Heel tevreden

Goede wasmachine en goedkoop ik ben tevreden ik kan het je aanraden

Goed product en goede levering

Het is een goed product voor een goede prijs. Levering is wat langer dan aangegeven maar ik woon dan ook ver uit de buurt. Verder vriendelijke mensen en een top bezorger.

Nette vriendelijke en snelle bezorging

Goede service en duidelijk

Super apparatuur

Vriendelijke mensen

Topservice

Heb een wasmachine en een wasdroger besteld bij Witgoed Koning, apparaten zijn netjes op tijd geleverd , zoals vermeld op de mail, ze zien er precies hetzelfde uit als op de foto ik ben zeer tevreden

Goede wasmachine en snel geleverd

Goede wasmachine voor weinig geld. Ik ben er blij mee.

Gratis aansluiten niet te serieus nemen...

Voor mijn schoonmoeder een wasmachine besteld bij de Witgoed Koning. Mede vanwege de opmerking dat deze gratis zou worden aangesloten. "Gewoon goede service" zoals de website van hun aangeeft. Echter blijkt dat de opmerking "Apparaat gratis aangesloten" enkel inhoud dat deze wordt aangesloten aan het waternet en de afvoer. En niet aan het stroomnet. Ofwel afspraak niet nagekomen. Jammer...

topservice

Zeer tevreden over het bedrijf en de geleverde goederen. Voor een betaalbare prijs een volledig gereviseerde wasmachine. Ook de service is ouderwets goed.

Goede ervaring snelle levering en goed product.

Goede ervaring snelle levering en goed product.

Vriendelijke bezorger

Alles is goed,

No nonsens

Ik ben zeer tevreden met de service van Witgoed Koning.Mijn wasdroger is snel geleverd.

Duidelijke website deal snel gesloten

Ik had 5 sterren gegeven als ze wat duidelijker zijn in communiceren. Op de site krijg je wel de melding dat je een bevestiging van je mail krijgt als je het formulier invult, maar die komt niet.... En paar dagen later krijg je ineens bericht dan komen we langs...en dan moet je maar net geluk hebben dat er iemand thuis is. Verder netjes ontvangen en goeie uitleg en service! onze droger maakt al mooie uurtjes!

super

op zondag besteld, en maandag geleverd,

Keurig netjes

Nette,vriendelijke bezorger Goede uitleg over apparaat gegeven

Goede communicatie, keurig geleverd en mooi apparaat

goede levering

goede levering, na aanvankelijk probleem met wasmachine, snel opgelost

Online 2e hands zeer goede kwaliteit witgoed

Wij hadden een zeer oude droger dus zochten een vervanger. Liefst een Bosch serie 6. Vond hem op de site van de Witgoedkoning. Klarna betaling mogelijk. Droger is keurig op afgesproken tijd geleverd, oude droger werd meegenomen. De droger ziet er als nieuw uit, alle functies werken zo ook alle programma's. Wij zijn er erg blij mee.

Netjes geleverd en geplaatst!

Informatie over leeftijd en type van machines had iets duidelijker gekund op de website en we moesten nog apart een afvoerslang van de condensdroger kopen. Bezorging op gewenste dag en op tijd! Super!

Goede droger geweldige snelle levering. Waarom zou je een nieuwe kopen? Dit scheelt veel geld en je krijgt een geweldig product met garantie

Toppers

Snel en netjes geleverd alles aangesloten en hoe kan dat voor die prijs ze zijn gewoon meer dan 50% goedkoper bij een ander betaald ik 600€ nu 260 voor de zelfde wasmachine hoe dan zo blij met deze leverancier

Goede ervaring, alleen weinig communicatie van hun kant. Prijs - service goed. Als je een klein budget hebt, kan je hier goede artikelen kopen. Kortom: tevreden.

Geweldige service

Ik kreeg de wasmachine binnen 5 dagen geleverd, ziet er precies zo uit als op t plaatje (lijkt wel nieuw) en hij wast als een tierelier. Geweldig.

Perfect aan te raden!

Perfect, echt aangeraden!!