Wanneer ik iets zoek vind ik het meteen

Veel onderdelen zijn hier goedkoper dan andere bedrijven. (Zelfde merken) En snelle levering.

Uitstekende service

Eigenaar is vakman en adequaat.

alles top

proffesioneel

Snel besteld snel geleverd

goede, snelle afhandeling voor een goede prijs.

goede prijs

Goede prijs, snelle levering

Ik kan niets bedenken wat beter zou kunnen. Zeer goede prijs, goed op de hoogte gehouden van de afhandeling en de volgende dag in huis… Ik weet niet wat ik nog meer zou willen, Top!

Fast delivery

Thank you! Helped me to get a car part during Eurotrip. Price and part selection was good too!

Zeer prettig

Ik had heel snel een onderdeel nodig niemand kon het die zelfde aan mijn leveren dus voor het eerst naar hun gebeld en ik kon het gelijk ophalen bij hun en zeer vriendelijk door de telefoon ik woon zelf in Nunspeet en heb het in Venlo opgehaald nou het was het rijden waard Gr Peter

Snelle levering, hebben bijna alles , goeie survise, goeie prijs kwaliteit verhouding

Ze hebben toch de moeite gedaan zodat ik mijn bestelling kon ophalen top!

Onze raceauto stond met spoed op een bobine en bougiekabels te wachten, dank de competente medewerker van proza kon ik de dag erna mijn bestelde onderdelen in Venlo ophalen. Top service met dank van SJ Motorsport

Goede auto winkel en scherpe prijzen

Goede en snelle service Vriendelijk personeel En een goede prijzen

Is niet zou goed ok al bellen ze mij op om het misverstand goed te maken

Heel eerlijk gezegd met mijn onderdelen voor mijn cabrio ging het drie keer mis en drie keer terug moeten gaan voor ik al mij goede onderdelen bij elkaar had …nu bestel ik alles voor grote beurt en er zit geen olie bij maar goed dat ik zelf ga …ik had ook gezegd remvoeringen rond om de auto en schijven ,,,,had alleen schijven voor kant. Daar hebben we telefonisch een meningsverschil over had al ik bestel wat ik wil hebben niet de gedachte van voor slijt het meer dan achter achter is niet nodig nee ik bestel ik betaal ok

Altijd goed

Zoals altijd vind ik bij Porza de juiste materialen voor de beste prijs. Service en vriendelijkheid is altijd top.

Super goede surves

Heb er spullen besteld en Super goede surves

Geweldig geholpen

Op donderdag iets voor vijf uur gebeld, vrijdag bezorgd. Geweldige service. Dank daarvoor.

zeer slecht

aircopomp gekocht gemonteerd bleek dat de spoelen niet tegen over elkaar stonden.gemeld bij porza veel heen en weer gemaild over pomp bleek dat de aircopomp niet op deze type auto paste.kon niet retour omdat de pomp gemonteerd was geweest.vraag je op welke auto de pomp dan wel past hoor je niets meer. dit was een keer maar nooit weer.

Ik had auto-onderdelen besteld en deze waren de volgende dag al bezorgd in de vestiging. Ik kreeg netjes een mailtje waar in stond dat ze binnen waren. De volgende keer bestel ik weer bij Porza.

Goede producten

Snel geleverd en juiste producten

service? eerst betalen,.

Geachte M. Jansen, Er is een nieuwe reactie op uw vraag: Beste, Als u twijfelt over het toepasbaarheid van een product kunt u tijdens het bestellen een ''pasgarantie'' aanvragen voor 4.95. Meer informatie over een pasgarantie kunt u vinden op: https://www.porza.nl/pasgarantie U kunt hierop reageren door deze email te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Porza B.V.

Verkeerde brandstoffilter

Verkeerde brandstoffilter ontvangen, bij retour aanmelding nog is 7€ betaald omdat ze retour code niet werkte, dubbele kosten voor niks.

Top bedrijf, snelle levering en scherpe prijzen

wordt altijd goed geholpen. scherpe prijzen tegen een snelle levering!

Snelle accurate service

Het onderdeel was precies als verwacht, snel op te halen. Vriendelijke ontvangst bij ophalen en nette prijs.

Snelle levering en producten van goede kwaliteit.

Op maandag in Venlo remblokveertjes besteld. Ze waren niet op locatie op voorraad. De veertjes zouden woensdag geleverd worden. Maar dinsdagochtend kwam al de mail dat de veertjes al in Venlo waren. Top.

Telefonisch vriendelijk geholpen door Ahmad. Besteld onderdeel na een paar uur kunnen ophalen bij een afhaalpunt (autogarage) in Eindhoven. Ik begreep dat de Porza vestiging in Eindhoven al enige tijd gesloten was. Jammer dat er perse contant moest worden afgerekend. Hierdoor moest ik eerst op zoek naar een pin automaat.

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.