Keurig geleverd. Product ziet er goed uit.
Withoed delivered on time and connected the washing machine and explained some details on the dryer. We are happy. Thank you
Kreeg nadat ik besteld had meteen een orderbevestiging. Daarna duurde het twee dagen voordat ik te horen kreeg dat de vaatwasser de dag erop geleverd zou worden. Gelukkig kon ik wat regelen aangezien verplaatsen vanwege drukte niet mogelijk zou zijn volgens de mail. Hier zou wat meer afstemming op z’n plaats zijn. Levering ging verder goed en de twee oude apparaten zijn netjes mee genomen zoals gevraagd.
Geweldige service en kwaliteit!
Degelijke wasmachine voor nette prijs.
Bestelling binnen gestelde termijn netjes en goed afgeleverd
Ik ben zeer tevreden met de service. Mijn wasmachine is snel geleverd en aangesloten.
Mooie schone wasmachine en droger je krijgt wat je op de advertentie ziet.
Originele beoordeling
Mooie schone wasmachine en droger je krijgt wat je op de advertentie ziet.
Goede prijs kwaliteit verhouding, correcte bezorging.
Alles zoals afgesproken
wordt behandeld zoals je hoopt behandeld te worden lof
Zoals omschreven en netjes binnen 5 dagen geleverd.
Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling. Wij stellen de belangstelling die u voor ons bedrijf heeft getoond zeer op prijs en wensen u veel plezier met uw aankoop. Mvg team Witgoed Koning.
Op afgesproken tijd bezorgd en 10 minuten vantevoren nog even gebeld. Wasmachine doet het tot zo ver nog prima
Vanaf order tot uitlevering overal netjes van op de hoogte gehouden Levering op tijd. Aardige behulpzame chauffeurs.
Ik had een wasmachine besteld. Super mooi ding. Helaas lekte het wasmiddel en wasverzachter. Witgoed koning liet mij een nieuwe wasmachine uitzoeken. Zij hebben vervolgens de oude machine naar beneden getild en de nieuwe machine voor mij boven gebracht. Tot zover lijkt deze nieuwe wasmachine naar behoren te werken. Ben allang blij dat ik niet opnieuw alles hoefde te sjouwen. Fijn dat de service geleverd werd.
Originele beoordeling
Ik heb een wasmachine besteld bij witgoedkoning. Die werd mooi geleverd. Helaas konden zij het niet naar boven tillen. Dus bezoek heeft het voor mij naar boven kunnen tillen. Helaas blijkt dat de wasmachine wasmiddel en wasverzachter lekt. Witgoed koning wilt de wasmachine inruilen, maar zegt dat ik het oude apparaat moet loskoppelen en naar beneden moet brengen en dat zij niks naar boven of beneden brengen. Ik ben niet in staat om de machine te tillen in verband met rugblessure. Witgoed koning had gewoon een degelijk apparaat moeten leveren. En als dat apparaat niet werkt, dan moeten zij dat oplossen in plaats van het op mij af te schuiven. Ik heb er namelijk voor betaald. Als zij een goed apparaat hadden geleverd, dan hoefde het natuurlijk nooit ingeruild te worden. Dan hoefde het ook niet weer naar beneden getild te worden. Aan witgoed koning, deze review blijft net zolang staan totdat jullie dit probleem niet goed hebben opgelost.
Bezorgers waren op tijd, aansluiting ging vlot, product werkt prima
I am totally satisfied with the delivery. Awesome delivery
Omdat ik niet thuis aanwezig kon zijn moest de chauffeur contact opnemen zodat de buuf de deur open kon doen. Dit ging allemaal heel soepel en bij thuiskomt kon ik meteen weer wassen.
Ik heb een wasmachine gekocht en kreeg daarbij geen wasmachine pinnentjes, toen mailde ik naar hun en heb nog steeds geen reactie gekregen.
Beste klant, Onze openingstijden zijn vermeld op de website tijdens de openingstijden zijn we bereikbaar. Gereviseerde wasmachines worden zonder transportbouten/pinnentjes geleverd. Indien u nog vragen heeft kunt u met ons contact opnemen. met vriendelijke groet, Witgoed Koning
2 weken na aankoop en de wasmachine draait nog als een tierelier. De machine heeft een mooi nieuw uiterlijk en kwam volledig schoon binnen. Tot nu toe tevreden met mijn aankoop.
Snel geleverd en gemonteerd
Eerst leek het wat lang voordat ik wat hoorde van de witgoedkoning, omdat er stond “levertijd tussen 1 en 5 dagen”. Je leest best wat slechte reviews over witgoed leveraars. Maar is uiteindelijk flink binnen de 5 dagen geleverd. De bezorger heeft de wasmachine heel prettig afgeleverd met een uitstekende aansluit service en uitleg. Alles in de puntjes. Ik werd er heel vrolijk van.
Staverenstraat 9 C
7418CJ Deventer