Laden reviews...
Review overzicht
23 July 2026
Andre
Ouderkerk aan den IJssel
Alles goed, snel actie en ik krijg mijn order
29 January 2026
Daniel
Eindhoven
Kwaliteit hout is goed op wat zeer kromme pijlenboog Sls na 38x89 ook miste ik 2 lange sls maar als is netjes opgelost.
9 October 2025
Jan Feike
Boelenslaan
Pakket staat bezorgd, alleen tot op heden nog niet ontvangen
29 September 2025
A
H
Alles is netjes geregeld en keurig geleverd. De chauffeur was heel meedenkend en heeft de vracht netjes op het achtererf gezet . Bij de vracht stenen lagen echter wel veel halve stenen op de pallet ,ik verwacht dat dit van het overladen op andere pallets is gebeurd en hoop dat we genoeg hebben. Met vriendelijke groet Mike
10 July 2025
Mike
Kaatsheuvel
Eerst met het bedrujf gebeld voor info. Een klantvriendelijke medewerker, die alle tijd nam om de juiste info te geven. Meedenkend wat juist was om te doen en hoe dit geregeld kon worden. Erg fijn!
29 May 2025
Desirée
Giethmen
Snelle en goede levering
27 May 2025
Dian
Dordrecht
Zeer goede ervaringen mee , top
13 October 2024
Harold
Aldeboarn
Ik had een daglichtspot besteld, deze zou normaal binnen de week bezorgd kunnen worden. Toen helaas de levertermijn toch langer zou zijn, werd meteen alle moeite gedaan om te informeren naar andere mogelijkheden. Omdat ik de spot snel nodig had, hebben ze uiteindelijk niet kunnen helpen en hebben ze ook meteen netjes terug betaald. Dus ben ik toch heel tevreden over het bedrijf.
13 July 2024
Liesbeth
Weelde
7 June 2024
JA
Terneuzen
Artikel was niet meer leverbaar helaas, maar goede communicatie en geld keurig terug betaald.
26 May 2024
Service
13 November 2023
A
Maarssen
Met de verbouwing(-en) aan onze woonopvang zijn wij erg blij met BPG Van der Meulen in Nij Beets. Daar werken meedenkers!!! Zijn ze altijd de goedkoopste? Nee. Maar leveren ze altijd goede kwaliteit? JA!
6 June 2023
Foveo Zorg
Nij Beets
kom er vaak, goede service
29 May 2023
Jos Kremer
Nij Beets NL
snel levering. de gipsplaten 4ak 120cm bij 250cm zal ik niet weer bestellen. B keuze. ook word er gezegd dat het niet zo is. zijkanten waren ingezaagd waar door het papier liet los aan een kant van alle gipsplaten gebeld foto gestuurd. tot op heden geen reactie gehad. vind ik jammer.
16 April 2023
Jelmer Kooijker
Kootstertille
Snel en goed geleverd voor een prima prijs!
16 April 2023
Jillard
De Tike
Altijd behulpzaam en goede adviezen!
7 April 2023
hendrik
Harmsma
Levering was netjes en correct, alleen ik miste de track en trace in de mail stond dat ik bericht kreeg wanneer er precies geleverd zou worden deze mail heb ik niet gekregen.
24 February 2023
Rikus
Drachten
Wij hebben een hele goede ervaring met Uw berijf. Makkelijk bestellen, goede communicatie en snel geleverd.
17 September 2022
Marjoke
Wieringerwaard
reageren heel snel op mail. levering was door omstandigheden niet verstuurd, dezelfde dag nog weg gegaan volgende dag in huis.
23 July 2022
andrea verberk
Boxmeer
Snelle levering en ook betaalbaar
20 July 2022
Top geleverd alle producten
14 May 2022
JW
Wilp
Tussen Drachten en Heerenveen, te midden van mooie Friese landerijen, ligt Bouwpartner van der Meulen. Bouwpartner van der Meulen is de professionele toeleverancier voor de bouw in de regio. Bij dit familiebedrijf kun je altijd rekenen op persoonlijke hulp en deskundig advies van een ervaren medewerker. Hoe druk het ook is, het personeel van Bouwpartner van der Meulen neemt de tijd voor je. Weet je zelf al precies wat u nodig heeft, dan kun je vlot alle materialen voor jouw klus inladen. Echt alle materialen, want Bouwpartner van der Meulen heeft een compleet assortiment voor bouwprojecten in en om het huis. Zo vind je er een ruime sortering isolatie, dakpannen, hout, plaatmateriaal en talloze andere bouwmaterialen.
Swijnswei 2 a
9245 HE Nij beets