Besteld en keurig bezorgd bij afhaalpunt

Goede leverancier met Woodies via importeur ASF Fisher, dan krijg je kwaliteit. Via op te geven ophaalpunt ook goed geregeld.

Goeie klantenservice , beantwoorden snel op de mail en vriendelijk

Goeie nazorg . Omdat mijn pakket was blijven liggen /kwijt was geraakt bij de bezorgservice , gemaild met WooddiesShop en ben zeer vriendelijk geholpen via de mail en telefonisch. Hebben een nieuwe verstuurd en alles netjes en vlug opgelost. Kan ze van harte aanbevelen !

Mooie assortments doos

Prima assortiment, compleet met de te gebruiken bits

snel verzonden prima schroeven, voor een concurrerende prijs.

Besteld en de volge de dag in huis. Prijstechnisch oke.

goede prijs en op tijd geleverd

1 artikel was niet op voorraad daarover heeft een medewerker gebeld. goed geregeld.

Fijne schroeven! Bezorging kon beter.

De bezorging duurde wat langer en we kregen geen track en tracé dat zijn min punten. Voor de rest zijn de schroeven prima! En de prijs redelijk.

Alles conform afspraak!

Doen wat ze beloven. Correct en accuraat afgehandeld!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

uitstekend

voldoende voorraad en snelle levering

tope schroefen

snel levering van de besteling dat erg vijn . makelijk te vind op de pagina wat je zoekt met goed uit leg

Snel en goed

De verschillende maten woodies werden snel geleverd. En netjes verpakt ook.

Super levering kwaliteit echt goed

Perfect!

…..

Perfecte schroeven

Snel in huis door de vlotte levering

Snelle keurige levering

Niks op aan te merken. Exact zoals verwacht

Snelle levering, fijne schroeven!

Toppie!

Geweldige schroeven, snel geleverd, netjes verpakt alles correct kortom toppie!

Makkelijk, snel en voordelig...

Overzichtelijke site waar je makkelijk je bestelling kan doen. Prijzen voor de schroeven zijn zeer netjes. Schroeven zijn van een goede kwaliteit. Bestelling was snel in huis en netjes verpakt.

Top Product

Snelle levering, en geweldig product

Gewoon TOP.

Als ik iets besteld heb dan heb ik het ook altijd netjes optijd binnen. Het is kwa kwaliteit en prijs netjes op 1 lijn. Kortom ik bestel vaker bij Woodiesshop.nl

Snelle levering en goede spullen

Top bedrijf en niet te duur

Over Woodiesshop.nl

In 1995 zijn we begonnen als groothandel in bouwmaterialen. We zijn uitgegroeid naar een groothandel met een zeer groot en uitgebreid assortiment en natuurlijk de bijbehorende voorraad. Een klein voorbeeld we hebben gemiddeld 25000 m2 isolatie op voorraad liggen. Leveringen vinden plaats door geheel Nederland en Belgie, eventueel eilanden is op aanvraag ook geen probleem. We leveren aan particulieren, ZZP'ers, klussenbedrijven en aannemers.