Snel goed vriendelijk

De vaatwasser is precies op tijd geleverd zoals op de mail was aangegeven. De bezorger was heel vriendelijk en heeft de oude vaatwasser meegenomen. Ook heb ik wat uitleg gekregen wat heel fijn was en niet snel snel ik moet naar de volgend klant. Bedankt

Alles verlopen zoals verwacht

Afgelopen Zaterdag heb ik een tweedehands vaatwasser besteld en deze is vandaag door een hele nette aardige meneer bezorgd. De vaatwasser was bijna nieuw en super schoon. Ben zeer tevreden.

Dachten eerst dat er niets geleverd werd, maar ze waren op vakantie, stond verkeerd op de site.

Toppie!

Snelle en correcte levering van een mooi wasmachine. Netjes waterpas gezet en doet zijn werk stil en schoon. Top!

Besteld, betaald, niets ontvangen

Geen woorden voor. Ontzettend treurig. Oplichters. Reageren niet op mail, telefonisch niet bereikbaar, maar je geld ontvangen doen ze maar al te graag. NIET BESTELLEN!!!!!!!

uiteindelijk is het goed gekomen.

Na een vervelende ervaring is het uiteindelijk goed gekomen. Een hele sympathieke bezorger heeft uitgelegd dat ze echt problemen hadden met personeel. Ik heb de Siemens warmtepompdroger nog niet uitgeprobeerd. Hij moet 24 uur stil staan. Ik ben tevreden.

Niets bij bestellen

Wasmachine defect geleverd. Levensgevaarlijk alle stoppen slaan door als de wasmachine wordt ingeschakeld. Tig keer gebeld, gemaild en formulieren ingevuld via de website. 0 reactie. Gelukkig worden we bij gestaan door rechtsbijstand en hebben goede hoop ons geld terug te krijgen P.s hoe kunnen sommige reviews zo goed zijn? Dat kan toch niet bij 1 en dezelfde bedrijf zo uiteenlopend zijn?

Waardeloos

Geen service, vaatwasser geleverd die defect is. Gebeld, gemaild etc. Totaal geen response. Geen aanrader dus. Waardeloos bedrijf!

De inbouwvaatwasser is op tijd geleverd bij maar er blijkt een poot stuk te zijn.

Via diverse kanalen geprobeerd contact te krijgen. Telefonisch, twee maal voicemail ingesproken. Het storingsformulier ingevuld en een mail gestuurd. Geen reactie of afwezigheidsassistent. Wij horen graag hoe dit opgelost kan worden omdat op deze manier (ook met stukjes hout onder de poot) de vaatwasser niet geplaatst kan worden en inbouw al helemaal niet mogelijk is.

Minimale communicatie naar klant, wel geleverd

De vakantie periode speelt hen volgens mij parten. Levering tussen 1 en 5 dagen wordt op dit moment niet gehaald. Communicatie naar klant hierover is minimaal en deze weet daardoor eigenlijk niet waar hij aan toe is. Informatie op website hierop bijwerken zou al veel klanten geruststellen. Niet telefonisch bereikbaar op dit moment. Geduldig afwachten, in mijn geval is het apparaat in 10 werkdagen geleverd. Apparaat (oven) is goed gereinigd en daardoor zeer schoon. Hartelijk dank hiervoor! Rooster niet aanwezig maar gelukkig heb ik deze nog van mijn oude oven. Ziet er verder visueel goed uit. Bezorgers waren vriendelijk.

Besteld, geen reactie via vast/mobiel nummer of email

Ben bang dat ik 130 euro in een zwarte put heb gegooid. Geen bestelling plaatsen! Geen levering!

Zeer Slecht

Wij hebben wasmachine besteld op 20-7-2022. Netjes mail gekregen van betaling. En daar houd het op , Geen bericht van levering of eventueel uitstel van levering helemaal niks. Zeer slecht. inmiddels is het 25-7-2022 nog niks gehoord. geprobeerd te bellen nemen niet op. Ik denk dat wij in het ootje worden genomen en gaan dus morgen maar even polshoogte halen in de winkel.

Goed ik ben tevreden

Ben ik niet verplicht

Service zoals het hoort te zijn

Snel besteld, snel geleverd en aangesloten. Zeer aardige bezorger!

Slecht te bereiken

Vriendelijke bezorger die kwam installeren Maar heel moeilijk contact te krijgen met iemand van het bedrijf

Zeer tevreden!

Wasmachine besteld voor een scherpe prijs. Goed op de hoogte gehouden over het bezorg moment en de wasmachine is ook nog eens aangesloten. Uitstekende service!

Top Service

Vriendelijke man. Oude apparaten werden netjes meegenomen en de nieuwe werden geïnstalleerd. Werkt allemaal prima. Aanbevolen!

Prima service, hele aardige bezorger en zeer snel geleverd

Fast and friendly

Delivered in no time, would recommend!

Snel en goede prijs

Snelle levering voor een goede prijs.

Verschrikkelijk

Kapotte vaatwasser geleverd gekregen. Apparaat hield er al heel snel (binnen een paar uur) mee op. Er zat garantie op van 6 maanden; maar garantie is niks waard als het bedrijf alle correspondentie negeert (meerdere mails, telefoon, aangetekende brief). Heel vervelend om zo veel tijd kwijt en kosten kwijt te zijn om dit opgelost te krijgen. Ik zit nog steeds (5 weken later) met een kapotte vaatwasser.

Heb een setje Bosch wasmachine/droger besteld en mooi op tijd ontvangen, duidelijke uitleg van de bezorgers en aangesloten, gisteren me eerste was gedraaid en gedroogd, ben uiterst tevreden jongens bedank

Heb me wasmachine in mooie conditie ontvange en aangesloten gekregen, leuke bezorgers duidelijk uitlegje en de oude weer meegenomen.

Wasdroger met defect geleverd, 24 uur na levering gebeld, wordt niet opgenomen nu 6 weken verder, 20 storing formulieren en 20 mails verder geen reactie, geen oplossing. Zeer slecht. Dit bedrijf neemt klanten in de maling en levert defecte aparaten.

Wasmachine en droger met garantie dat is Top.

Wasmachine en droger gekocht met garantie. Het voelt als nieuw en het ziet er ook als bijna nieuw uit. Hopelijk heb ik er nog lang plezier van. Het werd snel geleverd en kreeg ook nog uitleg over de droger. (niet dat ik dat al wist... maar vond het wel netjes) Al met al nu een positieve ervaring.

Staverenstraat 9 C

7418CJ Deventer