zeer goeie ervaring

goeie wasmachine voor weinig , netjes thuis geleverd , ouwe weer mee terug

Keurig

Goed bedrijf, goede service

geweldig

bezorging was super...zeer vriendelijke man die alles goed uitlegde

Prettige bezorging, apparaat werkt voorlopig goed!

De wasmachine is snel bezorgd en de verzorger heeft nog geholpen de oude naar beneden te tillen (Dat zouden ze in eerste instantie niet doen). Erg vriendelijk en samen is het gelukt. Het apparaat heeft wel beschadigingen aan de bovenkant die we niet op de foto's hadden geconstateerd. Voor ons geen ramp, maar natuurlijk wel in de review te vermelden.

Het bestellen ging top en de levering ook

Refurbished wasmachine

Prima machine.Snel geplaatst en oude machine meegenomen.Prijs Kwaliteit lijkt goed. Tijd zal het leren.

Alles prima

Gebruikte AEG wasmachine online gekocht. Keurig op tijd afgeleverd en geheel zoals op de foto's te zien was en beschreven. Voor herhaling vatbaar!

Snel en goed, top

Snelle levering, goede prijs en goed product. Vriendelijke bezorger

Snelle correcte service, Prima apparaat, Goede prijs kwaliteit verhouding.

Perfect Heb een setje Siemens wasmachine/droger besteld en mooi op tijd ontvangen, duidelijke uitleg van de bezorgers en aangesloten, gisteren me eerste was gedraaid en gedroogd, ben uiterst tevreden.

Snel keurig en betrouwbaar

Ik had snel een gebruikte wasmachine nodig. Mijn, ook gebruikte machine, had de geest gegeven. Op basis van alle reviews gekozen voor de witgoed-koning.nl. Geen spijt van gehad. Snel en eenvoudig. Nette machine voor weinig geld.

Niet slecht.

-Droger had wel wat beschadigingen aan de zijkanten. (maar is dan ook 2de hands) -Tijdens het verplaatsen kwam er nog wel water aan de onderkant uit. Beetje minpuntje. -Wat ik niet gelezen heb / opgevallen is op de site, dat dit type geen afvoerslang had. Maar daar valt mee te leven. (bij aflevering werd dit nog benadrukt, tja stond dit nou wel of stond dit nou niet op de site)

Supersnele, gratis, levering

Keurig op afspraak. Aardig en behulozaam personeel en prachtige wasmachine

Super professioneel en heel makkelijk

Binnen een dag een nieuwe (refurbished) Bosch wasmachine voor een eerlijke prijs. De bezorger was aardig en behulpzaam en ik ben tevree!

Prima kwaliteit

Goede service en prima kwaliteit

TOP Service en zeer goede apparaten

TOP Service en zeer goede apparaten

Goede machine voor goede prijs.

Erg tevreden met de nieuwe wasmachine. De levering verliep soepel. De prijs was goed. Ik zou graag nog willen kunnen zien wat het bouwjaar van de machine is voor de aanschaf. Al met al goede ervaring.

Zeer snel geregeld; product werkt als nieuw.

Levering ging goed, meteen aangesloten. Fijne uitleg over hoe de machine werkt

Uitstekend in 1 woord

Oogt kwalitatief, uitstekende, snelle, op tijd bezorging, installatie perfect, bezorger beleefd en vriendelijk, binnen afgesproken tijdsblok. Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Bedankt!!!

Was een goed en snelle levering

Bezorger deed zijn best om de wasmachine snel aan te sluiten en laten draaien voordat hij wegging.

GOED

GEEN 5 sterren omdat er m.i. het telefonisch communiceren het beter kan, echter prima wasmachine voor een zeer schappelijke prijs.

Snelle service en vriendelijke bezorger

Vlotte en goede service

Het ging snel en correct en volgens afspraak. Dus ik ben zeer tevreden!

Zeer behulpzame medewerker!

Staverenstraat 9 C