Besteld en geleverd.

Tevreden over hoe de levering.

Product voldoet aan de omschrijving en is geleverd zoals aangegeven. Netjes gecommuniceerd via meerdere mails.

snelle correcte levering

snelle correcte levering

Gewoon goed

Snel en goed

Zelfs onder huidige omstandigheden binnen 2 dagen materiaal in huis, netjes!

Prima sevice

Top service. Bij manco met de levering gelijk opgelost en ontbrekend artikel nageleverd. Prima bedrijf!

Netjes

Netjes op tijd geleverd en goed verpakt

Snelle levering, makkelijk besteld

Duidelijke website en snel verzonden en ontvangen!

goede producten, snel geleverd, snel antwoord op mijn vraag

Wij zijn erg tevreden met onze producten. Website is overzichtelijk, makkelijk te bestellen en erg snel geleverd. Nadat ik een email had gestuurd met een vraag, kreeg ik dezelfde dag nog antwoord erop. Wij zijn tevreden.

vriendelijk en kundig aan de telefoon

correcte levering,en advies

Goede prijs, snelle levering.

Gewoon top! Zou er zo weer bestellen

Super snelle levering

Snelle levering, goede prijs!!

Snelle levering, goede prijs!!

Producten zijn nog niet binnen

Producten niet binnen. Wel enquête gekregen

Prima, al had de leveringsstatus iets duidelijker gekund

Folie netjes geleverd, erg fijn dat het ook per meter besteld kan worden. Er was alleen wat verwarring over de leveringsstatus, maar uiteindelijk toch nog op tijd voor mijn klus geleverd gelukkig en erg vriendelijk te woord gestaan!

Zeer goede ervaringen

Goede en snelle levering van producten. Deze waren ook per m2 af te nemen. Dat was wat ik zocht. Dit is bij de meeste bedrijven niet mogelijk. Ook goede informatie over je bestelling en verzending.

Heldere website, ruim assortiment, snelle levering

Heldere website, goed doorheen te manoeuvreren. Duidelijk uitleg en een ruim assortiment. Sommige folies per 10 cm te bestellen, heel fijn voor de kleinere klussen.

Omschrijving op internet was goed, levering snel

Alles onder één dak

Op zoek naar dampremmende folie, tape en folielijm kwam om uiteindelijk bij deze webshop uit, eindelijk iemand die mij wel alles kon leveren wat ik zocht dat miste ik bij andere webshops. Snelle levering en een zeer concurrerende prijs, waar je bij een ander vaak €50,- verzendkosten moet betalen voor dit soort producten is bij bouwfolieshop.nl de levering gratis. Enig minpuntje was dat moment in bestelling met 2 verschillende vervoerders geleverd werd, was dit gecommuniceerd hoefde ik niet te mailen dat ik niet alles had een ontvangen. Zeker een aanrader

Ik heb het al verwerkt prima

Levering netjes snel geleverd. Zag er goed uit.

Alles correct geleverd

Goede efficiente afhandeling en op tijd geleverd

LANGE LEVERTIJD

ander halve week geleden besteld, nog altijd niets vernomen behalve deze enquete.

Volgens afspraak geleverd

Snel, acuraat geleverd conform de bestelling.

Over Bouwfolieshop.nl

In 1995 zijn we begonnen als groothandel in bouwmaterialen. We zijn uitgegroeid naar een groothandel met een zeer groot en uitgebreid assortiment en natuurlijk de bijbehorende voorraad. Een klein voorbeeld we hebben gemiddeld 25000 m2 isolatie op voorraad liggen. Leveringen vinden plaats door geheel Nederland en Belgie, eventueel eilanden is op aanvraag ook geen probleem. We leveren aan particulieren, ZZP'ers, klussenbedrijven en aannemers.