Top bedrijf!
Ze zijn goed bereikbaar, denken met je mee en de golfplaten zijn van goede kwaliteit.
12 April 2025
Review overzicht
12 April 2025
Nanda
Eibergen
Ik had bouten besteld met zwarte dop, kreeg bouten met grijze dop omdat de leverancier zonder overleg maar een vervangend product had geleverd. De manier waarop het allemaal afgehandeld is is helaas niet helemaal zoals ik het gewild zou hebben maar ze hebben me niet ontevreden aan de kant geschoven en dat vind ik een positieve melding waard.
18 June 2024
Michiel
Bennekom
Het materiaal dat ik bestelde was goede kwaliteit en scherp geprijsd. Klantenservice prima , makkelijk en snel iemand telefonisch bereikbaar. Bestelling keurig op tijd afgeleverd.
11 September 2020
Sabi
Zaandam
Goed advies Fijn geholpen In overleg veel mogelijk
12 August 2020
Arno
Giethmen
In 1995 zijn we begonnen als groothandel in bouwmaterialen. We zijn uitgegroeid naar een groothandel met een zeer groot en uitgebreid assortiment en natuurlijk de bijbehorende voorraad. Een klein voorbeeld we hebben gemiddeld 25000 m2 isolatie op voorraad liggen. Leveringen vinden plaats door geheel Nederland en Belgie, eventueel eilanden is op aanvraag ook geen probleem. We leveren aan particulieren, ZZP'ers, klussenbedrijven en aannemers.
Branch
E-Commerce, Retail