Zeer goede en vriendelijke bezorging

Eerst leek het wat lang voordat ik wat hoorde van de witgoedkoning, omdat er stond “levertijd tussen 1 en 5 dagen”. Je leest best wat slechte reviews over witgoed leveraars. Maar is uiteindelijk flink binnen de 5 dagen geleverd. De bezorger heeft de wasmachine heel prettig afgeleverd met een uitstekende aansluit service en uitleg. Alles in de puntjes. Ik werd er heel vrolijk van.

Bijna alles goed verlopen

Misschien is het handig om in de mail te zetten dat men een half uur van te voren gebeld word. Dan hoeft men niet thuis te zitten vanaf de tijdsperiode die word aangegeven in de mail.

Alles is prima gegaan

Op tijd gekomen op de afgesproken dag, vriendelijke medewerker

Snel besteld en netjes op tijd geleverd

Mooie wasmachine besteld en netjes ontvangen. Keurig op tijd met behulpzame chaufeur. Eerste wasjes zijn gedaan en de machine werkt prima. Ik ben zeer tevreden, en hopelijk blijft de wasmachine het lang en betrouwbaar doen.

Was prima

Alleen wat laat door de vele files die dag maar voor het overige geen klachten

Prima zeer tevreden

Communicatie kan beter, verder prima kan het aanraden. Voor witgoedkoning gekozen vanwege de prijs.

Uitstekend geleverd product

Service prima. Levering op tijd. Omgang medewerker prima.

Fijne service

Prima spullen één dag na de bestelling geleverd door een super vriendelijke behulpzame man Top

Although the delivery guy did not manage to reach me on my phone, he still delivered the washing machine in front of my house all the way up to the 17th floor. Thanks a lot

Snel geleverd. Prima service.

Binnen 5 werkdagen geleverd.

Keurig op afspraak. Aardig en behulozaam personeel en prachtige wasmachine

Goed geregeld. Makkelijk in contact.

Netjes geleverd

Geen mogelijkheid tot telefonisch contact. Het is wel handig dat er besproken of gecommuniceerd kan worden wanneer iets geleverd wordt. Nu krijg je een dag van tevoren een mail dat je bestelling bezorgd wordt. Graag mogelijkheden om zelf bezorgdatum af te spreken. En eventueel wil ik ook extra betalen als de wasmachine en droger ook naar boven gebracht kan worden. Hopelijk zal witgoed koning iets doen met deze feedback

Goede, vriendelijke service. Goedwerkend product

Leverdag was ingepland op Koningsdag. Na een mailtje te hebben gestuurd wat betreft afsluiting van straat op die dag, kreeg ik een algemene mail terug dat de volledige planning omgezet was naar zaterdag. Bezorger kwam aan begin van het tijdvak, communiceerde fijn, sloot het product netjes aan en voerde oude product af. Zeer tevreden.

Netjes geleverd oude mee genomen en een top machine

Helemaal tevreden

TOP

snelle levering, goede machine en supervriendelijke leverancier.

Komen afspraken na

Week na bestelling is wasmachine geleverd. Binnen de afgesproken termijn, dus netjes. Paar keer contact gehad over wanneer ze langs zouden komen, hierin is er geen ruimte tot afstemming. Dat is wat vervelend omdat je niet weet waar je aan toe bent. Ik had mazzel dat ik ruimte had in mijn agenda toen ze langs zouden komen. Dat gaven ze 2 dagen van te voren aan.

Heel tevreden

Zeer net bedrijf . En hele vriendelijke mensen. Mocht u een wasdroger of een ander witgoed apparaat nodig hebben. Dan kan ik u dit bedrijf zeer aanbevelen.

Snelle en goede levering

Prima droger. Snel geleverd.

Op zaterdag besteld en woensdagavond in huis en geïnstalleerd. Uitleg over de werking gehad. Aardige vent. De oude droger nam ie gratis mee.

UISTEKENDE SERVICE IK BEN ZEER TEVREDEN

Afgelopen dinsdag een Siemens wasmachine van 8 Kg gekocht en werd vandaag al geleverd. Ik kreeg netjes een mail over de bezorgdatum en tijdstip van het levering. Nu draai ik mijn 2de was ben zeer tevreden.

Quick delivery and handled our warranty case

We've purchased a dryer machine and it was delivered to our house quickly. The first time we've used it we discovered it makes a loud irregular noise which isn't normal and should be replaced/repaired. After several attempts we managed to get them on the phone and have a replacement scheduled without too many questioned asked.

Binnen 24 uur vriendelijk bezorgd

Duidelijk foto’s en beschrijving op de website. Om 16:00 in de middag bezorgd en de volgende dag om 11:30 bezorgd. De vriendelijke bezorger legde alles duidelijk uit en gaf nog een aantal praktische tips. De wasdroger was schoon en netjes, met wat kleine gebruikerssporen.

Heel tevreden

Goede wasmachine en goedkoop ik ben tevreden ik kan het je aanraden

Staverenstraat 9 C

7418CJ Deventer