Super en snel geleverd.

Goede prijs en snelle levering. Bedankt.

Top schroeven, redelijke levertijd

Top schroeven. Levertijd mag wat duidelijker aangezien ik zelf moest informeren na 2 dagen.

Goede prijs en snelle levering,!

Netjes verpakt en levering verliep vlot

Schroeven optijd geleverd voor een goede prijs.

Goede prijs, prima webshop en snelle levering.

Goedkoop en een duidelijke webshop

Gemakkelijk bestellen. Alleen jammer dat ik geen bevestiging van de transporteur met track and trace heb ontvangen

Prima!👍🏻

Bestelling prima en op tijd geleverd!👍🏻

Lekker snel

Top producten met snelle levering!

Zeer goede service en snelle levering

Twee dagen na de bestelling van 3 doosjes schroeven kreeg ik deze thuis geleverd. Er bleken twee doosjes schroeven verkeerd geleverd te zijn (andere maat). Dit telefonisch gemeld en via de mail een fotootje van de foutieve zending gestuurd. Gelijk dezelfde dag een mailtje retour met de melding dat de juiste doosjes schroeven toegestuurd worden en de fout geleverde schroeven mag ik houden. De volgende dag de juiste schroeven alweer in huis. Super service en goed geholpen.

Super geregeld

Super geregeld, klein foutje direct recht gezet. Super vriendelijke medewerkers!

Niet zoals ze beloven

Teleurstellend daar ik de werkzaamheden heb moeten uitstellen en het nu nog steeds binnenregent

Mooi assortiment schroeven voor een goede prijs

Mijn restant kruiskop schroeven heb ik maar gelijk weggedaan. Vanaf nu alleen nog torx exemplaren en met een aantal soorten uit het Woodies assortiment grijp ik niet meer mis.

Flexibel, uitgebreide keuze, duidelijke webinterface met prima menu's, zeer snelle levering, goeie verpakking bij verzending.

Netjes geleverd en de kwaliteit klopt

100% tevreden

Over Woodiesshop.nl

In 1995 zijn we begonnen als groothandel in bouwmaterialen. We zijn uitgegroeid naar een groothandel met een zeer groot en uitgebreid assortiment en natuurlijk de bijbehorende voorraad. Een klein voorbeeld we hebben gemiddeld 25000 m2 isolatie op voorraad liggen. Leveringen vinden plaats door geheel Nederland en Belgie, eventueel eilanden is op aanvraag ook geen probleem. We leveren aan particulieren, ZZP'ers, klussenbedrijven en aannemers.