Gewoon dikke prima

Goede informatie Prima zoeken Snel leveren Goed verpakt

Uitmuntend

Geen 1 schroef draaide door

perfect ik bestel nog een keer

zoals beloofd snel in huis we konden meteen verder met bouwen

Nette prijzen en vlotte levering

Schroeven van goede kwaliteit, nergens anders goedkoper gevonden. Snel geleverd

Bestellen betalen en bezorgen

Snel te bestellen en de dag erna al geleverd. Mooie prijs

In een woord uitstekend

Fijne webshop en geweldige schroeven!

Snel save en simpel

Goede en snelle service

Voor mij geen andere schroeven meer....

Ik heb mijn kruiskopschroeven allemaal weggegooid. In 1 keer een heel assortiment verschillende maten besteld. Ik ga geen andere schroeven meer gebruiken. Verzending met klein hikje, anders was het een 10 geweest.

Fijn bedrijf

Ik bestel al mijn schroeven bij dit bedrijf. Het zijn goede kwaliteit schroeven. 1 zendeling was verkeerd gestuurd dit hebben ze netjes binnen 2 dagen opgelost.

Woodies zijn de beste torx schroeven!

De beste torx schroeven om te gebruiken en worden snel en tegen een goede prijs geleverd. Echt een aanrader.

Snel en juiste artikelen ban goede kwaliteit geleverd.

Prima service en materiaal.

Snelle en goede levering van een perfect product. Aanrader

Geweldige kwaliteit.

Erg makkelijke website, veel keuze in maten schroeven. Top kwaliteit voor een nette prijs. Snel geleverd, kom zeker terug. Gr.Wim

Gewoon doen wat ze zeggen

Gewoon goed

Te weinig feedback ivm de bestelling

Spijtig genoeg hebben we lang moeten wachten en bellen om onze bestelling geleverd te krijgen vermits één van de artikelen niet meteen voorradig was, zonder hiervan op de hoogte gebracht te worden. De levering was wel compleet en kwalitatief in orde.

Gekregen wat ik had besteld en snel

Goede levering en snel gekregen

Goed verzorgd.

Nvt

vlotte levering

Alles was uit voorraad leverbaar, top!

Nog steeds geen schroeven gekeverd

Schroeven besteld en niks geleverd al ruim een week geleden En hoor er ook niks over Heb intussen al ergens anders schroeven moeten kopen

Geweldige service!

Snelle bezorging en heel aardig en behulpzaam personeel!

Schroeven kwamen snel

Goede producten

Kwaliteit en snelle (foutloze) levering

Zeer degelijk product en snelle / foutloze verwerking.

Goede schroeven en een nette bezorging

Goede schroeven voor een mooie prijs

Prima schroeven

Over Woodiesshop.nl

In 1995 zijn we begonnen als groothandel in bouwmaterialen. We zijn uitgegroeid naar een groothandel met een zeer groot en uitgebreid assortiment en natuurlijk de bijbehorende voorraad. Een klein voorbeeld we hebben gemiddeld 25000 m2 isolatie op voorraad liggen. Leveringen vinden plaats door geheel Nederland en Belgie, eventueel eilanden is op aanvraag ook geen probleem. We leveren aan particulieren, ZZP'ers, klussenbedrijven en aannemers.