Toppie

Snel geleverd, en top spul

Prima bedrijf, accurate afhandeling.

Goed, goede prijs, snelle levering. Wat wil je nog meer? Er ontbrak 1 collie, even een belletje en direct gecrediteerd. In één woord, een prima bedrijf.

Snelle levering en een top product

Ondanks deze gekke tijden toch nog een snelle levering, ook het product is top ik werk het liefst alleen met met woodie schroeven.

top

snelle levering was top

Snel en goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Vlug en goed!

Vlotte (te-)actie van dit bedrijf - aanrader!

quickly delivered

great product

Prima bezorging

Gemakkelijk te bestellen. Op zondagavond besteld en woensdag in huis.

Super service!!

Fijne webshop om uitgebreid te zoeken naar een keuze. Snel bezorgd aan huis!! Top.

Top schroeven, top service!

Schroeven besteld vanuit België, deze werden keurig 2 dagen later geleverd zoals vermeld. Kwaliteit van de schroeven is top!

Nette vlotte levering en goede communicatie

Snel besteld en bezorgd

Prima geregeld en snel

Als een van de weinige hebben ze behoorlijke hsb schroeven

Gewoon in een keer vlot leveren wat jebesteld hebt. En dat drie keer achter elkaar.

Goede service en scherpe prijs

Had persoonlijk wat sneller geleverd mogen worden. Maar op de website staat 3 werkdagen en dat word ook gehandhaafd. Had liever vandaag besteld morgen in huis gehad. Echter kom je dan bij andere prijzen uit. Geleverd in stevige doos. Zeker een aanrader

Snel geregeld

Goodie Woodie

Snel en goedkoop. Webshop zou iets overzichtelijker kunnen. Raster met dikte van de schroef op x-as en lengte op de y-as bijvoorbeeld.

Duidelijke site. Snelle levering

Al langere tijd mijn vaste leverancier voor Woodies schroeven. Zeer tevreden met de snelle levering. En scherp geprijsd!

Prima product, snel geleverd. Wat wil je nog meer?

Prettig en prima website.

Goeie schroeven

Top assortiment aan schroeven

goede ervaring

Het gekochte artikel was niet alleen goed maar ook snel geleverd. Super

Bestelling snel geleverd met een klein foutje en zonder enig probleem kosteloos hersteld.

top

goede service

Duidelijke website en snelle levering van bestelde goederen

Goede prijs

Snel en de beste prijs.

Zoals gewoonlijk een snelle levertijd en alles is fatsoenlijk verpakt.

Over Woodiesshop.nl

In 1995 zijn we begonnen als groothandel in bouwmaterialen. We zijn uitgegroeid naar een groothandel met een zeer groot en uitgebreid assortiment en natuurlijk de bijbehorende voorraad. Een klein voorbeeld we hebben gemiddeld 25000 m2 isolatie op voorraad liggen. Leveringen vinden plaats door geheel Nederland en Belgie, eventueel eilanden is op aanvraag ook geen probleem. We leveren aan particulieren, ZZP'ers, klussenbedrijven en aannemers.