Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik heb een partij hout en dakgoten gekocht. Alles ging prima; duidelijke website, redelijke prijzen, relatief snelle levering. De spullen waren ook goed verpakt op de pallet; beter als bij sommige andere houthandels.
30 October 2025
Andreas
Velden
Snelle levering ruime keuze overzichtelijk
7 June 2024
Pieter
Oude Pekela
Vlug geleverd en goede prijzen
17 April 2024
Johan
Tilburg
Netjes afgeleverd op tijd. Houden je op de hoogte wanneer ze komen.
16 November 2023
Patrick
Wilhelminaoord
Bij eerste keer bestellen was pakket zoek bij pakketdienst. Werd zonder problemen direct opnieuw verstuurd en toen wel snel geleverd. Top!
1 October 2023
Ko
Spaarndam
Ruim assortiment. Gunstige prijs. Makkelijk besteld en vlot thuis bezorgd. Gewoon goed.
18 February 2023
Sander
Sneek
Ik had bouwfolie besteld, maar werd niet geleverd door DHL omdat de barcode niet leesbaar was voor hun. Gebeld met de bouwdiscounter, en ze hebben gelijk nieuwe opgestuurd met een andere vervoerder. Inmiddels de folie ontvangen, en verwerkt. De zending van DHL ligt nog op hun depot.
1 November 2022
Raymond
Marum
Bestelling en afgeleverd zoals afgesproken
2 June 2022
K.
Onderbanken
Had per ongeluk een verkeerde gootstuk besteld. Een oplettende medewerker belde mij en maakte mij hierop attent. Hierna is de bestelling aangepast.
27 March 2022
Bert
Onstwedde
Trap besteld voor levering in België. Kon zonder probleem. Week later krijg ik mail dat ze niet meer leveren in België maar dat ze het willen afzetten net achter de grens. Wat ben ik daar mee???? Wilden de verzendkosten niet op hen nemen. Misleidende communicatie op de site.
Beveelt niet aan
21 February 2022
Dries
Bertem
Prima geholpen. Was iets vergeten te bestellen. Ik kreeg een mail met uitleg. Alsnog besteld. Levering was erg snel. Vriendelijke meneer op de auto die het kwam afleveren
15 January 2022
Netjes op tijd geleverd.
29 July 2021
Peter
Nieuwegein
Alleen jammer dat je zelf de nalevering in de gaten moet houden rest is perfect
6 July 2021
Jan
Huizrn
Zaterdag 3 dozen woodies besteld die slecht leverbaar zijn bij concullegas, na 1 werkdag al trackntrace mail, helaas heeft DHL het weer verkloot zoals ze altijd doen, huisnummer zomaar gewijzigd, ik gebeld met bouwdiscounter, deze waren zeer klant service gericht, en hebben meteen 3 nieuwe dozen verstuurd met een andere koeriersdienst, 1 die het wel snapt ipv dhl. Top service, goed geregeld zoals de klant dat wilt, volgende x bestel ik hier weer !!
27 May 2021
Roy Mulder
Lelystad
Ideaal om verschillende isolatie folies op maat te verkrijgen. Erg tevreden met de kwaliteit ook.
5 May 2021
Steven
Leiden
Snelle en correcte levering
4 May 2021
Mick
Middelharnis
Prima ervaring met de Bouwdiscounter. Scherpe prijzen, snelle service en telefonisch goed bereikbaar voor eventuele vragen over de producten die worden aangeboden. Ik zou de Bouwdiscounter zeker aanraden.
22 April 2021
Goed geregeld
19 November 2020
Pim
Alphen aan den Rijn
Heb de dakramen besteld en ontvangen binnen de beloofde termijn met de kanttekening dat ik niet wist op welke dag er geleverd zou worden. Heb daarom gebeld en men wist te vertellen dat er een email gestuurd was. Ik heb elke dag gekeken of er een email was, zowel in de "in box" als in de junk mail om te weten wanneer ik thuis moest zijn. Helaas geen mail ontvangen.
16 November 2020
H
Helmond
zie beoordeling in 1 regel
11 September 2020
Jan
Zaanstad
Ik had 6 witte regenpijpbeugels (80 mm) besteld met bijbehorende zamac montage ogen en houdraadpennen, de beide laatste alles in M6. In het doosje kwam ik de bestelde beugels en houtdraadpennen tegen en 1 montage oog M6, de andere 5 waren M8. Moeite en kosten van reclameren tegen elkaar afgewogen en bij Gamma maar houdraadpennen M8 gehaald, extra kosten € 4.-.. Jammer, "de Bouwdiscounter", gemiste kans, deze klant komt niet meer terug.
Beveelt niet aan
14 July 2020
Dhr. L.
Sappemeer
Zeker een mooie prijs voor de materialen vergeleken met andere aanbieders. Een snelle levering.
27 June 2020
Jeroen
Breda
In 1995 zijn we begonnen als groothandel in bouwmaterialen. We zijn uitgegroeid naar een groothandel met een zeer groot en uitgebreid assortiment en natuurlijk de bijbehorende voorraad. Een klein voorbeeld we hebben gemiddeld 25000 m2 isolatie op voorraad liggen. Leveringen vinden plaats door geheel Nederland en Belgie, eventueel eilanden is op aanvraag ook geen probleem. We leveren aan particulieren, ZZP'ers, klussenbedrijven en aannemers.
Branch
Bouw, Constructie