Very good service and quality

So far no issues with Porza. They are rather quick processing the order and also the quality of the spares is as expected.

Bezorgen duurt lang

Bezorgen duurt langer

Alles prima geregeld!

Super voordelig, en nog goede kwaliteit ook

Slagcijfers besteld, 2dagen later in huis, 3mm prima kwaliteit, weet niet waar het gemaakt word, maar dioet zijn werk prima, heb nu 4 slagplaten voor gitaar bewerkt, en ging prima, letters blijven duidelijk zichtbaar, en verwormen niet

prettig,snelle levering

prettig, goede onderdelen,snelle levering

Gewoonweg ongelooflijk en dit soort service bestaat nergens en alleen bij Porza

Ik heb zondag avond een hoge druk benzine pomp besteld voor mijn Citroen C5. Maandag kreeg ik een mailtje dat mijn pakket al klaar is voor te vertrekken, dinsdag was het pomp al aangekomen bij mij t'huis in Belgie. Dit heb ik nergen meegemaakt dat in onder 48 uren jij een bestelling plaatst en die ook t'huis aankomt. Porza jullie zijn de top en ik koop van heden alleen bij Porza. Dank u

Ok

uitstekend

Goede service en snelle levering

Snel gebeurd en correct.

Makkelijk bestellen correcte behandeling en afhandeling. En snel en correct geleverd.

Goede Kwaliteit

Ik had een snijplaat nodig en Porza had deze maat in hun collectie. Het product is van stevig en goede kwaliteit en doet wat het moet doen. En een bijkomend voordeel, hij is een stuk voordeliger als wanneer je hem in de winkel moet kopen, zelfs nog goedkoper met de bijkomende verzendkosten.

Product niet binnen 48 uur geleverd

Product op zaterdag besteld, er vanuit gaande dat ik het product dan dinsdag geleverd zou krijgen. Uiteindelijk wordt het product pas op donderdag geleverd doordat er een storing was in het magazijn in Duitsland. Contact gehad met de klantenservice, dit was prima. Kreeg netjes een mailtje met daarin het bericht dat er storing was geweest enz. Alleen jammer dat ze hun belofte (levering binnen 48 uur) niet konden nakomen, vandaar 2 sterren. Wel scherpe prijzen.

slecht

de artikel past niet op mijn auto ben zeer niet tevreden

Goede ervaring

Duidelijke uitlag voor wat ik nodig had

snel en de goed onderdelen

op zondag besteld en dinsdag in huis perfect snel en goed koop

Snelle service. Onderdeel op chassisnummer opgezocht. Jammer genoeg verkeerd binnen

Service erg goed. Helaas verkeerd onderdeel . Maar terug sturen was ook geen probleem. Kunnen mijn helaas niet verder helpen. Omdat ze het via chassisnummer hebben opgezocht en dus zelf ook verkeerd geleverd hebben gekregen.

Juiste accu op voorraad voor een goede prijs!

Zeer goed geholpen

Snel en goed geholpen via Whatsapp, onderdeel via chassisnummer snel besteld en afgerekend en vlot bezorgd.

Waarom geen toekomst er bij geleverd

Schroeven kan ik niet gebruiken heb geen toekomst bitjes

Netjes en het juiste geleverd wat besteld was

Netjes en het juiste geleverd

Snel, goed en goedkoop

Simpel te bestellen op de site.

Vriendelijk en perfect geholpen!

Ga zo door!

Niet passend advies helaas

Wat onderdelen voor mijn auto besteld ( gekoppeld aan het kenteken) dus gelukkig de onderdelen klopten. Helaas het bijpassende gereedschap niet. Graag hier wat extra aandacht voor. Heb een Volvo V70 type 2. De geleverde bougie T sleutel past niet in de bougie schacht. De is te dik in doorsnee. Verder is de levering keurig, netjes verpakt.

Gewoon goed

Bestelling gelukt en ontvangen

Top kwaliteit producten voor scherpe prijs

Top kwaliteit. Mooi prijzen. Snelle levering

Vriendelijk en top hulp

Ik was op zoek naar een raammechanisme met motor. Had het eerst elders besteld, maar die paste niet. Toen bij Porza terecht gekomen en via WhatsApp contact opgenomen. Vriendelijk en goed advies ontvangen. Product besteld, levertijd liep iets uit, maar daar netjes een mail over ontvangen. Uiteindelijk product ontvangen en past perfect.

Straelseweg 52

5911CR Venlo

085 401 19 01

Over Porza B.V.

Auto-onderdelen tegen scherpe prijzen online als ofline. Porza.nl is een e-commerce platform voor auto-onderdelen voor particulieren en garagisten. We bezorgen onze producten door heel Nederland als België Sinds 2013 is het ons streven aan elke automobilist en garagist een uitgebreide keuze aan te bieden uit meer dan 500 merken en 3.000.000 referenties tegen zeer voordelige prijzen. We werken samen met de grootste distributeurs en leveranciers van auto-onderdelen van de eerste en tweede lijn. Alle onderdelen die verkocht worden op www.porza.nl zijn gehomologeerd en voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van de Europese Gemeenschap.