had 50m1 damp remmende folie besteld dat is keurig op tijd geleverd

Ruime keuze, snel geleverd

Had op internet wat moeite met het vinden van de juiste folie, op deze site hele goede uitleg en snel kunnen kiezen. Vervolgens snel en volgens afspraak geleverd.

Top kwaliteit

Ben tevreden over jullie dienst en product

Webshop goed; snelle levering. Geen verbeterpunt gevonden.

Webshop goed; snelle levering. Geen verbeterpunt gevonden.

Prima service!

Keurig bedrijf, was iets niet mee geleverd met de levering na een telefoontje snel opgelost! Top!!

Een man een man, een woord een woord

We hebben precies gekregen wat we wilden en de levering was perfect.

Goede prijzen en assortiment, snelle levering; goede winkel

Goed assortiment met toelichting. Prijzen ook goed. Snelle levering. Goed geholpen bij telefonisch contact.

prima/snelle levering van dampdoorlatende folie ,ook al gaat het om een klein stuk folieeen

Snelle levering. Kan per vierkante meter bestellen. Weinig reststukken en dus minder afval Top!

Uitstekende service

Tijdens het plaatsen van de order had ik een rekenfout gemaakt wat betreft het aantal benodigde meters folie. Even een mailtje er achteraan gestuurd en kreeg kosteloos de extra benodigde folie. Prima service dus!

Snelle levering en goedkoop

Gewoon goed!!!!!!

Mooi op tijd geleverd

Tevreden met de afwikkeling

Ronduit perfect

Vandaag besteld morgen in huis, super materiaal voor een goede prijs.

super, besteld en dag erna al thuis

super

Top, super snelle levering

Facadefolie per meter fantastisch aanbod.

Grote keuze. Snel geleverd.

Beloofd is beloofd

Prima, levering zoals beloofd

Makkelijk voordelig en snel

Had een stuk folie nodig, kon per m2 geleverd worden en had eea snel in huis

Supersnel geleverd, ideaal dat je per meter kunt bestellen.

Supersnel geleverd, ideaal dat je per meter kunt bestellen.

Super service

Besteld en binnen een dag geleverd. Prima service.

Goede service, snelle levering

Vooral voor de kleinere verbouwingen handig dat folies per strekkende meter te verkrijgen zijn! Ging iets Fout in bestelproces, waardoor ik geen bevestigingsmail kreeg. Paar uur later gebeld en werd direct opgelost! Volgende dag werd mijn bestelling keurig volgens afspraak verzonden!

Super shop

Denkt mee met de klant en super attent.

Prima kwaliteit. Snel geleverd. Gewoon prima.

Aanrader!

Prima website met goede informatie. Vriendelijke en behulpzame mensen.

Over Bouwfolieshop.nl

In 1995 zijn we begonnen als groothandel in bouwmaterialen. We zijn uitgegroeid naar een groothandel met een zeer groot en uitgebreid assortiment en natuurlijk de bijbehorende voorraad. Een klein voorbeeld we hebben gemiddeld 25000 m2 isolatie op voorraad liggen. Leveringen vinden plaats door geheel Nederland en Belgie, eventueel eilanden is op aanvraag ook geen probleem. We leveren aan particulieren, ZZP'ers, klussenbedrijven en aannemers.