prima geregeld

Bestelling goed te volgen en vlug geleverd

Meer dan gevraagd

Ik wilde een rol Miofol 125S van 2m, maar deze kon ik niet vinden op de site. Daarom maar een rol van 1,5m besteld. Echter kreeg ik alsnog een rol van 2m thuisgestuurd. Top! Nagekeken en echt maar een rol van 1,5m besteld. Echter toch maar 4 sterren, omdat niet is geleverd wat ik uiteindelijk had besteld. In mijn geval niet erg, maar het had een probleem geworden als het niet had gepast!

Goed product, snelle levering en niet meteen een enorme rol

Voor het isoleren van maar een klein stuk muur is niet veel folie nodig. Fijn dat hier per meter kan worden aangeschaft.

Goede prijs, snel levering

Goede prijs, snel levering

Snelle levering goed advies

Snelle goede levering goed advies

snel en klantgericht

Heel goede telefonische hulp bij vragen. Snelle verzending. Goed bereikbaar.

Helemaal top!

Producten snel geleverd, En na levering door DHL en aanname door een lugubere buur, heb ik contact opgenomen met Bouwfolieshop.nl en die wilde mij direct een nieuwe set toesturen... Gelukkig heeft dit niet nodig geweest en heb ik de bestelling met behulp van de DHL bezorger alsnog terug gekregen! Ik ben uiterst tevreden over Bouwfolie.nl Super goed geregeld jongens. Mijn dank is groot..!!

Prima en snelle service en goed materiaal

Goed en sterk materiaal

Betrouwbaar en snel

Groot assortiment met scherpe prijzen. Zelfs klimaatfolie per meter leverbaar. Snelle en goede levering.

Voldeed aan m’n verwachtingen.

Anders dan bij vrijwel alle bouwmarkten kon ik bij Bouwfolieshop.nl de door mij benodigde folie per strekkende meter afnemen.

Snelle en keurige levering

Scherp geprijsd en correcte levering

Prima spul en snel en netjes geleverd

Prima spul en snel en netjes geleverd

Precies zoals besteld en goede kwaliteit

Precies ,oals besteld en goede kwaliteit.

Ze nemen snel contact op als een levering door toeleveringproblemen niet geleverd kan worden en bieden in overleg een beter alternatief aan zonder meerkosten. Hierdoor konden wij op tijd het dak waterdicht maken. Prima service.

Goed geholpen door medewerker Optijd geleverd. Zeer tevreden.

Verkeerde bestelling gekregen

Folie besteld, schroeven gekregen. Gebeld en kon geen eens een excuses af. Je moet zelf eerst de retourkosten zelf betalen en terug sturen, hopen dat het dan allemaal maar goed gaat. Ik bestel hier nooit meer!

Blij dat ik een beperkt aantal m2 klimaatfolie kon bestellen en dus geen overbodige kosten hoefde te maken. Klasse!

Prima service en snelle levering

prima geregeld

en snel opgestuurd

eenvoudig bestellen, nog sneller geleverd

het bestellen van de benodigde gevelfolie was eenvoudig en was de volgende dag al geleverd!

Fijn snel

Verschillende tapes gekocht. Waaronder Tyvek Flex tbv doorvoeren kanalen en leidingen op onmogelijke plaatsen. Best tape ever!

Snel en goed geprijsd

Top service !!!

Alles keurig geregeld!

prima en snel geleverd

Over Bouwfolieshop.nl

In 1995 zijn we begonnen als groothandel in bouwmaterialen. We zijn uitgegroeid naar een groothandel met een zeer groot en uitgebreid assortiment en natuurlijk de bijbehorende voorraad. Een klein voorbeeld we hebben gemiddeld 25000 m2 isolatie op voorraad liggen. Leveringen vinden plaats door geheel Nederland en Belgie, eventueel eilanden is op aanvraag ook geen probleem. We leveren aan particulieren, ZZP'ers, klussenbedrijven en aannemers.