Slechte service en slechte levering

Ik hoorde van mijn schoonmaker dat de bezorger erg onbeleefd was. Na de 2de dag al storing bel je ze op inplaats dat ze een monteur sturen zullen ze de leverancier bellen tenzij dat mij niet helpt. Vervolgens een miele monteur een afspraak mee gemaakt bleek dat er een onderdeel van een verkeerde machine in zat waardoor deze het niet de. Ook bij levering stonk hij erg muf er is niet eens een reiniging programma uitgevoerd voor de verkoop van het product zelf. Ook zijn ze slecht bereikbaar en reageren ze of laat of niet.

Netjes op tijd, meteen geplaatst

Ik heb gevraagd via de mail of ze 15 minuten vvoor aankomst even wilde bellen omdat ik niet thuis was. Dat is netjes gebeurd!

Geleverd en afgehandeld zoals het hoort.

Netjes een mail ontvangen over de leverdag, een telefoontje voor de daadwerkelijke levertijd en vervolgens netjes geleverd door vriendelijke mensen.

Good and fast

The only issue was, the installation men didn't speak English well, and didn't find the entrance themselves at first

Goed geleverd

Goed afgeleverd en draait goed

Apparaat voldoet niet volledig aan de verwachtingen. Maar werkt en maakt de vaat schoon.

Hele goede service

Wasmachine en warmtepomp droger gekocht. Keurig netjes geleverd en apparaten zien er netjes uit.

Zoals beloofd

Goede levering, aardige bezorger! Tot nu toe werkt de droger perfect! Niks om op aan te merken! Goed bedrijf!

Snel een goede droger en service

Ze hebben het ook mijn wasmachine geplaatst

wordt getest

Het wordt nog getest, maar ik vond het erg leuk. Het is groot, mooi en erg stil. Ik dacht dat het zou stoppen en niet zou werken. Dit is de eerste dag dat ik het gebruik. Ik hoop dat het zo blijft, maar het drogen is niet goed, er zit vocht in.

Keurige bediening. Mooie droogmolen die eruit ziet als nieuw.

Redelijk snelle levering.en keurig binnen gebracht op 3 hoog.{wel een lift aanwezig} Geplaatst en aangesloten . Kon niet beter wensen.

Very good service!

Compliments for fast service and nice washing machine!

Perfect van bestellen tot leveren.

Werd netjes gebeld dat ze er met 10 min waren, en gemonteerd en al.

Vriendelijke mensen product netjes bezorgd en aangesloten en gelijk getest. En de oud wasmachine mee genomen. Ben erg tevreden met nieuwe en nette wasmachine. Bedankt voor de goede service

Uitstekend bevallen

Enige minpuntje is dat je na de bestelling een aantal dagen niets hoor. Verder alles heel goed bevallen. Levering keurig op tijd. Machine is meteen afgesloten. Dikke prima

Goede uitleg

Wasmachine besteld werd 2 dagen na de bestelling bezorgd en kreeg goede uitleg hoe ik de wasmachine moest gebruiken.

Slechte nakoming van afspraken

Machine wordt NIET geleverd in overleg (afspraak!), maar op basis van de opgelegde planning van het bedrijf!

Wasmachine en droger zien er goed uit. Geleverd volgens afgesproken tijd.

Communicatie is niet best

Wanneer je mailt krijg je geen antwoord terug over de levertijd. Je krijgt out of the blue een mail met de tijd wanneer ze komen. Day kan echt een stuk beter en ik vind echt als een klant een vraag stelt dat je dient te beantwoorden.

Aardige bezorgers en snelle levering!

Goede prijs, maar geen communicatie mogelkjk

Je bestelt iets, waarvan je niet weet wanneer het komt. Je krijgt na een paar dagen een email met de bezorgdatum en de mededeling dat het niet mogelijk is de bezorgdatum te verzetten. Mailen helpt niet. Geen antwoord. Een mail gestuurd met een ander afleveradres, maar dat wordt niet gelezen. Een gedoe. Het product zelf is verder oké. Geen handleiding erbij.

jammer dat de levering zo laat kwam

Fast Service, Friendly Staff

I ordered an Dryer & is delivered on time & staff who delivered was also friendly.

Staverenstraat 9 C

7418CJ Deventer