon de we het omruilen voor het goede onderdeel

Super en snel

Helemaal top

Parkeersensor voor onze e83 besteld,met een week geleverd en werkt naar behoren.

Uitstekende service

Snelle en uitermate correcte afhandeling van de bestelling!

Na een klein foutje een goede oplossing en voldoende aandacht

Prima prijzen en snelle levering

Heb al meerdere malen uitstekende prijzen gevonden op porza. Te vergelijken met de buitenlandse sites. Hier hoef je niet een week op je spullen te wachten. Voor herhaling vatbaar

Top bedrijf, snelle levering.

Top bedrijf

Goedkoop en uitstekende kwaliteit

Zeer snelle levering en de prijzen zijn laag, gaat zeker niet en kosten van de kwaliteit. Zeker een aanrader

Goed assortiment

Alle onderdelen voor een goede prijs. En voor mijn auto heb ik altijd alles kunnen vinden. Duidelijke foto's en goede beschrijvingen. Leveringsinfo is betrouwbaar

Gebeld en kreeg prima advies

Snelle levering goeie prijzen

Goeie site,makkelijk bestellen en snelle levering,en goeie prijzen.

Keurig op tijd en je krijgt wat je besteld

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Heeel goed!!!!!!!👍👍👍👍👍

Correct

Uitstekende service

Top snel en vriendelijk

Gewoon prima en vriendelijk geregeld bestelling stond een dag later klaar op locatie

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.