Prima winkel, betrouwebaar en redelijk duidelijke communicatie

Gebruikte Siemens Wasmachine besteld. Communicatie is redelijk duidelijk. Mag een mailtje extra verstuurd worden m.b.t. de status, maar dat is een aanvulling. Een geautomatiseerde mail met de bestelling gehad en daarna 3 dagen niets meer. Helaas een dag voor de afleverdag te horen gekregen (per mail, prima) dat er nog 3 dagen bijkwamen vanwege drukte, met excuses. Begrijpelijk want bezorgers zijn er ook te kort op dit moment. De bezorgers waren vriendelijke en harde werkers. Ze waren een paar uur later dan de afgesproken tijd vanwege wegafsluitingen en drukte, maar geen enkel probleem alleen maar respect voor deze harde werkers! Was een lange dag voor hun. De wasmachine is netjes geïnstalleerd en een kort programma is voor mij gestart om te controleren of alles goed was. Voorlopig alles okay! Prima bedrijf, harde werkers en tot nu toe een prima service!

Waarom nieuw kopen als een refurbished machine als nieuw lijkt! De laatste ster geef ik als de machine lang meegaat ;-)

Alles ging netjes zoals afgesproken. Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe wasmachine. Hopelijk gaat de wasmachine nog jaren mee.

Goed. Prima wasmachine

Hadden eerst de verkeerde geleverd, maar na wat bij betalen is het goed gekomen

super de luxe

super de luxe

Afzuigkap met variabel brom geluid

Vlakscherm afzuigkap merk Silverline (nieuw outlet) toch een echt retourtje want div gedeeltekunnen recht maken uitdeuken ook kast waar printplaat in zit was niet goed dicht dus open geweest waarschijnlijk iets vervangen. Ontvangen en ingebouwd maar afzuigkap maakt variabel bromgeluid zeer irritant.

Geweldige hulp gehad van jullie medewerkers!

Top !!

zeer goed verlopen

wasmachine ziet er keurig netjes uit en is netjes door de 2 bezorgers naar boven getild en netjes aangesloten en de oude weer naar beneden getild. bezorgers waren zeer vriendelijk.

Goede afspraken

Komen afspraken goed na

Goede prijs en service en vriendelijke mensen

Zou ik iedereen aanbevelen

Kwaliteit

Zeer goed geholpen binnen 1 dag geleverd vriendelijke en behulpzame bezorgers kom zeker nog een keer terug ook zeer goede website.

Levering keurig volgens afspraak , goed product

Wasmachine werkt perfect . Monteurs hebben het keurig volgens afspraak gebracht , aangesloten en de oude machine meegenomen .

Vaatwasser voor 40% van de prijs, prima

Gewoon prima. Niets op of aan te merken. Bellen netjes van tevoren wanneer ze er zullen zijn.

Prima levering

De droger werd op tijd geleverd en in prima staat. De voorlichting was in orde. De levering werd 2 dagen van tevoren doorgegeven. Top

Werkt prima

Wasmachine werkt in principe goed. Met 1 jaar garantie. Vriendelijke bezorgers.

Uiterst tevreden

Productomschrijving was duidelijk. Goede prijs. Snelle afhandeling. Snelle levering tot op de plaats.

Snelle en goede levering

Snelle levering , aangesloten en oude machine meegenomen , ook nog een ander apparaat meegenomen op verzoek Super

Levering duurde iets langer dan beloofd. Drukte, volgens een mail. Geen probleem, al zal je de webshop de kost moeten geven die de schuld aan de koeriersdiensten geven. Maar in dit geval doet de Witgoed Koning de leveringen zelf. En dat was uitstekend. Aardige bezorgers, het bestelde stond in no time op de bestemde plaats. Top!

Top bedrijf

Voor onze kappersgroothandel in Deventer hebben we gereviseerde wasmachine en een vaatwasser hier gekocht. Apparaten waren cosmetisch in perfecte staat en schoon. Heren die de levering gedaan hebben waren aardig en geduldig voor de vragen die ik gesteld heb. Nette bedrijf. Zeker aanrader!

Top, aardige bezorgers en alles verliep goed

Top, aardige bezorgers en alles verliep goed

Op tijd

Mijn bestelling was op tijd en werd heel goed geholpen. Wasmachine zelf is zo goed als nieuw. Ik had mijn twijfels maar ik ben blij dat ik hier heb besteld!

Product snel en goed ontvangen, duidelijke afspraken. Werkt naar behoren, en zelfs het oude apparaat is meegenomen!

Goed snel alles geregeld

Wel heel erg jammer dat je op de dag van bezorgen de mail krijgt, maar goede uitleg erbij . Kortom ik ben er goed over te spreken

Staverenstraat 9 C

7418CJ Deventer